Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Κυριακή, Ιανουαρίου 03, 2010

ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΜΟΥΝΤΙΑΛ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ.


Δεν του φτάνουν δύο, θέλει και τρίτη σύζυγο ο πρόεδρος της Νότιας Αφρικής.
Ο 67χρονος Τζέικομπ Ζούμα είναι αρραβωνιασμένος με την Τομπέκα Μαμπίτζα, μια γυναίκα περίπου 40 ετών, από το 2007 και παντρέυονται την Δευτέρα. 
Λέγεται μάλιστα ότι το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει παιδιά. 
Ο Νοτιοαφρικανός πρόεδρος έχει άλλες δύο συζύγους: το 1973 παντρεύτηκε τη Σιζακέλε Κουμάλο και το 2008 την 35χρονη Νομπουμελέλο Ντούλι-Ζούμα.
Και οι τρεις "πρώτες κυρίες" ήταν παρούσες στην τελετή της ορκωμοσίας του στην προεδρία, τον περασμένο Μάιο, και τον συνοδεύουν εναλλάξ στις επίσημες εκδηλώσεις.
Ο Ζούμα έχει πει, πως πολλοί άνδρες έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις αλλά ο ίδιος προτιμά να τις επισημοποιεί και να "αποκαθιστά" τις αγαπημένες του.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Συνελήφθη αστυνομικός του Α.Τ. Λουτρακίου: κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων, εξύβριση και απειλή.

Πολίτης διαπληκτίστηκε με τον αστυνομικό για μία θέση πάρκινγκ και ο 40χρονος αστυνομικός, σύμφωνα με την καταγγελία, τον εξύβρισε και τον απείλησε με μία φαλτσέτα.
Στη συνέχεια ο αστυνομικός εξαφανίστηκε και την ώρα που ο ιδιώτης εμφανίσθηκε στο Α.Τ. Λουτρακίου για να αναφέρει το περιστατικό αναγνώρισε τον αστυνομικό.
Ο 40χρονος αφέθηκε ελεύθερος και διατάχθηκε η διενέργεια ΕΔΕ σε βάρος του, ενώ η ΕΛ.ΑΣ ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε διαθεσιμότητα.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

"Έξω" η Γιουνάιτεντ από το FA Cup, που ηττήθηκε με 1-0 από την Λίντς μέσα στο “Όλντ Τράφορντ”.



Ο Ζερμέιν Μπέκφορντ το μοναδικό και νικητήριο γκολ στο 19ο λεπτό, για τους φιλοξενούμενους.
ΠΗΓΗ: ROUTERS, NEWSIT Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Την είχε κλειδώσει στο σπίτι από τις 5 Δεκεμβρίου.



Ένας 30χρονος αλλοδαπός κλειδαμπαρωμένη στο διαμέρισμά του, στην οδό Κολοκοτρώνη 2 στην Θασσαλονίκη, μια νεαρή Λιθουανή. 
Ο δράστης ομολόγησε ότι της είχε κλέψει χρήματα, της είχε εξαφανίσει το διαβατήριο και είχε πετάξει στα σκουπίδια το κινητό της τηλέφωνο.
Η αστυνομία όμως που παρακολουθούσε το διαμέρισμα την τελευταία εβδομάδα, μετά από υποψίες των των ενοίκων της πολυκατοικίας,  ακινητοποίησε αιφνιδιαστικά τον 30χρονο, τη στιγμή που έβγαινε από το διαμέρισμα και αποκαλύφθηκε το δράμα που ζούσε η νεαρή κοπέλα από τη Λιθουανία.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ Η ... ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΑ.

Οι ΗΠΑ και η Βρετανία έκλεισαν για λόγους ασφαλείας τις πρεσβείες τους στην Υεμένη, έπειτα από απειλές που δέχτηκαν από την Αλ Κάιντα, η οποία προειδοποιεί ότι θα επιτεθεί σε αμερικανικούς στόχους στην περιοχή.
«Η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σαναά θα παραμείνει κλειστή σήμερα, 3 Ιανουαρίου 2010, ύστερα από επανειλημμένες απειλές της Αλ-Κάιντα της Αραβικής Χερσονήσου ότι θα επιτεθεί σε αμερικανικούς στόχους στην Υεμένη», αναφέρεται στην ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της πρεσβείας.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ: "ΝΕΑΡΟΙ ΚΑΙ ΝΕΑΡΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ... ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ... ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ". ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ... ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.

Οι έφηβοι που πηγαίνουν νωρίτερα το βράδυ για ύπνο, διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο να νοσήσουν από κατάθλιψη ή να αναπτύξουν αυτοκτονικό ιδεασμό, διαπίστωσαν Αμερικανοί επιστήμονες.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Ιισχυρός σεισμός σημειώθηκε το Σάββατο στο Τατζικιστάν της Κεντρικής Ασίας.

Χιλιάδες άνθρωποι έμειναν άστεγοι, ενώ την περιοχή επικρατούν πολικές θερμοκρασίες.
Περισσότερα από 1000 κτήρια κατέρρευσαν και δρόμοι καταστράφηκαν στην πρωτεύουσα Ντουσαμπέ από το σεισμό των 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το επίκεντρο του σεισμού ήταν στα όρη Παμίρ, στα σύνορα με το Αφγανιστάν, σε απόσταση 235 χιλιομέτρων ανατολικά της Ντουσαμπέ.
Οι άστεγοι φτάνουν τις 10.000. Πληροφορίες για νεκρούς δεν υπάρχουν.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΣΟΜΑΛΙΑ: ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ. Τουλάχιστον 47 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην κεντρική Σομαλία σε συγκρούσεις μεταξύ ισλαμιστών ανταρτών και μιας φιλοκυβερνητικής ομάδας για τον έλεγχο μιας στρατηγικής πόλης.

Αντάρτες των Αλ Σεμπάμπ, που θέλουν να επιβάλουν ισλαμική κυβέρνηση στη Σομαλία, επιτέθηκαν στην πόλη Ντουσαμαρέμπ που απέχει 560 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας, βάλλοντας κατά θέσεων της μετριοπαθούς μουσουλμανικής οργάνωσης Αλου Σούνα Ουαλτζαμάκα.
"Μετρήσαμε 47 νεκρούς και 100 τραυματίες", ανέφερε ο Αλι Γιασίν Γκέντι, αντιπρόεδρος της οργάνωσης για τα ανθρώπινα δικαιωμάτα Έλμαν. 
"Τα περισσότερα θύματα είναι από τις δύο οργανώσεις. Ο αριθμός των νεκρών μπορεί να είναι διπλάσιος γιατί οι κάτοικοι ακόμη μαζεύουν σωρούς από τα σοκάκια. Στην περιοχή επικρατεί ένταση και οι κάτοικοι άλλων πόλεων τις εγκαταλείπουν", πρόσθεσε.
Ένας κάτοικος της περιοχής, ο Χουσεΐν Άντεν, ανέβασε τον αριθμό των νεκρών στους 77. "Έχουμε πληροφορίες ότι υπάρχουν περισσότεροι νεκροί στα προάστια. Οι χτεσινές μάχες ήταν πολύ σκληρές", είπε.
Ο εκπρόσωπος της Αλου Σούνα υποστήριξε ότι η οργάνωση έχει θέσει υπό τον έλεγχό της την πόλη. "Τους διώξαμε τους άνδρες των Αλ Σεμπάμπ. 
Τα νεκρά κορμιά τους έχουν γεμίσει τους δρόμους. Θα τους κυνηγήσουμε και στις άλλες πόλεις όπου θα πάνε".
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

"ΓΕΜΑΤΕΣ" ΗΡΩΪΝΗ ΟΙ ... ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΣΤΑ ... LIDL ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ..

Η ισπανική αστυνομία εντόπισε τουλάχιστον 25 κιλά ηρωίνης κρυμμένα σε κουτιά με μπανάνες που προορίζονταν για τα ράφια της γνωστής αλυσίδας σούπερ-μάρκετ Lidl. 
Ένας υπάλληλος των Lidl βρήκε ένα πακέτο ηρωίνης ενώ ξεφόρτωνε μπανάνες. 
Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία που ερεύνησε σε όλα τα υποκαταστήματα της εταιρείας στην περιοχή της Μαδρίτης αλλά και στην κεντρική αγορά. 
Τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά εντόπισαν συνολικά 25 δέματα με ναρκωτικά.
Η εταιρεία απέσυρε, όπως ήταν φυσικό, τις μπανάνες, που προέρχονταν από την Ακτή Ελεφαντοστού και το Εκουαδόρ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Ο ΟΛΟΠΡΟΣΩΠΟΣ ΦΕΡΕΤΖΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ. ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΗ/ΟΣ ΑΝΤΙ ... ΑΛΛΗΣ.

Δικαστήριο του Καΐρου ενέκρινε την Κυριακή την απόφαση της αιγυπτιακής κυβέρνησης να απαγορεύσει στις φοιτήτριες να φορούν το "νικάμπ", δηλαδή την ολοπρόσωπη καλύπτρα, κατά τις εξετάσεις στα πανεπιστήμια.
Η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι επέβαλε την απαγόρευση επειδή οι φοιτητές -- άνδρες και γυναίκες -- πηγαίνουν στις εξετάσεις ντυμένοι με το νικάμπ και γράφουν για λογαριασμό άλλων.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ... ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ... ΕΦΑΠΑΞ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ.

Κοντά στην Σίδνεϊ Ολίμπικ φέρεται να είναι ο Στέλιος Γιαννακόπουλος σύμφωνα με Αυστραλιανά δημοσιεύματα!
Η Σίδνεϊ Ολίμπικ αγωνίζεται στην Β' κατηγορία της Αυστραλίας και μετρά 52 χρόνια ιστορίας καθώς ιδρύθηκε το 1958 από Έλληνες μετανάστες. 
Το γεγονός αυτό δείχνει ότι το ελληνικό στοιχείο θα είναι έντονο στο σύλλογο που θέλει τον Γιαννακόπουλο για να αυξήσει το ενδιαφέρον του κόσμου της.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Τζένιφερ Λόπεζ: εντυπωσίασε τους πάντες όταν μετά την αλλαγή του χρόνου εμφανίστηκε στη γιορτή του δικτύου ABC με εντυπωσιακή περιβολή.


Το ρούχο που επέλεξε ήταν σαν δεύτερο δέρμα και έτσι οι καμπύλες της μαγνήτισαν. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Ο μέσος του Παναθηναϊκού Σωτήρης Νίνης, βρίσκεται στην δεκάδα των πιο ταλαντούχων παικτών του κόσμου σύμφωνα με ισπανικό περιοδικό.



Η τιμή του στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ.
Οι άλλοι είναι:

Ρομελού Λουκακού (Άντερλεχτ)
Φιλίπ Κουτίνιο (Βάσκο ντα Γκάμα)
Ίκερ Μουνιαΐν (Αθλέτικ Μπιλμπάο)
Νέβεν Σούμποτιτς (Ντόρτμουντ)
Χάμες Ροντρίγκες (Μπάνφιλντ)
Άαρον Ράμσι (Άρσεναλ)
Μαμαντού Σακό (Παρί Σεν Ζερμέν)
Στέφαν Γιόβετιτς (Φιορεντίνα)
Άλαν Τζαγκόεφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας).
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΕΝΑΣ ΠΑΠΠΑΣ(ΜΑΚΑΡΙΟΣ), ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ(ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ) ΚΑΙ ΕΝΑΣ ... ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΘΑ ... "ΣΒΗΣΟΥΝ" Ή ΘΑ ... "ΑΝΑΨΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

Η αμφισβήτηση της διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας και η αναζήτηση του ευκταίου «χύνει νερό στο μύλο της διχοτόμησης», τόνισε ο Κύπριος πρόεδρος Δημήτρης Χριστόφιας, μιλώντας στο 16ο Συνέδριο της ΕΔΟΝ (οργάνωση νεολαίας του ΑΚΕΛ).
Όπως είπε, «το δίλημμα είναι σαφές: ή λύση ομοσπονδίας ή διχοτόμηση», υπενθυμίζοντας ότι «η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία έχει υιοθετηθεί από σειρά ψηφισμάτων του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, έχει υιοθετηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλους διεθνείς οργανισμούς».
Ο κ. Χριστόφιας υποστήριξε ότι η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία, «είναι η στέρεη βάση για επίτευξη μιας δίκαιης υπό τις περιστάσεις, βιώσιμης και λειτουργικής λύσης, που θα τερματίζει την κατοχή και τον εποικισμό και θα επανενώνει το έδαφος, το λαό, τους θεσμούς και την οικονομία».Ανέφερε, επίσης, ότι «στα πλαίσια της ομοσπονδιακής λύσης, τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι βασικές ελευθερίες ολόκληρου του λαού μπορούν να αποκατασταθούν και να διασφαλιστούν και να δημιουργηθούν συνθήκες μόνιμης ειρήνης και ασφάλειας».
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΕΑΤΗ ΣΤΟ ΝΤΑΚΑΡ: Μία 28χρονη θεατής έχασε τη ζωή της όταν χτυπήθηκε θανάσιμα από αγωνιστικό αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της πρώτης ειδικής διαδρομής από την Κολόν στην Κόρντομπα.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Δρ Χουάν Κοντέρχ -ι- Σάντσο. Καταλανός. Καθηγητής αρχαίων ελληνικών και λατινικών στο Πανεπιστήμιο St. Andrews της Σκωτίας.

ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ SITE ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ(ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ). http://www.akwn.net





Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ.

ΤΑ ΣΩΣΤΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Κρατούμενος στο αεροδρόμιο του Αμστερνταμ βρίσκεται από τις 27 Δεκεμβρίου 2009 ο επιθετικός του Λεβαδειακού, Βίκτορ Αγκάλι και δεν έχει γίνει ακόμα δυνατό να ελευθερωθεί παρά τις προσπάθειες της διοίκησης του Λεβαδειακού.

Η περιπέτεια ξεκίνησε την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, όταν κατά την επιστροφή του από την πατρίδα του και τις ολιγοήμερες διακοπές των Χριστουγέννων, οι ολλανδικές αρχές αμφισβήτησαν τη γνησιότητα των ταξιδιωτικών εγγράφων του.
Η ΠΑΕ Λεβαδειακός κινητοποιήθηκε αμέσως και με διαβήματα στο Υπουργείο Εξωτερικών ζήτησε να λυθεί γρήγορα το πρόβλημα, χωρίς όμως οι ολλανδικές Αρχές (επικαλούμενες τις αργίες των ημερών), να προβούν σε καμία ενέργεια για την απελευθέρωση του ποδοσφαιριστή.
Η ΠΑΕ Λεβαδειακός εκφράζει την απορία της «πώς είναι δυνατόν, το 2010, κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να μην έχει εμπεδώσει ότι οι αποικιοκρατικές αντιλήψεις έχουν εδώ και πολλά χρόνια απορριφθεί από το σύνολο του πολιτισμένου κόσμου».
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Το ηφαίστειο Γαλέρας στη νότια Κολομβία εξερράγη το Σάββατο.

Εκτοξεύτηκαν πέτρες και στάχτη σε μεγάλο ύψος, γεγονός το οποίο ώθησε τις τοπικές αρχές να διατάξουν την απομάκρυνση 8.000 κατοίκων από τις εστίες τους. 
Δεν τραυματίστηκε κανείς.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΣΦΟΡΔΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ. ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ.

Σφοδρή χιονόπτωση πλήττει το Πεκίνο, με αποτέλεσμα χιλιάδες επιβάτες να έχουν αποκλειστεί στο διεθνές αεροδρόμιο της κινεζικής πρωτεύουσας. Δεκάδες πτήσεις ακυρώθηκαν ή καθυστερούν, αν και μερικά αεροσκάφη κατάφεραν να απογειωθούν.
Η κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού οδικού δικτύου γύρω από το Πεκίνο έχει ήδη κλείσει, με αρκετά εκατοστά χιονόπτωση και τις θερμοκρασίες να αναμένεται να αγγίξουν τους -14° Κελσίου.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΝΕΜΩΝ.

Δεν αναχωρούν την Κυριακή τα πλοία για Κρήτη από το λιμάνι του Πειραιά λόγω των θυελλωδών ανέμων. 
Κλειστά είναι και τα πορθμεία Ρίου - Αντιρρίου και Ηγουμενίτσας - Λευκίμης.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΣΤΟ ... ΠΕΡΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΟΥΝ;;;

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Περού επικύρωσε ομόφωνα την ποινή 25ετούς κάθειρξης που είχε επιβληθεί πρωτοδίκως στον πρώην πρόεδρο της χώρας Αλμπέρτο Φουχιμόρι, για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Το δικαστήριο εκδίκασε την έφεση περί ακύρωσης της απόφασης που είχε εκδοθεί τον περασμένο Απρίλιο εις βάρος του πρώην προέδρου του Περού (1990-2000), η οποία τον καταδίκαζε σε 25ετή κάθειρξη για τις σφαγές πολιτών που εκτέλεσε υπό τις εντολές του "το τάγμα θανάτου" του στρατού μεταξύ 1991-92.
Ο Αλμπέρτο Φουχιμόρι έχει καταδικαστεί επίσης, σε ξεχωριστές δίκες το 2007 και το 2009, σε ποινές φυλάκισης 6 έως 9 ετών για διαφθορά και κατάχρηση εξουσίας. 
Καθώς, βάσει της περουβιανής νομοθεσίας, οι ποινές δεν αθροίζονται, ο 71χρονος Φουχιμόρι θα εκτίσει τη μεγαλύτερη ποινή, αυτή της 25ετούς κάθειρξης, γεγονός που σύμφωνα με τους οπαδούς του αντιστοιχεί "σε θανατική καταδίκη".
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΚΑΛΟΠ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ.

Στο ερώτημα ποιος θα θέλατε να είναι υποψήφιος για το Δήμο της Αθήνας, σε δημοσκόπηση της εταιρίας FOCUS για την εφημερίδα Real News, οι Αθηναίοι είπαν:
ΝΔ: Ποσοστό 34,9% λαμβάνει ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με 16%. 
ΠΑΣΟΚ: η Φώφη Γεννηματά λαμβάνει 27,8% και ακολουθεί ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης με 16,2%.
ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ REAL NEWS ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...