Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Παρασκευή, Απριλίου 23, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΑΝΤΕ ΝΑ ... ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ, ΤΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΣΤΟ ... ΛΑΜΟΓΙΣΤΑΝ (ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΑΔΑ).


Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «Είναι επιτακτική ανάγκη να ζητήσουμε και επισήμως από τους εταίρους μας την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης». ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ. ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Ή ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ;;;

"Επιτακτική ανάγκη να ζητήσουμε από τους εταίρους μας την ενεργοποίηση του μηχανισμού"
"...
«Σήμερα κινδυνεύει να χαθεί η προσπάθεια που καταβάλλουν οι Έλληνες από τη δυσκολία δανεισμού, ήρθε η στιγμή το χρόνο που δεν μας δίνουν οι αγορές να μας τον δώσει η απόφαση που πήραμε μαζί με τους ηγέτες της Ευρώπης» τόνισε ο κ. Παπανδρέου.
..."
Οι όροι του δανεισμού


Η ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ
ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΝΔ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ: ΣΑΜΑΡΑΣ "Το πιο σημαντικό είναι να βγούμε από την κρίση με τις δικές μας δυνάμεις μιαν ώρα αρχύτερα. Το μπορούμε και θα τα καταφέρουμε".
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ) ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΝΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ... ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ:


ΚΑΙ ΝΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2007 ΤΟ ΞΕΡΑΝΕ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ... ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ. ΓΙ' ΑΥΤΟ "ΛΑΚΙΣΕ" Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ!!!
"...
Ο κερδοσκόπος που επένδυσε 1 εκ δολάρια ποντάροντας στην πτώχευση της Ελλάδας τον Ιούλιο του 2007, σήμερα βλέπει την επένδυση του να αξίζει 12,204 δις δολάρια. Και το πιθανότερο είναι πως για την αρχική επένδυση του 1 εκ δολαρίων δεν πλήρωσε περισσότερο από το 10%, δηλαδή 100 χιλιάδες δολάρια.
..."
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ... ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ(ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ) ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΕΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ... ΕΡΓΑ (ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ).


"...
Εντολή να καταστρέψει το αρχείο της προηγούμενης πενταετίας (2001-05) είχε δώσει ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Siemens Μιχάλης Χριστοφοράκος στη γραμματέα του Αικατερίνη Τσακάλου, όπως κατέθεσε η ίδια στην εξεταστική επιτροπή για τη Siemens.
...
η κ. Τσακάλου είπε πως ο ανακριτής Ν. Ζαγοριανός δεν κατέσχεσε από το γραφείο της, κατά την έφοδό του μετά την φυγή Χριστοφοράκου, το σκληρό δίσκο του δικού της ηλεκτρονικού υπολογιστή, αλλά τον πήρε ο οικονομικός διευθυντής της επιχείρησης και μεταβατικός διευθύνων σύμβουλος κ. Φίσερ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ. Ο ... "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ" ΜΠΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ... ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ!!!

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...