Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14, 2009

Ο ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ... ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Χιονάνθρωπος που το μέγεθός του είναι το 1/5 του πάχους της ανθρώπινης τρίχας!









Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ GOOGLE ΚΑΙ ΤΟ CHROME

ΘΕΜΑΤΑ CHROME ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ
https://tools.google.com/chrome/intl/el/themes/index.html

ΘΕΜΑΤΑ CHROME GOOGLE
https://tools.google.com/chrome/intl/el/themes/google.html

Porsche



Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ... ΑΘΑΝΑΤΟ ΟΝ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ... ΘΕΟΣ;


Οι μέδουσες του είδους 'Turritopsis nutricula' μπορεί να είναι τα μόνα 'αθάνατα' πλάσματα του κόσμου.Οι μέδουσες συνήθως πεθαίνουν μετά την αναπαραγωγή τους, αλλά η Turritopsis μπορεί να κάνει κάτι μοναδικό. Μετά την ενηλικίωση της και την σεξουαλική αναπαραγωγή, μπορεί να επαναφέρει τον οργανισμό της στην εφηβική κατάσταση και να ξαναπεράσει το στάδιο της ενηλικίωσης και αναπαραγωγής. Η 4-5 χιλιοστών μέδουσα, τεχνικά γνωστή ως hydrozoan, είναι ο μόνος γνωστός οργανισμός στην γη που είναι σε θέση να επανέλθει στην εφηβική του κατάσταση.
Θεωρητικά πάντα, ο κύκλος αυτός μπορεί να επαναληφθεί επ' αόριστον, καθιστώντας την δυνητικά αθάνατη.
Την συναντάμε στα ζεστά τροπικά νερά και χάρις την ικανότητα τους, της αναστροφής της διαδικασίας γήρανσης, είναι πλέον στο επίκεντρο της έρευνας από θαλάσσιους βιολόγους και γενετιστές.

ΠΗΓΗ: http://www.timesonline.co.uk/
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

LEGO-MANIA


Ο Mike Stimpson είναι ένας χρήστης του Flickr γνωστός απλά ως Balakov, δημιουργεί πολλές φωτογραφίες με Lego και αγαπά το macro lighting. Παρακολουθήστε παρακάτω 6 από τις δημιουργίες του και δείτε πόσο μοναδικός είναι ο τρόπος που αναπαριστά με Lego παλιές αλλά γνωστές φωτογραφίες.

1. Recreation of Henri Cartier-Bresson's "Behind the Gare Saint Lazare" in Lego


01_lego
01_lego1


2. A lego reconstruction of the famous photograph taken by Charles Ebbets


02_lego
02_lego2


3. A Lego recreation of Joe Rosenthal's 1945 photograph "Raising the flag on Iwo Jima". One of the most published photographs in history.


03_lego
03_lego3


4. A Lego version of Norman Potter’s 1954 photograph of Roger Bannister breaking the four-minute mile, completing the distance in 3 min 59.4 sec at Oxford, Oxfordshire, England, May 6, 1954.


04_lego
04_lego4


5. Astronaut Buzz Aldrin on the surface of the Moon in 1969 - Photograph by Neil Armstrong


05_lego
05_lego5


6. V-J Day in Times Square, New York, August 14, 1945 (© Time Inc) by Alfred Eisenstaedt


06_lego
06_lego6
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.


Μποφόρ στις θάλασσες, καταιγίδες σχεδόν σε όλη τη χώρα και χιόνια στα ορεινά
το... κοκτέιλ του νέου κύματος κακοκαιρίας που μας έρχεται το βράδυ από τα Δυτικά.
Στην Αθήνα το θερμόμετρο μπορεί να ανέβει λίγο( ως 15 βαθμούς) , αλλά τα σύννεφα βαραίνουν πολύ το βράδυ, μόλις πέσει η νύχτα έρχονται καταιγίδες που όπως λένε οι μετεωρολόγοι θα είναι έντονες και θα διαρκέσουν ως και την Τετάρτη το βράδυ.
Στη Θεσσαλονίκη το θερμόμετρο δεν θα ανέβει πάνω από τους δέκα και από το μεσημέρι ξεκινάνε έντονες βροχές.

Ήδη στο Ιόνιο οι άνεμοι είναι στα 8 μποφόρ και φέρνουν βαριά σύννεφα στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία με χιόνια σε περιοχές πάνω από τα 750 μέτρα υψόμετρο.

Το βράδυ οι καταιγίδες μπορεί να χτυπήσουν και τις περιοχές της Θεσσαλίας, όπου θα βρέχει από το απόγευμα.

Στα νησιά η θερμοκρασία θα είναι πάνω από 15 βαθμούς, αλλά ενώ δεν θα υπάρχουν έντονες βροχές οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

'Ενας από τους επιστήμονες που συμμετέχουν στην διάσκεψη της Κοπενχάγης έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα που συμμετείχε σε τηλεοπτικό πάνελ.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ φέρεται να βρέθηκε παίκτης του Παναργειακού


Ο παίκτης του Παναργειακού, Βασίλης Ρες, κλήθηκε σε απολογία διότι ανιχνεύθηκε στα ούρα του απαγορευμένη ουσία.

Η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ένωσης επαγγελματικού ποδοσφαίρου Β' και Γ' Εθνικής κατηγορίας κάλεσε τον Βασίλη Ρε σε απολογία διότι μετά τον αγώνα Παναργειακός - Κεραυνός Κερατέας για την Γ' Εθνική, φέρεται να βρέθηκε στα ούρα του η απαγορευμένη ουσία 4 - Methyl-2-Hexanamine. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Την πρώτη θέση στον πρωτότυπο Πανελλήνιο Διαγωνισμό που έγινε μέσω της ιστοσελίδας xirafia.gr, κατέλαβαν δύο φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Πρόκειται για τον Νικόλαο Μπεζιργιάννη και την Αικατερίνη Σιδηροπούλου, του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, που αναδείχτηκαν πρώτοι στο διαγωνισμό με το λογισμικό πακέτο «EcoTruck».


Αυτή είναι μια online εφαρμογή ανοιχτού λογισμικού που απευθύνεται σε εταιρίες ή σε απλούς πολίτες, οι οποίοι επιθυμούν να ανακυκλώσουν ή να διαθέσουν χάρτινη ύλη προς επαναχρησιμοποίηση. Στόχος, η συλλογή της ανακυκλώσιμης ύλης να γίνεται αποδοτικότερα από τα φορτηγά των δήμων και με φιλικότερο τρόπο προς το περιβάλλον. 
Τα φορτηγά αξιοποιώντας την τεχνολογία 3G και GPS γνωρίζουν σε πραγματικό χρόνο τις εταιρίες από τις οποίες θα πρέπει να γίνει παραλαβή της χάρτινης ύλης, αλλά και την κίνηση που υπάρχει σε κάθε δρόμο. Έτσι δημιουργείται ένα πλάνο του καλύτερου δυνατού δρομολογίου (μικρότερος χρόνος, μικρότερο κόστος) για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους .
Οι δυο φοιτητές κέρδισαν εκτός από το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού και χρηματικό έπαθλο των 6.000 ευρώ, που θα τους απονεμηθεί αύριο, σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα.
ΠΗΓΗ: enet
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων διαμορφώνεται ως εξής:
Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου μέχρι Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου: 10:00 π.μ. με 09:00 μ.μ.
Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Δεκεμβρίου: 10:00 π.μ. με 08:00 μ.μ.
Δευτέρα 21 μέχρι Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου: 10:00 π.μ. με 09:00 μ.μ.
Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου: 10:00 π.μ. με 06:00 μ.μ.
Από τα Χριστούγεννα μέχρι και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.
Δευτέρα 28 μέχρι και Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου: 10:00 π.μ. με 09:00 μ.μ.
Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου: 10:00 π.μ. με 04:00 μ.μ.
Από την πρωτοχρονιά μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου τα καταστήματα θα είναι κλειστά, καθώς σύμφωνα με τον ΕΣΘ, το Σάββατο 2 Ιανουαρίου είναι αργία σε αντικατάσταση της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου, που η αγορά θα λειτουργεί.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Εθνική μπάσκετ: Στο πρώτο γκρουπ, εν όψει Μουντομπάσκετ

Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας:

1ο Γκρουπ: ΗΠΑ, Ισπανία, Αργεντινή, Ελλάδα.

2ο Γκρουπ: Σερβία, Σλοβενία, Γαλλία, Τουρκία.

3ο Γκρουπ: Βραζιλία, Πουέρτο Ρίκο, Καναδάς, Αυστραλία.

4ο Γκρουπ: Κροατία, Ρωσία, Λιθουανία, Γερμανία.

5ο Γκρουπ: Νέα Ζηλανδία, Κίνα, Ιράν, Ανγκόλα.

6ο Γκρουπ: Ιορδανία, Λίβανος, Τυνησία, Ακτή Ελεφαντοστού.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΠΑΣ Γιάννινα: «Έδεσε» Παππά έως το 2013



Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή και μέλος της Εθνικής Νέων, Κωνσταντίνο Παππά (γεν. 30/11/1991) έως 31/12/2013».
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Σκότωσε και έκαψε 12 συγγενείς του


Άνδρας που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία 12 συγγενών του και το σοβαρό τραυματισμό άλλων δύο το Σάββατο συνελήφθη, σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές της επαρχίας Χουνάν.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Καταστρέφεται το φαράγγι της Αγίας Αναστασίας



Λίγα μόλις χιλιόμετρα από τις Γούβες, στην καρδιά του συγκεκριμένου δήμου στην Κρήτη, το εντυπωσιακό φαράγγι της Αγίας Αναστασίας εκπέμπει σήμα κινδύνου.


Η περιβαλλοντική καταστροφή είναι τεράστια, αφού τόνοι από μπάζα έχουν καλύψει ακόμη και τις πηγές – τον Κόλυμπο και την Κρύα Βρύση – που πριν από μερικά χρόνια ανάβλυζαν νερό. Στο φαράγγι υπήρχαν και σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα, τα οποία σήμερα έχουν χαθεί.

Ο μικρός αυτός φυσικός παράδεισος, σήμερα, έχει μετατραπεί σε μια… κόλαση. Τα μπάζα και τα απορρίμματα σε κάποια σημεία όχι μόνο το έχουν καταστρέψει αλλά έχουν κάνει και τη διάσχιση του εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Η επίθεση στον Berlusconi στα ιταλικά Μέσα



Η επίθεση στον Ιταλό πρωθυπουργό είναι πρώτη στα σημερινά πρωτοσέλιδα του ιταλικού Τύπου. «Εποχή Μίσους» είναι ο τίτλος της La Nazione της Φλωρεντίας. Εν τω μεταξύ, η λέξη «μίσος» χρησιμοποιείται και σε άλλους τίτλους και σχόλια, καθώς η Ιταλία αναζητά τι συνέβη στον αμφιλεγόμενο πρωθυπουργό της.




«Φθάσαμε στο σημείο αυτό. Ένα κλίμα μίσους κατά του Berlusconi παρήγαγε καταστροφικά αποτελέσματα», γράφει στην πρώτη της σελίδα η συντηρητική Il Tempo. «Αυτό δείχνει καθαρά τον εκφυλισμό της πολιτικής αντιπαράθεσης στην Ιταλία», γράφει ο διευθυντής της La Repubblica, η οποία έχει τηρήσει εξαιρετικά επικριτική στάση απέναντι στον Ιταλό πρωθυπουργό.



Η Unita, η εφημερίδα του Δημοκρατικού Κόμματος, του μεγαλύτερου κόμματος της ιταλικής αντιπολίτευσης, χαρακτήρισε «τρέλα» την επίθεση. Πάντως, ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος δήλωσε ότι ο Cavaliere, ο οποίος έχει αποκαλέσει επανειλημμένως στους αντιπάλους του «κομμουνιστές που θέλουν να τον εξοντώσουν», είναι ο ίδιος υπεύθυνος για το τεταμένο κλίμα και δεν πρέπει «να παίζει το θύμα».
ΠΗΓΗ: zougla
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ;;; ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!


Στην Άμφισσα η δίκη του Γρηγορόπουλου

Οριστικά στην Άμφισσα θα διεξαχθεί τελικά η δίκη για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. 
Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Νίκος Παντελής, απέρριψε πριν από λίγο τη δεύτερη αίτηση που είχε καταθέσει η μητέρα του αδικοχαμένου μαθητή, στην οποία ζητούσε να μη γίνει η δίκη στην Άμφισσα αλλά στις φυλακές Κορυδαλλού. 
ΠΗΓΗ: tvxs
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Ο ΔΑΡΒΙΝΟΣ έπασχε από το «σύνδρομο κυκλικών εμετών».


Διάγνωση στα χρόνια προβλήματα υγείας που ταλαιπωρούσαν τον «πατέρα της βιολογίας» έρχεται να κάνει ο Αυστραλιανός Τζον Χάιμαν 127 έτη μετά το θάνατό του.
Ο συνεργαζόμενος καθηγητής του Monash Univerity της Μελβούρνης εκτιμά ότι Δαρβίνος έπασχε από μια σπάνια κληρονομική διαταραχή, το «σύνδρομο κυκλικών εμετών».

«Το σύνδρομο σχετίζεται με τις ημικρανίες αλλά συνδέεται με γενετικές ανωμαλίες», ενώ, όπως υποστηρίζει, τα ίδια συμπτώματα εμφάνιζαν η μητέρα του Δαρβίνου καθώς και άλλα μέλη της οικογένειάς του.
Πηγή: The Guardian
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Στο 8,8% το ποσοστό ανεργίας στα κράτη – μέλη του ΟΟΣΑ τον Οκτώβριο.

Στο 8,8% διαμορφώθηκε το ποσοστό ανεργίας στα κράτη – μέλη του ΟΟΣΑ τον Οκτώβριο,
0,1 ποσοστιαία μονάδα υψηλότερα από τον προηγούμενο μήνα
και 2,3 μονάδες υψηλότερα σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

«Όσοι ενεπλάκησαν σε ατασθαλίες και σε υποθέσεις διαφθοράς θα έρθουν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη"

«Όσοι ενεπλάκησαν σε ατασθαλίες και σε υποθέσεις διαφθοράς θα έρθουν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη, διότι ο Ελληνικός λαός απαιτεί να γνωρίζει τι απέγινε το δημόσιο χρήμα, το οποίο προέρχεται από το υστέρημά του», δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μ. Μπόλαρης σχετικά με δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρονται σε υποθέσεις κακοδιαχείρησης εταιριών του δημοσίου στη Θεσσαλονίκη.

«Όσα ζητήματα προκύπτουν, θα αντιμετωπιστούν στη βάση, την οποία έχει εξαγγείλει ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, στη βάση για την οποία έδωσαν ισχυρή εντολή στο ΠΑΣΟΚ στις 4 Οκτωβρίου οι Έλληνες πολίτες», πρόσθεσε ο κ. Μπόλαρης. 



ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ -10% ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

“Ανεξαρτησία” από την Ισπανία ψήφισε το 94,88% των Καταλανών

“Ανεξαρτησία” από την Ισπανία ψήφισε το 94,88% των Καταλανών σε 167 δήμους, όπου πήρε μέρος μόνο το 27,5% των κατοίκων αυτής της αυτονομίας (192.490 σε σύνολο 702.072). 
Και ενώ ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, ο Χοσέ Λούις Θαπατέρο, δήλωνε ότι “Αυτά τα δημοψηφίσματα δεν οδηγούν πουθενά”, την ίδια στιγμή ο χαρισματικός πρόεδρος της αγαπημένης του ομάδας Μπαρτσελόνα, ο 47άρης Τζόαν Λαπόρτα, ήταν ο σημαιοφόρος για την ανεξαρτησία του τόπου που γεννήθηκε. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Πόρισμα 100 σελίδων για τα στημένα ματς στην Ελλάδα.Μικρό μου ακούγεται. Μάλλον καθαρή την βγάζει η "Παράγκα".


Την Τρίτη συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΕΠΟ για τα στημένα ματς. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Σοφοκλής Πιλάβιος θα ενημερώσει τους αυμβούλους για το πόρισμα των 100 σελίδων που του παρέδωσε ο πειθαρχικός επιθεωρητής της UEFA Πέτερ Λιμάχερ. Ήδη το πόρισμα αυτό παραδόθηκε στον εισαγγελέα από τον ΓΓΑ Πάνο Μπιτσαξή.

http://dikisports.blogspot.com/
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Νέο δελτίο τιμών φαρμάκων, ισχύει από σήμερα, Δευτέρα


Νέο δελτίο τιμών φαρμάκων ισχύει από σήμερα
Στο νέο δελτίο περιλαμβάνονται 262 τιμές νέων φαρμακευτικών προϊόντων, 287 διαγραφές φαρμακευτικών προϊόντων, 23 μεταβολές και μία μείωση τιμής πρωτοτύπου φαρμάκου.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΜΕ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

"ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕ ΞΕΝΟ ΚΩΛΟ" ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ.
Γράφει ο Κώστας Βαξεβάνης


(από το : Κουτί της Πανδώρας)

Και τώρα; Τώρα που τα πράγματα φτάνουν στο απροχώρητο θα υιοθετήσουμε την άποψη πως πρέπει να γίνουν θυσίες προκειμένου να επιβιώσουμε. Αλλά πάλι θα εννοούμε τις θυσίες των άλλων. Ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και εισαγγελέων ανακοίνωσε πως... ο κλάδος, (από τους πιο καλά αμειβόμενους) δέχεται πάγωμα των μισθών αλλά σε καμιά περίπτωση μείωση. Λίγο πολύ, κάτι τέτοιο εννοούν όλοι , όταν μιλούν για την κρίση. Και βέβαια υπάρχει η άποψη (καθ όλα σωστή νομίζω) πως την κρίση δεν την δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και δεν γίνεται να την πληρώσουν αυτοί. Συμφωνώ. Την κρίση την δημιούργησαν γιάπηδες, λαιφστυλάδες, γκουρού και φωτεινοί παντογνώστες της ευημερίας.
Αν μια κυβέρνηση θέλει να αντιμετωπίσει την κατάσταση, και αν πολύ περισσότερο θέλει να έχει κοινωνική συναίνεση, πρέπει να δείξει αξιοπιστία. Δηλαδή να αποδείξει πως η επίκληση της άσχημης κατάστασης δεν γίνεται για να πληρώσουν για μία ακόμη φορά οι ίδιοι. Τα χαμηλά και μη κρυφά εισοδήματα.
Πριν από μέρες, έγινε η σχετική επικοινωνιακή ανακατωσούρα με την“ανακάλυψη” για τους “φτωχούς” γιατρούς του Κολωνακίου. Γιατροί με ενοίκια ιατρείου μερικών χιλιάδων ευρώ που δήλωναν εισοδήματα ανειδίκευτου εργάτη. Πόσοι τέτοιοι υπάρχουν σε όλα τα επαγγέλματα; Πότε θα πληρώσουν; Σε μια ευρωπαϊκή χώρα του 2009, οι σύγχρονοι τσιφλικάδες της Θεσσαλίας κάνουν μηδενική φορολογική δήλωση. Και ο υπάλληλος γραφείου φορολογείται γιατί δεν μπορεί να κρύψει εισόδημα. Το κράτος, οι κυβερνήσεις αν θέλετε το ανέχονται. Γιατί απλώς ο Θεσσαλικός κάμπος και οι “ευαίσθητες” πολιτικά ομάδες των κακομαθημένων επιδοτούμενων, που έκαναν τα κονδύλια για τις αναδιαρθρώσεις καλλιέργειας 4επί 4, είναι αυτοί που μετακινούμενοι βγάζουν κυβερνήσεις.
Σε μια χώρα που η ίδια η εφορεία εκβιάζει λέγοντας “δώσε αυτό το ποσό για περαίωση αλλιώς θα σου κάνω έλεγχο”, δηλαδή τη δουλειά της, τι περιμένει κανείς; Το 98% των Ελλήνων πιστεύει πως υπάρχει στη χώρα διαφθορά. Δηλαδή ποιος διαφθείρει και διαφθείρεται, το άλλο 2% ; Η ενοχή των κυβερνήσεων, τα λαμόγια αν θέλετε επί το λαϊκότερο, υπάρχουν γιατί παίρνουν άδεια από την μικρή συνενοχή που βολεύει τον καθένα μας. Η Ελλάδα δανείζεται και ξαναδανείζεται, όχι να δημιουργήσει υποδομές ή σύγχρονη υπόσταση αλλά για να καλύψει μια συνεχή ανάγκη σε διασπάθιση χρήματος και ψευδείς ανάγκες.
Επί δεκαετίες ζούμε με δανεικά και πράγματα που δεν δικαιούμαστε. Μια χώρα παραδομένη στον μεγαλοϊδεατισμό της ευημερίας και στην μικρότητα των στόχων. Δίπλα σε ένα παρασιτικό κράτος δημιουργήσαμε τις παρασιτικές μας αντιλήψεις. Βαφτίσαμε τις φυσικές δυσκολίες της ζωής, την καθαρή επιβίωση ,πίεση. Και την υπευθυνότητα ψυχαναγκασμό. Δημιουργήσαμε στα παιδιά μας την ανάγκη να ζούνε με 3.000 ευρώ τον μήνα, όταν στην καλύτερη των περιπτώσεων θα παίρνουν 700.
Και ξαφνικά ο οικονομικοκοινωνικοψυχολογικός κόμπος έφτασε στο χτένι. Εκ των πραγμάτων πρέπει να τον λύσουν αυτοί που κυβερνούν. Και χρειάζεται κοινωνική συναίνεση. Σίγουρα σε όλα αυτά υπάρχει το πρωτεύων και το δευτερεύων. Αυτοί με την βασική ευθύνη και οι υπόλοιποι με την παράγωγη. Όσοι χρωστούν στο ΙΚΑ δισεκατομμύρια και οι άλλοι με μια οικοδομή. Οι μετρ της παραοικονομίας και τα γκαρσόνια της κακής οικονομίας. Ας ξεκινήσουν λοιπόν από το πρωτεύων για να δημιουργήσουν την αναγκαία κοινωνική συναίνεση. Την αξιοπιστία που πρέπει να έχει μια κυβέρνηση η οποία καλείται να λύσει το πιο σοβαρό πρόβλημα στη χώρα μετά την μεταπολίτευση. Το να ξεκινήσει με αυτούς που έχουν και πρέπει να συμβάλουν είναι δύσκολο ως πολιτική απόφαση. Είναι τέτοια η παγιωμένη αντίληψη που μάλλον στο μυαλό των υπουργών θα φαντάζει κάτι σαν επανάσταση και ας είναι το αυτονόητο. Αφού λύσουν την δυσκολία του μυαλού τους, μπορούν να προχωρήσουν σε αυτό που πραγματικά είναι δύσκολο. Στον επαναπροσδιορισμό της χώρας, των αξιών και των οικονομικών μεγεθών. Στο κονταροχτύπημα με τις πιο παράλογες αντιλήψεις βολέματος, διαφθοράς, κενού ευδαιμονισμού και ουσιαστικού παραγοντισμού. Γιατί έχουμε μάθει να θέλουμε τις θυσίες των… άλλων. Επειδή ακριβώς, όλοι δεν θυσιάζονται το ίδιο σε αυτή τη χώρα.


Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Νέα σκληρή επίθεση στην Ελληνική οικονομία εξαπολύουν οι Financial Times

ΠΟΥ ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΑΡΑΓΕ, ΑΥΤΗ Η ΣΠΟΥΔΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑΣ.
ΜΗΠΩΣ ΑΠΛΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΕ;; Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

οινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του ανακριτή Νίκου Ζαγοριανού. Με τα πολιτικά πρόσωπα τι θα γίνει;;;

Παραγγελία για άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του ανακριτή Νίκου Ζαγοριανού, που ήταν επικεφαλής της δικαστικής έρευνας για την υπόθεση των μαύρων ταμείων της Siemens, απέστειλε στην Εισαγγελία Εφετών ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου.
Για τα πολιτικά πρόσωπα ακόμα τίποτα, λόγω του κλεισίματος της Βουλής τον Μάϊο του 2009, είναι πολύ δύσκολο να κατηγορηθεί κάποιος πολιτικός. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Η Χριστίνα Κολέτσα ψηφίστηκε ως το δεύτερο καλύτερο κορμί με μπικίνι στο INTERNET.



Ο διαγωνισμός έγινε από το κανάλι G, και μάλιστα στην εκπομπή "Attack of The Show" ,της Αμερικής που μεταδίδεται και σε Καναδά και Αυστραλία και ασχολείται με θέματα σχετικά με τεχνολογία, ίντερνετ, videogames κ.α. Την πρωτιά της την πήρε η Κατρίνα Ντάρελ,η οποία κατάφερε με το μπικίνι της τον κόσμο του «American Idol» να παραληρεί. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Κρίσιμη η κατάσταση του 16χρονου ο οποίος δέχτηκε χτες 7 σφαίρες κατά τη διάρκεια ληστείας σε μίνι μάρκετ στον Ασπρόπυργο


Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 16χρονος στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, ο οποίος δέχτηκε χτες 7 σφαίρες κατά τη διάρκεια ληστείας σε μίνι μάρκετ στον Ασπρόπυργο...
Οι δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα και ζήτησαν από τον 16χρονο γιο του ιδιοκτήτη χρήματα. Όταν το παιδί αντιστάθηκε πυροβόλησαν εναντίον του και τράπηκαν σε φυγή.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΟΤΕ: Προσφέρει online προστασία

Το Conn-x προσφέρει μια σειρά λειτουργιών Online Προστασίας. Νέοι αλλά και υφιστάμενοι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν για 2 μήνες και για χρήση σε 2 υπολογιστές ταυτόχρονα, τον απαραίτητο σύμμαχο για την  ασφαλή χρήση του Internet.

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία Online Προστασία από το Conn-x, περιλαμβάνει:
-Anti-Virus: για την προστασία ενάντια σε ιούς, "worms", trojans & spyware.
-Firewall: για τον αποκλεισμό πρόσβασης στον υπολογιστή σας από αγνώστους.
-Anti-Spam: για τον αποκλεισμό κάθε ενοχλητικής αλληλογραφίας.
-Parental Control: για τον έλεγχο και τον αποκλεισμό της πρόσβασης σε ιστοσελίδες με ανεπιθύμητο περιεχόμενο.



ΠΗΓΗ: kerdos.gr
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Θλάση ο Φερνάντες! Χάνει τον Ολυμπιακό – Στηρίζει Κούπερ η διοίκηση

Άσχημα είναι τα μαντάτα για τον Άρη ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.
Ο Ντάνιελ Φερνάντες, που αποχώρησε με πρόβλημα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, διαπιστώθηκε σήμερα ότι έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για15 μέρες. 



ΠΗΓΗ: kerdos.gr
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Ο ΚΑΦΕΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Temple ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.

Η έρευνα του πανεπιστημίου Temple της Φιλαδέλφεια δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Behavioural Neuroscience.
Ο επικεφαλής της έρευνας, δρ Τόμας Γκουντ είπε: "Ο μύθος για τις ιδιότητες του καφέ να απαλλάσσει κάποιον από τις επιπτώσεις του αλκοόλ είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εκλείψει γιατί η ταυτόχρονη χρήση καφεϊνης και αλκοόλ μπορεί στην πραγματικότητα να οδηγήσει σε εσφαλμένες αποφάσεις με καταστροφικά αποτελέσματα".
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ.


“Θηλιά” στο λαιμό των δανειοληπτών βάζουν οι τράπεζες οι οποίες παρά την οικονομική κρίση...
 ... και το δυσβάσταχτο φορτίο των ελληνικών νοικοκυριών, εφευρίσκουν νέους παράνομους τρόπους για να κερδοσκοπούν εις βάρος των εργαζομένων οι οποίοι χρωστούν χρηματικά ποσά από δάνεια και πιστωτικές κάρτες.
“Χέρι” στους λογαριασμούς μισθοδοσίας βάζουν τα περισσότερα τραπεζικά ιδρύματα υποκλέπτοντας τη συγκατάθεση των δικαιούχων με όρους που “κρύβονται” στα ψιλά γράμματα των συμβολαίων.




Το NewsIt.gr αποκαλύπτει την “κομπίνα” των ψιλών γραμμάτων με μια σειρά από έγγραφα που αποτελούν μέρος τραπεζικού συμβολαίου 3 μεγάλων Τραπεζών.

 Μάλιστα, ο δικηγόρος και Αντιπρόεδρος του Νέου ΙΝΚΑ Δημήτρης Καραμήτσας καταγγέλλει ότι “αποσιωπάται χαρακτηριστικά στα ψιλά γράμματα του συμβολαίου ο χαρακτήρας του λογαριασμού για τον οποίο γίνεται η παράνομη-ούτως ή άλλως- εξουσιοδότηση με αποτέλεσμα να μπαίνουν στο στόχαστρο ακόμα και οι λογαριασμοί μισθοδοσίας”.
 


"Να παρέμβει Εισαγγελέας"
 
“Ο Κάτοχος εξουσιοδοτεί ανέκλητα την Τράπεζα να χρεώνει την τελευταία ημέρα της προθεσμίας πληρωμής, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, το λογαριασμό καταθέσεων που τηρεί στην τράπεζα και αναφέρεται στην επισυναπτόμενη αίτηση, με το ποσό της ελάχιστης καταβολής ή του συνόλου της οφειλής” γράφει ο παράνομος όρος του συμβολαίου τον οποίο υπογράφει ο ανυποψίαστος πολίτης για να επιτρέπει στην Τράπεζα να κάνει...πλιάτσικο στον τραπεζικό του λογαριασμό.
Για πρακτική παράνομη και αυτοδίκαια άκυρη κάνει λόγο ο  Δημήτρης Καραμήτσας ο οποίος τονίζει χαρακτηριστικά στο Newsit.gr ότι “από το συνδυασμό των διατάξεων των άρθρων 451, 464, 653, 664 παρ.3 του Αστικού Κώδικα και 982 παρ.2 εδ. Δ' Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, συνάγεται ότι ο μισθός είναι και ακατάσχετος και ανεκχώρητος. Ως εκ τούτου η εκχώρηση του μισθού, ακόμα και αν γίνεται με τη συναίνεση του οφειλέτη είναι απολύτως άκυρη και δεν παράγει καμία έννομη συνέπεια”.
Μάλιστα ο Δημ. Καραμήτσας στέλνει μήνυμα στην Ελληνική Δικαιοσύνη ζητώντας την άμεση παρέμβαση Εισαγγελέα προκειμένου να σταματήσει η συγκεκριμένη πρακτική.
  
“Είμαστε καθ' όλα νόμιμοι” λένε οι Τράπεζες
 
Ανώτατο στέλεχος μίας εκ των τραπεζών που υιοθετεί τη συγκεκριμένη πρακτική απάντησε στο Newsit.gr ότι “η συμπεριφορά αυτή δεν είναι παράνομη, καθώς οι πελάτες έχουν δώσει δια της υπογραφής τους το δικαίωμα στην Τράπεζα να παρακρατεί οφειλόμενα ποσά από τους λογαριασμούς που τηρούν σε αυτήν”
ΠΗΓΗ: newsit.gr
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

ΓΔ: 2.196,46 +1,66% ΤΖΙΡΟΣ: 158,88 εκ. 16:29 Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGE, AN Η ΖΩΗ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ

ΟΣΦΠ 36-3 = 33,1ος ΔΙΚΑΙΑ
ΑΕΚ 21+9 = 30, 2η ΧΩΡΙΣ ΤΑ "ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΕΣ

ΠΑΟ 35-7 = 28, 3ος ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΕΥΝΟΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ.



ΑΕΚ + 9 
ΠΑΟ - 7
ΟΣΦΠ - 3

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
http://www.gazzetta.gr/bloggers/kazantzoglou/item/57832-%CE%B7-%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%8C%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CE%AD%CF%80%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΟΤΑΝ Η ΦΤΙΩΧΕΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ... ΠΑΓΚΑΡΙΑ.

Ένας 20χρονος και δύο ανήλικοι παραβίασαν την είσοδο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου στην Πεύκη Καλαμπάκας. Στη συνέχεια οι νεαροί διέρρηξαν το παγκάρι και αφαίρεσαν το μικροποσό που είχε εντός.
Ωστόσο, περίοικοι αντιλήφθηκαν τους δράστες και ειδοποίησαν την αστυνομία.
Αποτέλεσμα ήταν αυτοί να συλληφθούν και να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.
ΠΗΓΗ: zougla
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Προς εκτεταμένο εξορθολογισμό της λειτουργίας της ΕΡΤ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ... ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.


Προς εκτεταμένο εξορθολογισμό της λειτουργίας του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα -με ουσιαστικές αλλαγές-, οδεύει η κυβέρνηση, αφού πλέον η γενικότερη οικονομική κατάσταση της χώρας, αφήνει ελάχιστα περιθώρια για ελιγμούς.
Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρουν πληροφορίες, στόχος στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, είναι ο δραστικός περιορισμός των κάθε είδους εξόδων, πράγμα που θα φέρει κοσμογονικές αλλαγές στο φορέα.
Η επαναδιάταξη των τηλεοπτικών προγραμμάτων αλλά και των καναλιών, η αναδιάρθρωση των παράπλευρων δραστηριοτήτων και η περαιτέρω αξιοποίηση της περιουσίας του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, είναι βασικές προτεραιότητες στην ατζέντα.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Ληστεία σε κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας (ΑΤΕ)

Ληστεία σε κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας (ΑΤΕ) επί της Λεωφόρου Μαραθώνος 54, στον Αγιο Στέφανο, σημειώθηκε στις 10:20 το πρωΐ. Δύο άνδρες με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής ποσόν από τα ταμεία της τράπεζας και διέφυγαν.


ΠΗΓΗ: naftemporiki Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥ ΜΠΟΥΣ.



Ο πρώην διευθυντής των δικαστικών διώξεων του υπουργείου Δικαιοσύνης, εισαγγελέας Κεν Μακ Ντόναλντ, κατηγορεί τον πρώην Βρετανό πρωθυπουργό Τόνι Μπλερ πως έβαλε τους Βρετανούς στον πόλεμο θέλοντας «να κολακεύσει» τις ΗΠΑ, τονίζεται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Times.

Η δήλωση του Κεν Μακ Ντόναλντ ήρθε ως αντίδραση στην εκμυστήρευσεη του Μπλερ στο δίκτυο BBC ότι θα είχε εμπλέξει τη Βρετανία στον πόλεμο του Ιράκ ακόμη και εάν εγνώριζε πως η Βαγδάτη δεν διέθετε όπλα μαζικής καταστροφής.

Ο Βρετανός αξιωματούχος δήλωσε στους Times, πως ο Μπλερ χρησιμοποίησε μία «ανησυχητική πρόφαση» για να παρασύρει τη χώρα στον πόλεμο, καθώς η προοπτική να μοιρασθεί με τους Αμερικανούς την εξουσία σε αυτήν την υπόθεση «του φούσκωσε τα μυαλά».

Στο μεταξύ, η συμμαχία «Σταματήστε τον Πόλεμο» ζητά να ασκηθούν δικαστικές διώξεις κατά του Μπλερ «εάν επαναλάβει αυτήν την ομολογία εγκλημάτων πολέμου και ενώπιον της διερευνητικής επιτροπής».

Υπενθυμίζεται ότι ο Τόνι Μπλερ θα καταθέσει σε ακρόαση διερευνητικής επιτροπής για τον πόλεμο στο Ιράκ τον Ιανουάριο.

ΠΗΓΗ: tvxs
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Ο ΘΕΟΣ Ή Ο ΑΛΛΑΧ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή τη στιγμή έρευνες στη θαλάσσια περιοχή Φαρμακονησίου για τον εντοπισμό λέμβου στην οποία επιβαίνουν περίπου 30 μετανάστες, και βρίσκεται σε κίνδυνο.

Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι καλές.



ΠΗΓΗ: tvxs Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.













Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Από Τετάρτη το Επίδομα Αλληλεγγύης


Με πρώτους τους συνταξιούχους του ΙΚΑ που πληρούν τις προϋποθέσεις και που θα λάβουν μαζί τη σύνταξη του Ιανουαρίου και του δώρο των Χριστουγέννων ξεκινάει η καταβολή του επιδόματος αλληλεγγύης μεθαύριο.

Το ΦΕΚ δημοσιεύτηκε με ημερομηνία 10/12/09 κάτι που σημαίνει πως όσοι έμειναν άνεργοι και συμπλήρωσαν τα δικαιολογητικά μέχρι αυτή την ημερομηνία δικαιούνται να το λάβουν.

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται η εγκύκλιος του ΟΑΕΔ για το πότε θα δοθεί το επίδομα με πιο πιθανό σενάριο να δοθεί σε δύο δώσεις των 200 ευρώ μία μέσα στο Δεκέμβρη και μία μέσα στον Ιανουάριο.

Τις επόμενες ημέρες θα αποσταλούν από το ΚΕΠΥΟ και τα ειδοποιητήρια σε 440.000 χιλιάδες οικογένειες που το δικαιούνται για να παραλάβουν το επίδομα από τις τράπεζες. Οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ θα λάβουν το επίδομα από 28 έως 31 του μήνα.

 Την Τετάρτη θα καταβληθεί και στους συνταξιούχους του πρώην ΤΕΒΕ, ΤΣΑ η έκτακτη οικονομική ενίσχυση. Μαζί με το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι συνταξιούχοι του πρώην ΤΕΒΕ, ΤΣΑ θα λάβουν και το Δώρο των Χριστουγέννων.

Την Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2010, θα καταβληθεί στους συνταξιούχους του πρώην ΤΑΕ η σύνταξη του μηνός Ιανουαρίου, καθώς και η Έκτακτη Οικονομική Ενίσχυση Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
ΠΗΓΗ: newsit.gr
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Ότι μας ζητάει ο Πρόεδρος να λέμε ναι". Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ. "ΠΕΤΑΕΙ Ο ... ΓΑΪΔΑΡΟΣ", ΛΕΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, "ΠΕΤΑΕΙ" ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΩΡΑΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ.

Βγήκε το πρωί στον Αυτιά, και έριξε τα καρφιά του στη Ντόρα.
"Κι εγώ έχω 10% και παραπάνω, και τι έγινε. Ότι μας ζητάει ο Πρόεδρος να λέμε ναι".

ΠΗΓΗ: nonews Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Η ΠΛΗΡΗΣ ΗΘΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΝΗ


Η σύζυγος του πρώην υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη παρήγγειλε έπιπλα και τα πήγε στο σπίτι της.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Αρχίζει από τη Δευτέρα ο κατ΄ οίκον εμβολιασμός για τη νέα γρίπη, όσων αδυνατούν να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα.



Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΤΗΝ TV. 10 ΚΙΛΑ ΚΡΕΑΣ ΕΚΑΝΕ ... ΔΩΡΟ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΣΕ 10 ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ.






"Μας έκανε τη μούρη κρέας με αυτά που είδαμε." ΟΠΩΣ ΕΥΣΤΟΧΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ troktiko.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ... ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ ΤΗΣ



ΕΒΑΛΕ ΤΟ ... ΝΕΚΡΟ ΖΩΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥ ΣΤΥΛ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΤΕΛΟΣ Ο ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ;;;




Το καλοκαίρι ήρθε ως μία από τις μεγάλες μεταγραφές του ΠΑΣ, αλλά έξι μήνες μετά μετά φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Παρέμβαση Παπαδήμου πριν από τις ανακοινώσεις Παπανδρέου

Από σήμερα αρχίζει να “τρέχει” ο χρόνος των 6 με 7 εβδομάδων που πήρε την περασμένη Παρασκευή ο Γ. Παπανδρέου από τους ηγέτες της Ε.Ε. προκειμένου να καταθέσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αντιμετώπισης της κρίσης στην Ελλάδα που θα περιλαμβάνει τα παρακάτω:

• αυστηρές περικοπές δημοσίων δαπανών στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προσπάθειας πάταξης της διαφθοράς και της εφαρμογής ενός αυστηρότερου αλλά προοδευτικού φορολογικού συστήματος.
• αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού συστήματος ώστε να αντιμετωπισθεί μεσο-μακροπρόθεσμα η κρίση του χρέους
• ιδιωτικοποιήσεις με στόχο την απελευθέρωση των αγορών και την άμεση μείωση του χρέους 


Ο σχεδιασμός αυτός θα συμβαδίσει με την προώθηση της φορολογικής μεταρρύθμισης και της “ποινικής” δίωξης της φοροδιαφυγής.

Η δέσμευση αυτή επιβεβαιώνεται από δηλώσεις που έκανε αναφερόμενος ευθέως στην Ελλάδα ο αντιπρόεδρος της ΕΚΤ Λ. Παπαδήμος το Σάββατο από το Βερολίνο, υποστηρίζοντας ότι η δημοσιονομική κατάσταση της Ελλάδας είναι “εξαιρετικά σοβαρή” και ότι “η Ελλάδα πρέπει έγκαιρα να αναλάβει αποφασιστική δράση”. 

Πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο κ. Παπαδήμος είναι για πρώτη φορά που μιλάει για την Ελλάδα από τότε που ξέσπασε ο νέος κύκλος της κρίσης το τελευταίο δεκαπενθήμερο.
Συνομιλητές του υποστηρίζουν ότι ο αντιπρόεδρος της ΕΚΤ αποφάσισε να κάνει δημόσια δήλωση για το θέμα -παρά τον κίνδυνο να του αποδοθούν προθέσεις παρέμβασης στην εγχώρια οικονομική πολιτική από ορισμένα στελέχη της Κυβέρνησης- σε συνεννόηση με τον κ. Τρισέ, μετά την Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες “προκειμένου να αποφευχθεί μία νέα καθυστέρηση και αναβλητικότητα στην ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών από την Κυβέρνηση στην Ελλάδα που θα μπορούσε να πυροδοτήσει εκ νέου επιθετικές τάσεις στις αγορές κεφαλαίου απέναντι στους ελληνικούς τίtλους του δημόσιου χρέους”...
ΠΗΓΗ: capital.gr
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

"ΣΗΚΩΣΑΝ" ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.


Η κλοπή έγινε σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων μετά τις 20.00 το βράδυ στο 9ο χιλιόμετρο της οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανιών.

Το χρηματοκιβώτιο σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, είχε μέσα 15.000 ευρώ και σημαντικά έγγραφα. Σα να μην του έφτανε αυτή η ζημιά, οι δράστες του έσπασαν και τη τζαμαρία, βάζοντας μπρος ένα από τα αυτοκίνητα που υπήρχαν εκεί, με τα κλειδιά πάνω στη μηχανή. Το χρηματοκιβώτιο το μετέφεραν με δικό τους ΙΧ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΑΝΔΡΕΣ. ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΗΝ ..."ΒΓΑΖΕΤΕ" ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ.


Η αγάπη των γυναικών για τα κοσμήματα είναι γνωστή!
Φέτος τα Χριστούγεννα χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα εντυπωσιακά κοσμήματα χωρίς να δώσετε μια περιουσία εύκολα και γρήγορα με αγορές μέσω ίντερνετ!

Σκουλαρίκια Marc by Marc Jacobs(www.saksfifthavenue.com): 33,70 ευρώ
 



Μενταγιόν με αλυσίδα και charms Marc by Marc Jacobs(www.saksfifthavenue.com): 40,80 ευρώ





Μενταγιόν με logo Dior(www.saksfifthavenue.com): 102,10 ευρώ






 Δακτυλίδι με σχέδιο καρδιάς Gucci(www.saksfifthavenue.com): 116,08 ευρώ






Κρεμαστά σκουλαρίκια Folli Follie(www.follifollie.com): 50 ευρώ


 ΠΗΓΗ: newsit.gr
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...