Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 08, 2010

Hey MOYTSATSOS -> Δέκα χρόνια σιωπής ήταν αρκετά για την Sade που επέστρεψε με το νέο της άλμπουμ «Soldier ofLove».

Η τραγουδίστρια με τη βελούδινη φωνή είχε αποσυρθεί μετά το «Lovers Rock» που έκανε τεράστια επιτυχία (πούλησε πάνω από 3εκατ. παγκοσμίως). 
Φήμες την ήθελαν να αντιμετωπίζει προβλήματα με ναρκωτικά αλλά το σημαντικό είναι πως η 51χρονη πλέον Sade επέστρεψε. 
«Ηχογραφώ μόνο όταν έχω κάτι να πω. Δεν θέλω να κυκλοφορήσω κάτι μόνο για να πουλήσω. Η Sade δεν είναι μάρκα και δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι. Θέλω η μουσική μου να γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόκληση, ένας μακρύς δρόμος που θα τον περπατήσουμε μαζί».
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!


/moutsatsos.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΤΑ ... ΘΑΥΜΑΤΑΤΟΥΡΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ.


Οι σοροί 13 ανθρώπων, που πιστεύεται ότι είχαν δολοφονηθεί στη διάρκεια του κομμουνιστικού καθεστώτος στην Αλβανία, στις δεκαετίες του 1970 και του 1980, εντοπίστηκαν κοντά στην πρωτεύουσα Τίρανα.
Οι νεκροί βρέθηκαν από έναν άνδρα που ερευνούσε για να εντοπίσει τη σορό του πατέρα του και εστάλησαν για ιατροδικαστική εξέταση.Όλα τα λείψανα βρέθηκαν στην περιοχή Ντάζτι, ένα θέρετρο λίγο έξω από τα Τίρανα. 
Ένας φύλακας στο θέρετρο δήλωσε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ότι η περιοχή στη διάρκεια του κομμουνιστικού καθεστώτος ήταν γνωστή ως "ζώνη εκτελέσεων"."Όλοι είναι πολιτικά θύματα και κάποιες φορές γίνονταν εκτελέσεις χωρίς απόφαση δικαστηρίου", δήλωσε ο φύλακας.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> «Πόλεμος στον πόλεμο των αφεντικών».

Πριν από λίγο ομάδα αντιεξουσιαστών εισέβαλε στο χώρο του συνεδρίου ΣΒΒΕ - Eurobank EFG Βιομηχανία 2020, που πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Nikopolis παρουσία της υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκας Κατσέλη. 
Ανάρτησαν πανό με το σύνθημα «Πόλεμος στον πόλεμο των αφεντικών», φώναξαν συνθήματα κατά των εργοδοτών, των συνδικαλιστών και της μισθωτής εργασίας.
Πέταξαν στην αίθουσα αμπούλα βρώμας με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!!! ΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗΣ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΝΟ ΞΥΔΟΥΣ.


Θεσσαλονίκη, Παρασκευή 12 Μαρτίου στο Βελλίδειο.
Αθήνα, το Σάββατο 20 Μαρτίου στο Ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακού Σταδίου.
Μετά από δέκα χρόνια, φαίνεται ότι «τίποτα δεν έχει αλλάξει»!
Τιμή εισιτηρίου: 20ευρώΣημεία Προπώλησης: Ticket House
Αθήνα, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) Τηλ: 210 3608366
Θεσσαλονίκη, Μητροπόλεως 102 Τηλ: 2310 264880 ΙΑΝΟΣ
Αθήνα, Σταδίου 24 Τηλ: 210 3217917
Θεσσαλονίκη, Πλατεία Αριστοτέλους 7 Τηλ: 2310 277004
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΝ ... "ΒΙΑΣΜΟ" ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ... ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΧΑΑ.

ΣΤΟΥΣ 1800 ΜΟΝΑΔΕΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ... ΑΝΕΧΕΙΑ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!!ΓΔ 17:19  1.806,4  -72,51  -3,86%  Τζίρος 282,97 εκ. €
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ... ΚΟΛΠΟ ΕΙΣΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. 
ΠΡΩΤΑΦΑΝΕΙΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΤΕ  ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ... ΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!!!
/moutsatsos.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Ο ... ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ, ΞΕΡΕΙ ... ΠΟΛΛΑ!!!


Από τις σημειώσεις στο περιβόητο ημερολόγιο του Μιχάλη Χριστοφοράκου προκύπτει ότι το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, μεσολαβούσε προκειμένου να κλειστούν ραντεβού μεταξύ υπουργών της κυβέρνησης Καραμανλή και του επικεφαλής της Siemens Hellas.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΚΑΛΕΤΙ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΚΑΙ Ο ΓΚΕΡΕΪΡΟ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ YΓΕΙΑΣ. ΜΑ ΤΙ ... ΠΙΝΟΥΝ!!!


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ:
"Ο ποδοσφαιριστής Ρότζερ Γκερέιρο έχει προσβληθεί από ιό της ομάδας ιών της λοιμώδους μονοπυρήνωσης, με διαταραχές των ηπατικών δεικτών και συνοδό σπληνομεγαλία. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβάλλεται σε εβδομαδιαίο αιματολογικό έλεγχο. 
Μέχρι να επανέλθουν σε φυσιολογικές τιμές οι ηπατικοί δείκτες και σε φυσιολογικές διαστάσεις ο σπλήνας, ο αθλητής θα πρέπει να απέχει από αθλητικές δραστηριότητες.Εκ του Ιατρικού Επιτελείου".
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ... ΥΠΑΡΧΕΙ. 12ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ 80ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ. ΟΤΑΝ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ. ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΙΜΑΜΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ.

Η Επιτροπή υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Σαουδικής Αραβίας προσέλαβε δικηγόρο για να βοηθήσει ένα 12χρονο κορίτσι να πάρει διαζύγιο από τον 80χρονο σύζυγό της.Στη Σαουδική Αραβία, όπου δεν ισχύει κάποιο ελάχιστο όριο ηλικίας για τους γάμους. 
Στο βασίλειο αυτό την κηδεμονία των κοριτσιών έχουν οι πατεράδες, οι οποίοι και αποφασίζουν ποιόν και πότε θα παντρευτούν οι κόρες τους.
Το κορίτσι
από το Μπουραϊντάχ, συντηρητική πόλη κοντά στην πρωτεύουσα Ριάντ, παντρεύτηκε με τον ηλικιωμένο ξάδελφο του πατέρα της στα τέλη του περσινού έτους και ο γαμπρός έδωσε για τη νύφη, όπως είναι η παράδοση ένα ποσό, το οποίο στη συγκεκριμένη περίπτωση ανερχόταν σε 85.000 ριάλ (περίπου 22.670 δολάρια).
ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΣΕΞ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;Η μητέρα του κοριτσιού είχε υποβάλλει αίτηση διαζυγίου εκ μέρους της κόρης της, αλλά έπειτα από μια δεύτερη ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο στις αρχές του Φεβρουαρίου, την είχε αποσύρει χωρίς να αιτιολογήσει την απόφασή της, σύμφωνα με τον μπιν Ζάχιμ.
Στη συνέχεια ανέλαβε την υπόθεση η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Σαουδικής Αραβίας και υπέβαλλε εκ νέου αίτηση διαζυγίου εκ μέρους του 12χρονου κοριτσιού.
"Αναμείχθηκα στην υπόθεση αυτή επειδή πρόκειται για ένα θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων", κατέληξε.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ... ΕΡΓΟ ΤΟΥ!!! ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΑΨΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΟΠΕΛΑ 16 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΗΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ... ΑΛΛΑΧ!!!


Ο πατέρας και ο παππούς μίας έφηβης κουρδικής καταγωγής που θάφτηκε ζωντανή από την οικογένειά της επειδή μιλούσε σε άνδρες κινδυνεύουν να καταδικαστούν σε ισόβια κάθειρξη για αυτό το "έγκλημα τιμής" που προκάλεσε την κινητοποίηση και την αγανάκτηση γυναικείων οργανώσεων.Ο Αϊχάν Μεμί, 40 ετών, και ο Φετχί Μεμί, 65 ετών, κατηγορούνται από την εισαγγελία της πόλης Κάτχα, κουρδική πόλη στα νοτιοανατολικά της Τουρκίας, για "προμελετημένη ανθρωποκτονία με επιβαρυντικά στοιχεία που διαπράχθηκε με βαρβαρότητα".
Ο τουρκικός ποινικός κώδικας προβλέπει ποινή ισόβιας κάθειρξης για αυτού του είδους τα εγκλήματα.
Οι δύο άνδρες αρνήθηκαν να μιλήσουν στη δικαιοσύνη μετά τη σύλληψή τους στις αρχές Δεκεμβρίου, έπειτα από την ανακάλυψη στον κήπο της οικογένειας μίας τάφρου βάθους 2 μέτρων μέσα στην οποία βρισκόταν σε αποσύνθεση το πτώμα της 16χρονης Μεντίν Μεμί.
Η νεκροψία της έφηβης, που βρέθηκε σε καθιστή θέση και με δεμένα τα χέρια, αποκάλυψε μακάβριες λεπτομέρειες: ήταν ζωντανή όταν θάφτηκε, διότι οι ιατροδικαστές βρήκαν χώμα στο στομάχι και τους πνεύμονές της.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Ο ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!!!


/moutsatsos.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε λίγο μετά τις 08:00 ώρα Ελλάδος στην Ανατολική Ταιβάν.


Το Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι στον Ειρηνικό ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος παλιρροϊκού κύματος.
Δεν υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες για θύματα ή ζημιές. 
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ... ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ!!!


Ο αριθμός των εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το ακαδημαϊκό έτος 2010-11 θα κινείται μεταξύ των 89.000 και 90.000 θέσεων
Θα είναι ο υψηλότερος στην ιστορία των πανελλαδικών εξετάσεων.
Πέρσι είχαν διατεθεί 88.262 θέσεις, έναντι 86.736 πρόπερσι.
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ 10, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΥ!!!/moutsatsos.blogspot.com/
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Ο Αδόλφος Χίτλερ είναι πιθανόν να είχε άσχημη αναπνοή και χαλασμένα δόντια.


Την άποψη αυτή την εξέφρασε στην Κυριακάτικη Bild, γερμανίδα οδοντίατρος.
«Είναι πιθανό ότι ο Αδόλφος Χίτλερ να είχε πολύ άσχημη αναπνοή. 
Έτρωγε πολύ άσχημα και έπασχε από σήψη των δοντιών», παρατηρεί η οδοντίατρος.
H oδοντογιατρός, μελέτησε το οδοντιατρικό αρχείο του Χίτλερ προετοιμάζοντας το διδακτορικό της δίπλωμα που είχε τίτλο «Οδοντίατρος του Διαβόλου». 
Η ίδια υποστηρίζει, ότι από την έρευνα διαπιστώθηκε πως ο Χίτλερ "πολύ ευαίσθητος στο πόνο". ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!!!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Πέθανε ο σερ Τζον Ντάνκγουορθ. "Φτωχότερη" η τζαζ.

Ο διάσημος σαξοφωνίστας συνεργάστηκε με θρύλους της τζαζ, όπως ο Νατ Κινγκ Κόουλ, η Έλα Φιτζέραλντ και ο Όσκαρ Πέτερσον. 
Ήταν εκείνος που συνέθεσε το μουσικό θέμα της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Οι Εκδικητές» («The Avengers»).
Το θάνατό του ανακοίνωσε η σύζυγός του στη διάρκεια κονσέρτου για την 40ή επέτειο της μουσικής σκηνής που είχαν ιδρύσει οι δυο τους κοντά στο σπίτι τους, βόρεια του Λονδίνου. 
Ο μουσικός πέθανε χθες σε νοσοκομείο της βρετανικής πρωτεύουσας, ταλαιπωρημένος από ασθένεια.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, αποτελούμενο από τέσσερα γκαζάκια, τοποθέτησαν άγνωστοι στις 3:10, στην είσοδο της Αγροτικής Τράπεζας, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κοραή και Δαγκλή, στα Ιωάννινα.

Δύο από τα γκαζάκια εξερράγησαν, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Μη Κυβερνητική Οργάνωση!!!


Στελέχη και φίλοι της ΝΔ είναι, σύμφωνα πάντα με την εφηεμρίδα, πίσω από τις ΜΚΟ με τις μεγαλύτερες χρηματοδοτήσεις των τελευταίων 5 ετών!Η οργάνωση "Ευρωπαϊκή Προοπτική" 'ελαβε για παράδειγμα πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε 3 χρόνια.
Η οργάνωση "Ευρωπαϊκό Κέντρο Δημοσίου Δικαίου" , υπεύθυνη για επιμόρφωση δικηγόρων σε Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία εξασφάλισε 2.053.000 ευρώ.Η ΜΚΟ της εκκλησίας "Αλληλεγγύη" πήρε πάνω από 3 εκατομμύρια για το ίδιο διάστημα.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ... ΤΑ ΙΔΙΑ, Ή ΘΑ ΤΑ "ΚΟΨΕΙ".
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...