Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 08, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ... ΕΡΓΟ ΤΟΥ!!! ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΑΨΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΟΠΕΛΑ 16 ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΗΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ... ΑΛΛΑΧ!!!


Ο πατέρας και ο παππούς μίας έφηβης κουρδικής καταγωγής που θάφτηκε ζωντανή από την οικογένειά της επειδή μιλούσε σε άνδρες κινδυνεύουν να καταδικαστούν σε ισόβια κάθειρξη για αυτό το "έγκλημα τιμής" που προκάλεσε την κινητοποίηση και την αγανάκτηση γυναικείων οργανώσεων.Ο Αϊχάν Μεμί, 40 ετών, και ο Φετχί Μεμί, 65 ετών, κατηγορούνται από την εισαγγελία της πόλης Κάτχα, κουρδική πόλη στα νοτιοανατολικά της Τουρκίας, για "προμελετημένη ανθρωποκτονία με επιβαρυντικά στοιχεία που διαπράχθηκε με βαρβαρότητα".
Ο τουρκικός ποινικός κώδικας προβλέπει ποινή ισόβιας κάθειρξης για αυτού του είδους τα εγκλήματα.
Οι δύο άνδρες αρνήθηκαν να μιλήσουν στη δικαιοσύνη μετά τη σύλληψή τους στις αρχές Δεκεμβρίου, έπειτα από την ανακάλυψη στον κήπο της οικογένειας μίας τάφρου βάθους 2 μέτρων μέσα στην οποία βρισκόταν σε αποσύνθεση το πτώμα της 16χρονης Μεντίν Μεμί.
Η νεκροψία της έφηβης, που βρέθηκε σε καθιστή θέση και με δεμένα τα χέρια, αποκάλυψε μακάβριες λεπτομέρειες: ήταν ζωντανή όταν θάφτηκε, διότι οι ιατροδικαστές βρήκαν χώμα στο στομάχι και τους πνεύμονές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου