Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Κυριακή, Δεκεμβρίου 27, 2009

ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ: ΑΝ ΑΓΑΜΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ... ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ... ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ... ΚΕΡΑΤΑ. ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ... ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ ΑΛΟΥΝΟΥ.





Δεν μπορεί να αναγνωρίσει το παιδί του ο άγαμος πατέρας, που ήρθε μεν σε σαρκική επαφή με τη μητέρα του παιδιού, αλλά το παιδί γεννήθηκε, ενώ η μητέρα του είχε παντρευτεί άλλον άνδρα, εκρινε η η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου.

Στην απόφαση επισημαίνεται ότι η περίπτωση αναγνώρισης τέκνου από τρίτον δεν προβλέπεται από τη νομοθεσία και σωστά δεν προβλέπεται κατά τη δικαστική απόφαση, καθώς δικαιολογείται από την ανάγκη διατήρησης της ενότητας της οικογένειας, όταν κανένα από τα άμεσα ενδιαφερόμενα μέλη της (σύζυγος, μητέρα, τέκνο) δεν έχει διάθεση ανατροπής της υφιστάμενης κατάστασης.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ), ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΔΙΝΕΙ ... ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ. ΑΠΟΠΕΜΦΘHΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ (κ. ΓΚΟΝΤΑ). ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και κάποια στιγμή ο αντιδήμαρχος έριξε κουτουλιά στον υπάλληλο, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομεί Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

8.500 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους στη Γερμανία, προκειμένου η αστυνομία να εξουδετερώσει μια βόμβα 500 κιλών του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, που βρέθηκε σε κατοικημένη περιοχή στην πόλη Βάχτα.


Συνεργείο πυροτεχνουργών προκάλεσε ελεγχόμενη έκρηξη χωρίς να τραυματιστεί κανείς. 
Η βόμβα ανακαλύφθηκε στις αρχές του χρόνου μετά από ανάλυση βελγικών αεροφωτογραφιών.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ-ΦΑΡΣΑ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΠΛΟΙΟ


Το πλοίο Blue Star 1, είχε αναχωρήσει στις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής από το λιμάνι του Πειραιά με κατεύθυνση Θήρα-Κω-Ρόδο. Περίπου την ίδια ώρα με τον απόπλου άγνωστος τηλεφώνησε στην Αμεση Δράση προειδοποιώντας ότι στο πλοίο έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός.
Στις έρευνες που έγιναν στο πλοίο μετά το προειδοποιητικό τηλεφώνημα εντοπίστηκε μία «ύποπτη» βαλίτσα που δεν ανήκε σε κανέναν από τους επιβάτες ή το πλήρωμα.

Με πρωτοβουλία του πλοιάρχου ανοίχτηκε η βαλίτσα και διαπιστώθηκε ότι είχε μέσα κάποια βιβλία και άλλα αντικείμενα, αλλά τίποτα ύποπτο. 

Ως αποτέλεσμα το πλοίο δεν επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά και συνέχισε κανονικά το ταξίδι του.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο "ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ": Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε τελικά το πρωί της Κυριακής ο πιστολέρο με το μαύρο τζιπ. Πρόκειται για έναν Έλληνα, 31 ετών και οδηγό ταξί.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άνδρας συνελήφθη σε μπλόκο στο κέντρο της Αθήνας ενώ οδηγούσε ένα σκούρο πράσινο αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρέθηκαν κάλυκες. 
Έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του υπόπτου αποκάλυψε και το όπλο των επιθέσεων, διαμετρήματος 9 χιλιοστών.

Λεπτομέρειες για το δράστη και τη σύλληψη αναμένεται να δοθούν το μεσημέρι της Δευτέρας από τον διοικητή της Ασφάλειας Αττικής.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΑΓΓΛΙΑ: Ο Σεσκ Φάμπρεγας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση της Αρσεναλ με την Αστον Βίλα για την Boxing Day.




Αρσεναλ - Αστον Βίλα: 3-0 (65', 81' Φάμπρεγας, 90'+ Ντιαμπί)

Χαλ - Μάνσεστερ Γιουνάιτετ: 1-3



Ο Iσπανός άσος, αν και πέρασε ως αλλαγή προερχόμενος από τραυματισμό, πέτυχε τα δύο γκολ της ομάδας του στο 3-0 επί των Χωριατών, με τους πανηγυρισμούς να μετριάζονται όταν λίγα λεπτά αργότερα αναγκάστηκε να αποχωρήσει με ενοχλήσεις στον τραυματισμένο του ιγνυακό τένοντα. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΑΕΚ: Ο ΚΟΖΩΝΗΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 10:00 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ... DVD. Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ.


Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας θα μιλήσει στο γραφείο του στις 10 το βράδυ ώρα Ελλάδος (2 ώρα Αμερικής), παρουσία των συνεργατών του.
Τα πρώτα δείγματα των όσων θα πει, θα γίνουν γνωστά αργά σήμερα το βράδυ, όπου θα υπάρξει και το πρώτο οπτικοακουστικό ντοκουμέντο, με την συνέντευξη να προβάλετε ολόκληρη, πιθανότατα αύριο.
Ωστόσο, το μόνο που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό και σίγουρα παραμένει ένα μυστήριο, είναι το που θα προβληθεί αυτό το πρώτο απόσπασμα και εν συνεχεία όλη η συνέντευξη.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ CINEMA ΓΙΑ ΤΟ 2009. 342 ΣΥΝΟΛΙΚΑ. ΣΕ ΕΝΑ 7ΛΕΠΤΟ VIDEO.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΠΑΚΙΣΤΑΝ: ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΦΥΛΟ ΟΙ HIJRA (ΕΥΝΟΥΧΟΙ, ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΙ, ΠΑΡΕΝΔΥΤΙΚΟΙ(τραβεστί), ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ κλπ)


Το ανώτατο δικαστήριο του Πακιστάν διέταξε τις αρχές να αναγνωρίσουν τους ευνούχους ως ξεχωριστό φύλο, εκδίδοντας μία απόφαση που αποτελεί ένα πρώτο βήμα προς την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της κοινωνικής αυτής μειονότητας, ανακοινώθηκε σήμερα από δικαστική πηγή.

Γνωστοί ως "hijra" στη συντηρητική μουσουλμανική κοινωνία του Πακιστάν, οι ευνούχοι, οι παρενδυτικοί (τραβεστί), οι ερμαφρόδιτοι και οι τρανσέξουαλ αποτελούν ένα είδος απόκληρων που συχνά ζουν ομαδικά σε φτωχογειτονιές και επιβιώνουν επαιτώντας, χορεύοντας σε γιορτές και γάμους και όχι σπάνια εκδιδόμενοι.

Ο ακριβής αριθμός των hijra στο Πακιστάν είναι άγνωστος, αν και οι εκπρόσωποί τους κάνουν λόγο για 300.000 άτομα σε σύνολο πληθυσμού 180 εκατομμυρίων. Τον περασμένο Ιούνιο, το ανώτατο δικαστήριο αποφάσισε να διενεργηθεί απογραφή της κοινότητάς τους.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ... ΚΚΕ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Η1Ν1. ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ "ΓΡΑΜΜΗ" ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΙΚΡΗ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ.

Ενδεικτικά μερικά ονόματα βουλευτών που έκαναν το εμβόλιο είναι :
ΠΑΣΟΚ : Ευάγγ. Βενιζέλος ο Π. Ευθυμίου, Μάγια Τσόκλη και ο Ν.Σαλαγιάννης.
Ν.Δ. : Ν. Νικολόπουλος, Γ. Βαρβιτσιώτης
ΣΥΡΙΖΑ : Αλέξης Τσίπρας ,και ο βουλευτής Θ.Λεβεντης.
ΚΚΕ: σχεδόν όλοι ανταποκρίθηκαν.
ΛΑΟΣ: Ελάχιστοι.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΛΗΛΗΜΑ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ: "ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ"


Ο Ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ επιτέθηκε φραστικά στους Ευρωπαίους -ειδικά τους Ελβετούς (λόγω της απαγόρευσης των Μιναρέδων- πολιτικούς ηγέτες, 

αποκαλώντας τους "τον ένα πιο βλάκα από τον άλλον".

"Αυτοί οι πολιτικοί δεν ξέρουν τίποτα ούτε για την πολιτική ούτε για την ιστορία. Έρχονται και λένε ας καταστρέψουμε τους μιναρέδες στα τζαμιά και νομίζουν ότι έτσι μπορούν να εμποδίσουν την πλημμύρα του Ισλαμικού κινήματος, της Ισλαμικής πίστης."
"Δεν θα επιτρέψουμε οι ΗΠΑ κυριαρχήσουν  στην Μέση Ανατολή. Το Ιράν είναι σήμερα 10 φορές δυνατότερο από ότι ήταν πέρυσι και θα σταθεί απέναντί σας [στις δυτικές δυνάμεις] πιο ισχυρό".
"Κι ενώ το Ιράν είναι τώρα μεγάλη δύναμη που δεν μπορεί να ηττηθεί, υπάρχουν σημάδια ότι οι εχθροί του Ιράν παγκοσμίως είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν κάνουν οι μιναρέδες την πίστη, αλλά είναι η πίστη των ανθρώπων που φτιάχνει τους μιναρέδες. (ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ)
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.


Συνολικά 17 ΙΧ συγκρούστηκαν λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα, στο 3ο χλμ. της Περιφερειακής Οδού Θεσ-νίκης, στην έξοδο του τούνελ της Τούμπας.

Μόνο ένας οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Ξεψύχησε η 75χρονη που έπεσε θύμα ληστείας ανήμερα τα Χριστούγεννα.


Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραυματα στο κεφάλι.
Νοσηλευόταν στον "Ευαγγελισμό" η 75χρονη Ελληνίδα που στις 25/12/2009, στις 21.20 δέχθηκε επίθεση απο άγνωστο, ενώ περπατούσε στην οδό Αθηνάς, στην Ομόνοια.

Αφού τη χτύπησε στο κεφάλι, της πήρε την τσάντα που είχε μέσα 50 ευρώ κι εξαφανίστηκε.


Το μεσημέρι του Σαββάτου άφησε την τελευταία της πνοή.


Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ "ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: Οκτώ αξιωματικοί του Τούρκικου στρατού, συνελήφθησαν στα πλαίσια των ερευνών για πιθανό σχέδιο δολοφονίας του αντιπροέδρου της κυβέρνησης της Τουρκίας.


Σε σημείωμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του, το Γενικό Επιτελείο Δυνάμεων αναφέρει πως οι αξιωματικοί από την Περιφερειακή Διοίκηση Επιστράτευσης στην Άγκυρα συνελήφθησαν σήμερα το πρωΐ έπειτα από έρευνα των γραφείων τους από την εισαγγελία.
Έρευνες άρχισαν να διεξάγονται από την περασμένη εβδομάδα, όταν φρουρός αντιλήφθηκε ύποπτες κινήσεις έξω από την κατοικία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντζ.
Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο τότε είχαν συλληφθεί δύο στρατιωτικοί, οι οποίοι αφέθηκαν εν συνεχεία ελεύθεροι.

Φόβοι εκφράζονται πως οι νέες αυτές συλλήψεις θα οδηγήσουν σε αύξηση της έντασης μεταξύ των φιλελεύθερων Ισλαμιστών του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ και τον παραδοσιακά θεματοφύλακα του κοσμικού κράτους.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΠΟΛΕΜΟΣ "ΧΑΜΑΣ" ΚΑΙ ΧΕΣΜΠΟΛΑΧ";;; Δύο μέλη της παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς σκοτώθηκαν και τουλάχιστον ένα τραυματίστηκε την Κυριακή μετά από έκρηξη βόμβας στα νότια προάστια της Βηρυτού, περιοχή που αποτελεί άντρο των δυνάμεων της Χεζμπολάχ.


Η έκρηξη σημειώθηκε σε χώρο στάθμευσης κοντά στην περιοχή Χερτ Χρέικ, κοντά στα γραφεία της Χαμάς στην περιοχή.
Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι ασθενοφόρα έσπευσαν στην περιοχή και μετέφεραν πολλούς τραυματίες ίσως και νεκρούς στα νοσοκομεία που βρίσκονται πλησιέστερα στα νότια προάστια.
Οι πληροφορίες για τις συνθήκες της έκρηξης παραμένουν τελείως συγκεχυμένες.

Αξιωματούχοι από το γραφείο τύπου της Χεζμπολάχ ανακοίνωσαν ότι δεν άκουσαν τίποτα σχετικά με την έκρηξη.

Η Χαμάς δεν σχολίασε την πληροφορία.


Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Τραγωδία στο Ρατζαστάν της Ινδίας


Τουλάχιστον 40 άνθρωποι εκφράζονται φόβοι ότι έχασαν τη ζωή τους από την κατάρρευση γέφυρας.
Η μεταλλική δομή κατέρρευσε αργά την Πέμπτη, παρασύροντας δεκάδες εργαζόμενους που συμμετείχαν στις εργασίες κατασκευής της στον ποταμό Τσαμπάλ και τις όχθες του.
Στις συνεχιζόμενες έρευνες λάμβαναν μέρος 500 αστυνομικοί, στρατιώτες, διασώστες και δύτες.
Διατάχθηκε έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος, που ανήγειραν από κοινού η νοτιοκορεάτικη Hyundai Engineering και η Gammon India, η μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρία στην Ινδία, που λειτουργεί από το 1922.
Οι δυο μηχανικοί που επέβλεπαν το έργο για τις δύο επιχειρήσεις συνελήφθησαν.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...