Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 16, 2009

"ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ" = ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΝΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΠΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

ΑΠΟ ΤΟ Hey Moutsatsos
 ΟΛΑ ΤΑ "ΛΕΦΤΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΜΑΣ: "Πρέπει η Ελλάδα άμεσα να παγώσει και να μειώσει τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ. Όλοι οι τραπεζίτες περιμένουν απο την Ελλάδα να το εφαρμόσει"



Η ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ. 

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ. ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ "ΠΛΟΥΣΙΩΝ" ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ". 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ.

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ "ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ" ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ), “ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ” ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ Η "ΙΔΙΩΤΙΚΗ" ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ (ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ), ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ Η ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΚΙΝΕΙΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

ΑΥΤΑ MOUTSATSOS ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.
ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΚΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ.

ΤΟ ΚΚΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ "ΠΛΑΤΗ", ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ 8%.

moutsatsos.blogspot.com Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΥΣ ... ΑΓ(Ρ)ΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ.


Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με 3-0 της Ντιναμό Β. στο Ολυμπιακό Στάδιο και πήρε το εισιτήριο για την φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

"Οι βουλευτές αυτά που παίρνουν, και δεν το λέω για να μας λυπηθεί κανείς, είναι ίσα-ίσα για να βγάζουμε τον μήνα μας". ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.


Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ EVER
Την ώρα που η Ελλάδα περνάει κρίση, την ώρα που η ανεργία κοντεύει το 20%, την ώρα που ο βασικός μισθός δεν φτάνει ούτε για 15 μέρες βγαίνει αυτός ο Βουλευτής Α. Καρυπίδης και κάνει τέτοιες δηλώσεις. Δείτε τι είπε για την μείωση των μισθών στους Βουλευτές:


"Οι βουλευτές αυτά που παίρνουν, και δεν το λέω για να μας λυπηθεί κανείς, είναι ίσα-ίσα για να βγάζουμε τον μήνα μας."

Δεν θα το σχολιάσουμε απλά αναρωτιόμαστε, θα έχει άδικο αν τον πάρει ο κόσμος με τις ντομάτες;
Από το troktiko Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΛΕΒΕ ... ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Το πρωί συνελήφθη επ’ αυτοφώρω αστυνομικός ο οποίος είχε αφαιρέσει από συνάδελφό του, εντός υπηρεσιακού λεωφορείου, το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ. 
ΠΗΓΗ: http://press-gr.blogspot.com/2009/12/blog-post_709.html Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ


Μετά την καταστροφή του γιορτινού φωτισμού που είχε τοποθετηθεί στην πόλη της Πρέβεζας,οι βάνδαλοι αυτή την φορά έβαλαν στόχο την φάτνη που τις τελευταίες μέρες κοσμούσε την αγορά της πόλης μπροστά από την «Θεοφάνειο». Oι φιγούρες που απεικονίζουν την γέννηση του Χριστού βρέθηκαν σήμερα το πρωί λεηλατημένες και σπασμένες προκαλώντας βέβαια την οργή και την θλίψη των περαστικών και των καταστηματαρχών.

ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.com Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ... ΚΙΝΕΖΙΚΑ.

«Δεν υπάρχει περίπτωση επιβάρυνσης των Ταμείων από την κυβέρνηση αυτή. Τα ταμεία μας δεν αντέχουν άλλες επιβαρύνσεις. Και είμαι σαφής και συγκεκριμένος. Ας πληρώσουν οι Κινέζοι ό,τι είναι να πληρώσουν. Τα Ταμεία δεν έχουν να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ». Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

5 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ H1N1. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΥΜΑ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟΣ 18ΧΡΟΝΗ


Μια 18χρονη κοπέλα είναι το πέμπτο θύμα του ιού της νέας γρίπης Η1Ν1 στην Αλβανία, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Η κοπέλα ήταν έγκυος και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση για έξι μέρες στο νοσοκομείο των Τιράνων, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Νέα υποβάθμιση από την Standard & Poors

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ Ή ΘΑ ... ΔΩΣΕΤΕ.


Πέρασε σε θετικό έδαφος ευρωπληθωρισμός

Στο 0,5% ανήλθε ο πληθωρισμός στην Ευρωζώνη το Νοέμβριο, ευρισκόμενος σε θετικό έδαφος μετά από μεγάλη περίοδο όπου κινήθηκε σε αρνητικό επίπεδο.
Για παράδειγμα τον Οκτώβριο ο ευρωπληθωρισμός ήταν στο -0,1%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η Eurostat, οι τιμές καταναλωτή αυξήθηκαν κατά 0,1% σε μηνιαία βάση, έναντι ανόδου 0,2% που ανέμεναν κατά μέσο όρο οι αναλυτές.

Η ανάκαμψη του ευρωπληθωρισμού οφείλεται κυρίως στην αύξηση των τιμών πετρελαίου.

Υπενθυμίζεται ότι στόχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας είναι η συγκράτηση του πληθωρισμού ελαφρώς χαμηλότερα του 2%.
ΠΗΓΗ: zougla.gr
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Η απάντηση του υπουργείο Παιδείας για τους "40 εκπαιδευτικούς φαντάσματα στον Αϊ Στράτη"




                               Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου                                     

14/12/2009
Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» στις 11/12/2009 με τίτλο «40 εκπαιδευτικοί φαντάσματα στον Αϊ  Στράτη» το Γραφείο Τύπου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Το θεσμικό πλαίσιο που ισχύει σήμερα είναι  δαιδαλώδες, σύνθετο, συγκεχυμένο και  ατελέσφορο. Μόνο για  τους διορισμούς και τις μεταθέσεις υπάρχουν    δεκαοχτώ διαφορετικοί νόμοι οι οποίοι λειτουργούν και οι δεκαοκτώ  παράλληλα.
 Στο Υπουργείο Παιδείας  διαχρονικά από τη μεταπολίτευση και μετά, νομοθετούμε αποσπασματικά,  χωρίς να κάνουμε ανάλυση των επιπτώσεων της νομοθεσίας σε βάθος χρόνου και μετά απαιτούμε να γίνουν άμεσες αλλαγές, διόρθωση του θεσμικού πλαισίου, διόρθωση του ενός νόμου πάνω στον άλλον με αποτέλεσμα να μην λαμβάνεται υπόψη το σχολείο και η λειτουργία του.
Αυτό θέλουμε να αλλάξει.
Για την φετινή χρονιά δόθηκε και συνεχίζεται να δίνεται μάχη για την κάλυψη των κενών. Έχει βγει ήδη στην διαβούλευση λιτό και καθαρό θεσμικό πλαίσιο με κυρίαρχο στόχο να λειτουργεί το σχολείο πρώτα για το μαθητή με πλήρη εκπαιδευτική στελέχωση.

Γραφείο Τύπου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ, ΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ "ΧΟΝΤΡΟ" ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΗ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Ανοίγουν 60 νέες κλίνες σε ΜΕΘ



«Ανάσα» στους ασθενείς και τις οικογένειές τους θα προσφέρουν οι 60 νέες κλίνες σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, οι οποίες αναμένεται να λειτουργήσουν σε τρεις εβδομάδες.


Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, πρόκειται για κλίνες σε νοσοκομεία όλης της χώρας.

Την ίδια ώρα, σημείωσε η υπουργός, προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι προσλήψεις νοσηλευτών που θα στελεχώσουν τις κλίνες.

Αναφερόμενη στη νέα γρίπη, η κ. Ξενογιαννακοπούλου σημείωσε πως σε ένα μήνα εφαρμογής του προγράμματος εμβολιασμού περίπου 320.000 πολίτες έκαναν το εμβόλιο.

Ωστόσο, όπως τόνισε, ο αριθμός αυτός δεν είναι ικανός για να αποτελέσει ασπίδα προστασίας κατά της γρίπης για τον γενικό πληθυσμό.
Η υπουργός Υγείας ανακοίνωσε πως ο εμβολιασμός θα συνεχισθεί για ακόμη τρεις μήνες.

ΠΗΓΗ: zougla.gr

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΜΕ

ΠΕΜΠΤΗ 17-12-09
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11 ΠΜ - 2 ΜΜ & 2 - 5 ΜΜ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ 12.00 Μ
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ: Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ "ΚΑΛΥΠΤΕΙ" ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥΣ;;;


Η επίσημη αναφορά της Τράπεζας της Ελλάδος για το Βατοπαίδι


…ή η κυβέρνηση είναι ένα συνοθύλευμα διαχρονικών απατεώνων. Διαλέξτε και πάρτε.
Τον λόγο τον βλέπετε μόνοι σας στα έγγραφα. Οι περιβόητες “σακούλες με τα δέκα εκατομμύρια” η κάθε μία που κατέθεσαν οι μοναχοί ΔΥΟ φορές “απολύτου μετρητοίς”, ήταν στην πραγματικότητα τραπεζικές επιταγές από την Εμπορική τράπεζα. Τα ποσά δε, προερχόντουσαν όπως αναφέρει σαφέστατα η έκθεση από δάνεια της Εμπορικής προς την ΙΜΒ. Να θυμήσουμε ότι πρόεδρος της Εμπορικής είχε διατελέσει ο ίδιος ο κύριος Προβόπουλος έχοντας μάλιστα αναλάβει το δύσκολο έργο της ιδιωτικοποίησης της τράπεζας.

Εκτός από το γελοίο των ισχυρισμών της τότε αντιπολίτευσης (φανταστείτε να μπαίνει ο καλόγερος με σακούλα τίγκα στα χαρτονομίσματα, τι πανηγύρι θα είχε γίνει στην τράπεζα…), ο κύριος Προβόπουλος ήταν ο πλέον αρμόδιος να εγγυηθεί την αξιοπιστία της αναφοράς αφού είχε διατελέσει και στην θέση – κλειδί του προέδρου της Εμπορικής.
Διαβάστε τι έλεγε τότε το ΠΑΣΟΚ για τον Προβόπουλο και τις περιβόητες βαλίτσες.
Αντιγράφουμε από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ (πριν το κατεβάσουν):
Αλήθεια, ποια άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του κρατικού μηχανισμού, διορισμένοι «εκλεκτοί» της Κυβέρνησης εμπλέκονται και σε αυτή την επιχείρηση συγκάλυψης; Και γιατί κανείς δεν διερευνά τον ρόλο τους;
Γιατί, λόγου χάρη, δεν ελέγχεται ο ρόλος του κ. Προβόπουλου, επισκέπτη του Αγίου Όρους μαζί με το μισό Υπουργικό Συμβούλιο, Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, που δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα (κατά το πρότυπο Καραμανλή), όταν τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ του σκανδάλου έρχονταν και έφευγαν από τις τράπεζες μέσα σε βαλίτσες;
Γιατί δεν ελέγχεται ως προς την ευνοϊκή δανειοδότηση 2 εκ ευρώ, που έδωσε, ως Διοικητής της Εμπορικής, στον Εφραίμ το 2005 για να αγοράσει η Μονή ακίνητο της Τράπεζας στον Κολωνό και μετά να το πουλήσει σε τρίτους ακριβότερα!
Ουσιαστικά με λεφτά της Τράπεζας που διοικούσε ο κ. Προβόπουλος η Μονή αγόρασε ακίνητο της ίδιας Τράπεζας και έκανε, αντι αυτής, επικερδές real estate με ξένα κόλλυβα, εισπράττοντας τα κέρδη!!
Τα δεδομένα λοιπόν είναι απλά:
1. Ο Προβόπουλος να πλαστογράφησε τραπεζικές καταστάσεις και υπογραφές ώστε να εξαπατήσει την Ελληνική βουλή και τη “μαχητική” αντιπολίτευση.
2. Το ΠΑΣΟΚ να συκοφαντούσε συνειδητά τον Προβόπουλο για να καταφέρει να εξαπατήσει τους Έλληνες ψηφοφόρους.
Θα περίμενε λοιπόν κάποιος ότι βγαίνοντας ο πολέμιος της “ανομίας” και της “ατιμωρησίας” ως κυβέρνηση, να οδηγήσει στο σκαμνί τον κύριο Προβόπουλο αφού επισήμως είχε αποκαλύψει τον “σκοτεινό ρόλο” του.
Αντ’ αυτού τι κάνει; Τον εμφανίζει ως έγκριτο και αξιόπιστο συνομιλητή και θιασώτη της προσπάθειας για την εξυγίανση της Ελληνικής οικονομίας! Δηλαδή ένα από τα δύο μέρη που προσπαθούν να εξυγιάνουν την Ελληνική οικονομία είναι ΣΤΥΓΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.
Εσύ Έλληνα φορολογούμενε θα δεχτείς ειδικά μέτρα και φόρους που θα προταθούν από αυτή την χαρούμενη και αξιόπιστη συντροφιά;
www.olympia.gr
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ "ΖΕΣΤΟΙ" ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ... ΣΕ ΜΕΙΩΣΗ. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ. ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ.


Σίμος Κεδίκογλου ΝΔ :

«Σε μια τέτοια κρίση όλοι να συνεισφέρουμε, αν και διατηρώ μια επιφύλαξη κατά πόσο ο ρόλος του βουλευτή είναι επάγγελμα, και κατά πόσο αυξάνεται το πλεονεκτικά των πλέον ευκατάστατων στο χώρο της πολιτικής! Επιπλέον, θα πρέπει να υπάρξει μια διάκριση στους βουλευτές της περιφέρειας, με εκείνους της Αττικής, αφού οι πρώτοι έχουν περισσότερα έξοδα. Εγώ θα δυσκολευτώ να διατηρήσω τα τρία γραφεία μου: στην Αθήνα, στην Ιστιαία και στην Χαλκίδα, ως βουλευτής που εκλέγομαι στην Εύβοια»

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ΝΔ :

«Είναι λογικό να μειωθούν και οι βουλευτικές αποδοχές, αν και πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη από την αρχή του χρόνοι ήμασταν οι πρώτοι που μειώσαμε τις αποδοχές μας κατά 5%. Να μειωθούν λοιπόν οι αποδοχές, στο πλαίσιο βέβαια του φορολογικού νομοσχεδίου, αφού όπως φαίνεται θα αλλάξει ο τρόπος φορολόγησης της βουλευτικής αποζημίωσης»

Γεράσιμος Γιακουμάτος ΝΔ :

«Εγώ το δέχομαι το μέτρο (της μείωσης αποδοχών), όμως η νέα κυβέρνηση ανήκει στον κόσμο του παραλόγου, από την στιγμή που χθες εισηγήθηκε να πληρώσει 85 εκατομμύρια στους λιμενεργάτες, όταν καταρρέει το ασφαλιστικό και δεν θα έχουμε να πληρώσουμε τις συντάξεις».

Νίκος Νικολόπουλος ΝΔ :

«Αν και εγώ έχω 3 γραφεία να διατηρήσω, ως βουλευτής Αχαΐας, όμως ας νιώσουμε και εμείς οι βουλευτές λίγο άβολα, και πως είναι να τα… καταφέρνεις στα δύσκολα!»

Κυριάκος Βελόπουλος ΛΑΟΣ :

«Συμφωνούμε όλοι οι βουλευτές του ΛΑΟΣ, και με πρόταση του προέδρου μας η μείωση να φτάσει και στο 50% όσο διαρκέσει η κρίση. Βέβαια, υπάρχει ένα ζήτημα με τους βουλευτές της επαρχίας, κυρίως των απομακρυσμένων περιοχών, όπου τα έξοδα εκεί είναι μεγαλύτερα. Ίσως εκεί η μείωση να είναι μικρότερη σε σχέση με τους βουλευτές του κέντρου.»

Νάσος Αλευράς ΠΑΣΟΚ :

«Οι βουλευτές έχουν ήδη αποφασίσει να μην αποδεχτούν εξομείωση με μισθό δικαστικών, καθώς και μείωση των αποδοχών τους κατά 5%. Άρα, είναι λογικό, όπου χρειάζονται δημοσιονομικές θυσίες, οι βουλευτές να αποδεχτούν το μέτρο, ως κίνηση συμβολικού χαρακτήρα»

Ο Αν. Καρυπίδης, βουλευτής ΝΔ Σερρών, υπολόγισε ότι δεν του φτάνει η βουλευτική αποζημίωση για τα γραμμάτια, τη βενζίνη και τη συντήρηση των γραφείων του στις Σέρρες και στην Αθήνα, ενώ ο πρώην υπουργός Ν. Δένδιας είπε ότι «έτσι και αλλιώς οικονομικά μπαίνω μέσα, ας είναι καλά η δικηγορία».

Σημειώνεται πως δεν έχει διευκρινιστεί αν η μείωση των αποδοχών θα είναι της τάξης του 10% ή αν θα καταργηθεί η αυτοτελής φορολόγηση.

ΠΗΓΗ: newsit.gr
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΘΛΙΒΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.



Παντρεύεται για δεύτερη φορά ο Κώστας Γρίμπιλας την αγαπημένη του, Πόπη, την οποία είχε παντρευτεί λίγο πριν από τη μεταμόσχευση καρδιάς. Ο Κώστας είναι ο παραλήπτης της καρδιάς του Ντουζόν, που έχασε τη ζωή του ύστερα από ξυλοδαρμό στη Μύκονο.Ο Κώστας, ο οποίος μέχρι να αρρωστήσει εργαζόταν στον ALPHA, θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για να τον παντρέψει ο μπαμπάς του Ντουζόν, Όλιβερ
Ο δεύτερός του πατέρας, όπως ο ίδιος λέει.
Ο δεύτερος γάμος θα γίνει στις 27 Δεκέμβρη, καθώς ο πρώτος του έγινε σχεδόν στο κρεβάτι και με τεχνητή καρδιά..Το μυστήριο τελέστηκε δυο μέρες μετά από ένα εγκεφαλικό ενάμιση κι ένα μήνα πριν από τη μεταμόσχευση. Κι αυτό ο Κώστας το έκανε για να δείξει πόσο πολύ αγαπούσε τη σύντροφό του, η οποία άφησε την οικογένειά της στην Αυστραλία, για να ζήσει μαζί του στην Ελλάδα και του στάθηκε καλύτερα από πολλούς...

Με την κοπέλα είναι τρία χρόνια μαζί κι επιτέλους οι γονείς της θα παραστούν σε ένα γάμο με τα όλα του! Θα τη δουν από κοντά νυφούλα!

http://www.panoramapress.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1349:star-system-gamos-kosta-grimbila-stin-australia-oliver&catid=23:star-system&Itemid=3
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ... ΤΡΕΜΗ


Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Μια ζωή ΑΕΚ...

Του Λ. Παπαδόπουλου
Είμαι ΑΕΚτζής από κούνια, λόγω καταγωγής. Ο πατέρας μου, που με πήγαινε στο γήπεδο, γεννήθηκε στο Μιχαλίτσι της Προύσας και μεγάλωσε στην Πόλη, στο Ορφανοτροφείο της Πριγκίπου. Το πρώτο ματς της ΑΕΚ το παρακολούθησα σε ηλικία 6 ετών, το 1941. Ήταν Κατοχή. Γερμανοί, εκτελέσεις, πείνα, δυστυχία, τρόμος. Η μόνη ψυχαγωγία των παιδιών ήταν το ποδόσφαιρο. Στις αλάνες του Πολυγώνου, των Σεπολίων και της Αχαρνών και στα γήπεδα του Πανελληνίου, του Απόλλωνα (Ρουφ), του Παναθηναϊκού και του Ποδηλατοδρομίου («Καραϊσκάκη»).


Από το 1941 έχουν περάσει 68 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια πρέπει να έχω δει παραπάνω από 500 παιχνίδια της ΑΕΚ. Φιλικά, Πρωταθλήματος, Κυπέλλου, με ξένες ομάδες. Παίκτες που αγωνίζονταν με τη φανέλα του Δικεφάλου- ενώ όπως έγραφε ο «Αθλητισμός», «ηκούετο ρυθμικόν και επιβλητικόν από τας κερκίδας το “Έ-έ-ένωσις”»- χειροκρότησα πολλούς. Ονόματα: Δελαβίνιας, Γάσπαρης, Τζανετής, Μάγειρας, Ξένος, Μαρόπουλος, Μουρατίδης, Πουλής, Παπαθεοδώρου, Νεστορίδης, Μαύρος, Παπαϊωάννου, Κανάκης, Νικολάου, Μπάγιεβιτς, Νικολούδης, Μανωλάς. Και έχουμε και την καινούργια φουρνιά των μεγάλων επιτυχιών: Ατματσίδης, Κασάπης, Σαβέφσκι, Σαμπανάζοβιτς, Τσιάρτας, Δημητριάδης, Ζαγοράκης Καψής, Νικολαΐδης, Κατσουράνης κ.λπ.


Έχοντας ζήσει λοιπόν μια ΑΕΚ με τέτοιους άσους με ένα σωρό Πρωταθλήματα και Κύπελλα Ελλάδος, με προέδρους όπως ο Μπάρλος, ο Ν. Γκούμας και ο Μελισσανίδης, με προπονητές όπως ο Φάντροκ, ο Τσάκναντι, ο Πούσκας, ο Τσαϊκόφσκι και ο παλιός Μπάγιεβιτς, δεν είναι δυνατόν να μη θλίβομαι και να μην αγανακτώ με την κατάντια της σημερινής ομάδας. Μια ομάδα που χειρότερή της δεν υπήρξε ποτέ.


Στη διοίκηση της ΑΕΚ κάποτε ήταν υπουργοί του Ελευθερίου Βενιζέλου, τραπεζίτες της Πόλης, δημοσιογράφοι κολοσσοί όπως ο μέγιστος των γελοιογράφων Φώκος Δημητριάδης. Ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι που τώρα παίζουν την ΑΕΚ σαν μπαλάκι του πινγκ πονγκ, κάνουν δηλώσεις επί δηλώσεων, παριστάνουν τους βαθύπλουτους υποψήφιους αγοραστές και γυροφέρνουν καθημερινώς τα ονόματά τους στις στήλες των εφημερίδων;


Μου κάνει εντύπωση και κάτι άλλο: ο Κόκκαλης πήρε τον Ολυμπιακό· ο Πατέρας, ο Βγενόπουλος, ο Γιαννακόπουλος, τον Παναθηναϊκό. Για την ΑΕΚ, που είναι οπωσδήποτε το ένα πόδι του τραπεζιού, δεν ενδιαφέρεται κανένας πλούσιος; Δεν υπάρχει κανένας ΑΕΚτζής εκατομμυριούχος να επενδύσει σε αυτήν; Τόσο πολύ την έχουν απαξιώσει οι διάφοροι ηγήτορές της τα τελευταία χρόνια;


Κάτι ακόμη: ιστορικοί σύλλογοι όπως ο Πανιώνιος, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης, ύστερα από οικονομικές ταλαιπωρίες βρίσκουν σιγά σιγά τον βηματισμό τους, αποκτούν αξιόλογους παίκτες, τους πληρώνουν κανονικά, έχουν τα γήπεδά τους και κρατάνε ψηλά τις σημαίες τους. Η μεγάλη ΑΕΚ, όμως, ούτε γήπεδο έχει ούτε προπονητήριο. Και τα γραφεία της είναι νοικιασμένα. Πώς συμβαίνει αυτό; Πώς συμβαίνει το έμψυχο υλικό της, οι παίκτες, να είναι ένα σωρό «δευτεράντζες» από κάθε γωνιά του πλανήτη;


Ποιοι τους πήραν αυτούς τους παίκτες;


Με ποιων εισηγήσεις; Με ποιων συνεννοήσεις; Έχουν δίκιο οι φίλαθλοι, που διαμαρτύρονται συνεχώς και φτάνουν πολλές φορές στα άκρα. Να μου το θυμηθείτε: Η υπόθεση της ΑΕΚ θα έχει σοβαρότατες εξελίξεις.


ΠΗΓΗ: ΝΕΑ
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΑΥΤΟΙ ... ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ... ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ


Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Παρατήρησε τις φωτογραφίες, βρες τις διαφορές


Παρατήρησε τις φωτογραφίες, βρες τις διαφορές στις… ενδυματολογικές προτιμήσεις και κέρδισε την δικαίωση στην επιλογή του Προέδρου που διάλεξες. Θα αποτύχεις βέβαια, να σημειώσεις έστω αυτές, στη περίπτωση που είσαι μυωπικός όπως ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος δεν είδε ότι τα συγκεκριμένα ίδια πρόσωπα οδήγησαν τον πρότερο Πρόεδρο του κόμματος, από τη πολιτική ηγεμονία του +5 % στον καταντροπιασμό του -10%. Αναρωτιέμαι δε, για ποια ανανέωση προσώπων ο Αντώνης σου μιλούσε...

Για το στήσιμο του quiz
Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης
ΠΗΓΗ: press-gr
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

25.000 ευρώ για ένα μπουκάλι κονιάκ!


Σε μια πρόσφατη δημοπρασία που έγινε στο Παρίσι ένα και μοναδικό μπουκάλι παλιού κονιάκ "Clos du Griffier", με τιμή εκκίνησης τα 2.500 ευρώ, πουλήθηκε μέσα σε δύο λεπτά στην τιμή των 25.000 ευρώ. Η εμφιάλωσή του έγινε το 1788, ένα χρόνο δηλαδή πριν ξεσπάσει η Γαλλική Επανάσταση, και ήταν ένας από τους "θησαυρούς" της κάβας του παριζιάνικου ρεστoράν υψηλής στάθμης "Τour D΄ Αrgent", το οποίο διαθέτει μια από τις καλύτερες κάβες στον κόσμο.
Προκειμένου να προχωρήσει στην καθιερωμένη ανανέωση της κάβας, η διεύθυνση έβγαλε σε δημοπρασία τη Δευτέρα και την Τρίτη 18.000 μπουκάλες κρασί, μοναδικής ποιότητας.
Αγοραστής της πολύτιμης μπουκάλας είναι ο Ραφαέλ Ζιερ, 38ετής Γάλλος που ασχολείται με διαδικτυακές επιχειρήσεις στο Λονδίνο. Όπως δήλωσε, με τη χειρονομία αυτή αποσκοπούσε σε μια φιλανθρωπική πράξη, διότι το ποσόν από αυτή την αγορά του θα δοθεί από το εστιατόριο στην Ενωση Μικρών Πριγκίπων, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που εκπληρώνει επιθυμίες βαριά άρρωστων παιδιών.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. 10,4%

Μεγάλη διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και υψηλή δημοφιλία για Γιώργο Παπανδρέου τα κυριότερα χαρακτηριστικά του «βαρόμετρου» της Public issue για την Καθημερινή. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ. ΑΝΤΙ ΓΙΑ DVD ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ



Δωρεάν θα μπορούν να παρακολουθούν, από αυτή την Κυριακή, την ταινία της αρεσκείας τους στα multi cinema STER, οι αναγνώστες του κυριακάτικου VETO.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=87063&cid=9 Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Περίπου 200 άτομα, οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στο στούντιο της ΝΟVA, με αποτέλεσμα να διεκοπεί η συνέντευξη που έδινε ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης, Ντέμης Νικολαΐδης.


Αργά το βράδυ οπαδοί της ΑΕΚ εισέβαλαν στο στούντιο στο συνδρομητικό κανάλι NOBASPORTS1 δείχνοντας πως έχουν άγριες διαθέσεις κατά του πρώην προέδρου της ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαΐδη, πουν εκείνη την ώρα έδινε συνέντευξη.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ άρχισαν να βρίζουν και να απειλούν ότι θα μπουν μέσα στο στούντιο που ήταν στο αέρα, όπως και τελικά έκαναν. Η εκπομπή διεκόπη εκείνη τη στιγμή, αλλά επειδή οι οπαδοί δεν αποχωρούσαν δεν συνεχίστηκε ποτέ η συνέντευξη του πρώην παίκτη και προέδρου της ομάδας. 

Μετά από λίγη ώρα παραμονή, ο Ντέμης Νικολαΐδης αποχώρησε από το στούντιο στην Κάντζα, ενώ αμέσως μετά αποχώρησαν και οι οπαδοί της ομάδας.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...