Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 16, 2009

Η απάντηση του υπουργείο Παιδείας για τους "40 εκπαιδευτικούς φαντάσματα στον Αϊ Στράτη"




                               Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου                                     

14/12/2009
Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» στις 11/12/2009 με τίτλο «40 εκπαιδευτικοί φαντάσματα στον Αϊ  Στράτη» το Γραφείο Τύπου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Το θεσμικό πλαίσιο που ισχύει σήμερα είναι  δαιδαλώδες, σύνθετο, συγκεχυμένο και  ατελέσφορο. Μόνο για  τους διορισμούς και τις μεταθέσεις υπάρχουν    δεκαοχτώ διαφορετικοί νόμοι οι οποίοι λειτουργούν και οι δεκαοκτώ  παράλληλα.
 Στο Υπουργείο Παιδείας  διαχρονικά από τη μεταπολίτευση και μετά, νομοθετούμε αποσπασματικά,  χωρίς να κάνουμε ανάλυση των επιπτώσεων της νομοθεσίας σε βάθος χρόνου και μετά απαιτούμε να γίνουν άμεσες αλλαγές, διόρθωση του θεσμικού πλαισίου, διόρθωση του ενός νόμου πάνω στον άλλον με αποτέλεσμα να μην λαμβάνεται υπόψη το σχολείο και η λειτουργία του.
Αυτό θέλουμε να αλλάξει.
Για την φετινή χρονιά δόθηκε και συνεχίζεται να δίνεται μάχη για την κάλυψη των κενών. Έχει βγει ήδη στην διαβούλευση λιτό και καθαρό θεσμικό πλαίσιο με κυρίαρχο στόχο να λειτουργεί το σχολείο πρώτα για το μαθητή με πλήρη εκπαιδευτική στελέχωση.

Γραφείο Τύπου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ, ΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ "ΧΟΝΤΡΟ" ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΗ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου