Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 03, 2010

Hey MOYTSATSOS -> Βόμβα πολύ κοντά σε σχολείο στο Πακιστάν σκότωσε και μαθητές.


Στο Πακιστάν μετά από έκρηξη κοντά σε σχολείο σκοτώθηκαν τουλάχιστον δέκα άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι 70, μεταξύ των οποίων 63 μαθήτριες και μέλη ανθρωπιστικής οργάνωσης. 
Ανάμεσα στους νεκρούς πιθανολογείται ότι υπάρχουν και τρεις μαθήτριες, ενώ στους τραυματίες συγκαταλέγονται οι υπάλληλοι ασφαλείας του σχολείου, τρεις Πακιστανοί δημοσιογράφοι και ένας περαστικός.
Η οροφή του σχολείου κατέρρευσε και είναι πολύ πιθανό να έχουν παγιδευτεί άνθρωποι μέσα στο κτίριο.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ... ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΘΑ ΣΩΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.


ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ( After Hospital) : "Έξι ώρες μετά το ξεκίνημα του πειράματος, οι πνεύμονες του χοίρου εξακολουθούσαν να λειτουργούν κανονικά, όπως στην αρχή του πειράματος. Το αίμα εισήλθε στους πνεύμονες χωρίς οξυγόνο και βγήκε με οξυγόνο, ακριβώς όπως είναι η ομαλή λειτουργία των πνευμόνων. Πρόκειται για μια αξιόλογη εξέλιξη, αν συγκρίνει κανείς το αποτέλεσμα του σημερινού πειράματος με εκείνα των τελευταίων είκοσι χρόνων".Προηγούμενα πειράματα απέτυχαν και μέσα σε 10 λεπτά οι πνεύμονες των χοίρων ήταν νεκροί.

Υπολογίζεται ότι, αν η αρχική επιτυχία συνεχιστεί και υπερπηδηθούν ορισμένα άλλα εμπόδια, τα μοσχεύματα των χοίρων θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν εντός των επόμενων πέντε ετών.Η πιθανότητα της μεταμόσχευσης πνευμόνων χοίρου στο ανθρώπινο σώμα έχει διχάσει ωστόσο την ιατρική κοινότητα, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θέτουν ηθικό θέμα.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ!!!


"..Η κυτταρίτιδα είναι μια ασθένεια πoυ πρoσβάλλει περισσότερo τις γυναίκες και λιγότερo τoυς άνδρες. Είναι ένα πρόβλημα αισθητικό και όχι ιατρικό. Ως εκ τούτου δεν περιγράφεται στα ιατρικά βιβλία ως παθολογικό πρόβλημα..."

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ... 4%, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ... 4%. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Ή ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ... ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ!!!

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΝΙΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ" ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ:
«Τα μέτρα, που αιφνιδιαστικά εξήγγειλε η κυβέρνηση, πάνε την κοινωνία πολλά χρόνια πίσω» 
«Διογκώνουν την ανεργία, διαλύουν το ασφαλιστικό, κάνουν αναδιανομή προς όφελος των πλουσίων, κερδίζουν μέρα με τη μέρα την υποστήριξη των πιο οπισθοδρομικών πολιτικών και οικονομικών κύκλων»,
«Η αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης, είναι μέτρο που παρατείνει τη ζωή των ασφαλιστικών ταμείων μόνο για λίγους μήνες. 
Η δε προτροπή για εκποίηση της περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων επιστρέφεται στον κ. Παπακωνσταντίνου ως απαράδεκτη. 
Το πάγωμα μισθών και η περικοπή επιδομάτων στο Δημόσιο είναι μέτρο απολύτως αναποτελεσματικό και άδικο. 
Στέλνει μήνυμα και στον ιδιωτικό τομέα για γενικευμένο πάγωμα μισθών. Στραγγαλίζει την ήδη πιεσμένη αγορά, η οποία ασφυκτιά.» 
«η μείωση του αριθμού και των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων, σε μια στιγμή που οι κοινωνικές υπηρεσίες βρίσκονται στα όρια της κατάρρευσης, θα οδηγήσει στη περαιτέρω απαξίωση του δημόσιου τομέα και στην εκποίηση του δημόσιου πλούτου». 
Επίσης, κάλεσε την ηγεσία του ΚΚΕ να κάνει το βήμα και να ενισχύσει ενωτικούς αποτελεσματικούς αγώνες με στόχο να μπλοκαριστούν τα μέτρα.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Η ΔΟΛ Α.Ε. ... ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟΝ ... ΒΗΜΑ FM!!!


Η ΔΟΛ ΑΕ ανακοίνωσε ότι απόκτησε το 50% της εταιρείας Ραδιοφωνικές Επιχειρήσεις CITΥ AE, που έχει στην ιδιοκτησία της το ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM, έναντι ποσού 1.500.000 ευρώ.
/moutsatsos.blogspot.com/

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Ξεκινά από αύριο η καταβολή της δεύτερης δόσης του επιδόματος κοινωνικής αλληλεγγύης στους δικαιούχους.


ΑΡΧΙΚΑ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΓΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ:
Α μέχρι Γ 04.02.2010 μέχρι και 12.02.2010
Δ,Ε,Ζ,Η,Θ,Ι 16.02.2010 μέχρι και 24.02.2010
Κ,Λ 25.02.2010 μέχρι και 05.03.2010
Μ,Ν,Ξ,Ο 08.03.2010 μέχρι και 16.03.2010
Π,Ρ,Σ 17.03.2010 μέχρι και 23.03.2010
Τα,Υ,Φ,Χ,Ψ,Ω 24.03.2010 μέχρι και 31.03.2010
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας (FSB) ανακοίνωσαν σήμερα ότι σκότωσαν ένα ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Κάιντα στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στο Νταγκεστάν, στο βόρειο Καύκασο.

Πρόκειται για τον Μοκχμάντ Μοκχαμάντ Σαμπαάν, κάτοικο της Αιγύπτου που είναι γνωστός και με το προσωνύμιο Σέιφ Ισλάμ, και τον νταγκεστανό συνένοχό του, Ιμπραγκουίμ Μαγκομέντοφ που σκοτώθηκαν στη διάρκεια ειδικής επιχείρησης το βράδυ της Τρίτης. 
Στην ίδια επιχείρηση σκοτώθηκε και ένας αστυνομικός, ανέφερε το τμήμα της FSB στο Νταγκεστάν σε σχετική ανακοίνωση.
Ο Σαμπαάν λέγεται ότι ήταν ένας από τους ιδρυτές της Αλ Κάιντα στο βόρειο Καύκασο μια περιοχή που στην πλειοψηφία της κατοικείται από μουσουλμάνους."Ο Σέιφ Ισλάμ κατεζητείτο από τις αιγυπτιακές αρχές για τρομοκρατικές δραστηριότητες", αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.
Στις αρχές της δεκαετίας του 90 ο άνδρας αυτός μάχετο στο Αφγανιστάν και στη συνέχεια εμφανίστηκε στο Σουδάν, στη Σομαλία, στο Λίβανο και στη Γεωργία.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Με 266 ψήφους επανεξελέγη ο Κάρολος Παπούλιας Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. 32 δήλωσαν παρόν. (ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ).

Η ορκωμοσία του θα γίνει την Παρασκευή 12 Μαρτίου.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 10/2/2010


Τα μέτρα, που ανακοίνωσε την Τρίτη η κυβέρνηση, ήταν αναμενόμενα και δεν θα είναι τα τελευταία, εκτιμά ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος, τονίζοντας ότι γι΄αυτό το λόγο αποφασίστηκε και η 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση στις 10 Φεβρουαρίου.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Ο ΕΝΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ... ΤΙ ΚΟΙΤΑΕΙ;;; ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO!!!


Ένα υψηλόβαθμο στέλεχος τράπεζας καταγράφηκε από τον τηλεοπτικό φακό να βλέπει φωτογραφίες ημίγυμνων γυναικών στον υπολογιστή του εν ώρα εργασίας και τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα μεταδόθηκαν ζωντανά από την αυστραλιανή τηλεόραση. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> "Μπουκέτα" μεταξύ Ντιόγκο - Παπαδόπουλου


Οι δύο παίκτες κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας στο γυμναστήριο αρχικά τσακώθηκαν λεκτικά και στη συνέχεια ο ένας γρονθοκόπησε τον άλλο. 
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο Βραζιλιάνος χτύπησε πρώτος και ο Γιάννης Παπαδόπουλος αντέδρασε.
/moutsatsos.blogspot.com/ Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΤΗΣ ... ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ!!! Σάλος στην Τουρκία από την απαγόρευση εισόδου στην γυναίκα του τούρκου πρωθυπουργού σε στρατιωτικό νοσοκομείο επειδή φορούσε μαντίλα.


Ο ίδιος ο τούρκος πρωθυπουργός έκανε την αποκάλυψη αυτή προκαλώντας τριβές ξανά ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους στρατιωτικούς. 

Η κ.Ερντογάν προσπάθησε να επισκεφτεί έναν βετεράνο ηθοποιό που πάσχει από γεροντική άνοια, στο στρατιωτικό νοσοκομείο. 
Όμως οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου δεν την άφησαν να μπει γιατί φόραγε τη μαντίλα.
Το περιστατικό επιβεβαίωσε και η σύζυγος του ηθοποιού, η οποία είπε πως η Εμίν Ερντογάν μίλησε με τον ασθενή εκτός του χώρου του νοσοκομείου, εμφανώς ενοχλημένη.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...