Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Σάββατο, Δεκεμβρίου 26, 2009

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ (ΣΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ;;;), "ΤΙΜΩΡΗΣΕ" ΤΟΝ ΠΑΜΠΟΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ, ΕΥΝΟΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ... ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ. ΚΟΚΚΑΛΙΣΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ....

Β. Παμπορίδης, έχει κουμπάρους τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη και τον Κύρο Βασσάρα.
ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ... ΚΟΥΜΠΑΡΙΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ





Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΔΕΝ "ΦΕΥΓΕΙ" ΚΑΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ... ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ.




Η μητέρα του αδικοχαμένου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου, ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην εκδήλωση βράβευσης των μαθητών του Λυκείου Ζεφυρίου, που εισήχθησαν φέτος στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Ο Δήμος και η Ένωση Γονέων Ζεφυρίου αφιέρωσαν την εκδήλωση στη μνήμη του Αλέξη και προχώρησαν στην καθιέρωση τιμητικής διάκρισης που φέρει το όνομά του, με σκοπό, αφενός να καταδικασθεί η χρήση βίας και αφετέρου να υπάρξει συστράτευση όλων των φορέων για την επίλυση των προβλημάτων της νεολαίας. 


«Ο Αλέξανδρος ήταν ένα παιδί που ανήκε στην οικογένειά του. Στους φίλους του, στους συμμαθητές τους , στις παρέες του.
Ο τρόπος που επέλεξε η βία να του αφαιρέσει τη ζωή, ο άδικος, έξω και πέρα από κάθε λογική θάνατός του, συγκλόνισε την Ελληνική Κοινωνία και μας οδήγησε όλους να τον διεκδικούμε. 
Σας υποσχόμαστε πως κάθε χρόνο στην Απόδοση των βραβείων ο Αλέξανδρος θα είναι μαζί μας ανοίγοντας καινούργια μονοπάτια ακόμα και μέσα από τα σύννεφα.
Η Παιδεία έχει ανάγκη από ένα σχολείο ανθρώπινο, δημοκρατικό, με συμμετοχή των παιδιών στην κατάκτηση της γνώσης και όχι στη μηχανιστική αποστήθιση. 
Ένα σχολείο με Δασκάλους και όχι Διδάσκοντες. Χρειάζονται αλλαγές και σοβαρές τομές για να μην ασφυκτιούν οι μαθητές και να μην οδηγούνται σε ψυχική εκτόνωση με συνέπειες απρόβλεπτες και οδυνηρές όπως εκείνες του περσινού Δεκέμβρη, που στο εισαγωγικό του κεφάλαιο φέρει τη Δολοφονία ενός 15χρονου μαθητή. Του Δεκέμβρη που σημάδεψε ολόκληρη την Ελλάδα με το όνομα Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος», είπε χαρακτηριστικά η Δήμαρχος Ζεφυρίου Φωτεινή Γιαννοπούλου


Απαντώντας στη Δήμαρχο, η μητέρα του Αλέξη, ευχαρίστησε το Δήμο που, όπως είπε, θυμήθηκε το γιο της, ένα χρόνο μετά το θάνατό του και ευχήθηκε να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και άλλοι Δήμοι, δικαιώνοντας τον Αλέξη.

Συγκινητική ήταν η προσφώνηση της Προέδρου της Ένωσης Γονέων, Λίτσας Τζουμερκιώτη, προς την μητέρα του Αλέξη. «Ξέρουμε ότι τίποτα δεν σας παρηγορεί. Ότι τίποτα δεν αναπληρώνει την απώλεια του παιδιού σας. Θα ήθελα όμως να σας εκφράσω, εκ μέρους όλων των γονιών της πόλης μας, την εκτίμηση και τον απεριόριστο σεβασμό μας»,



Μουσικό συγκρότημα από μαθητές του Λυκείου, αφιέρωσε τέσσερα γνωστά τραγούδια, στη μνήμη του Αλέξη, που εξέφρασαν, με ιδανικό τρόπο, την έντονη συναισθηματική φόρτιση των ακροατών, οι οποίοι τα άκουσαν με θρησκευτική προσήλωση, κρατώντας αναμμένα κεριά.

Εξάλλου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τον Αλέξη, μαθητές της μέσης εκπαίδευσης, δημιούργησαν, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, graffity και έγραψαν συνθήματα για τον Αλέξη, στους τοίχους του κτιρίου της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του παράπλευρου στην Αττική Οδό δρόμου.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ... ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΠΗΡΕ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΩΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΣ (ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ), ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ... ΚΟΖΑΝΗ, ΠΗΡΕ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΗΝ ... ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΗΡΕ ... ΑΔΕΙΑ. ΚΑΙ Η ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ "ΓΡΑΦΕΙ" ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

ΟΙ ... ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΞΑΝΑΡΘΑΝ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ troktiko

«Αγαπητό τρωκτικό.Είμαι εκπαιδευτικός διορισμένος με ΑΣΕΠ και αισθάνομαι πολύ μ..... Συγκεκριμένα Εν ενεργεία Δήμαρχος του Νομού Καρδίτσας αφού πήρε ως ωρομίσθιος εικονική προυπηρεσία (πολλά λέγονται για τα μαϊμού τμήματα ΠΔΣ)εκλήθη ως αναπληρωτής καθηγητής στο νομό Κοζάνης. Η Υπουργός κα Διαμαντοπούλου υπέγραψε απόσπασή του στο νομό Καρδίτσας και όπως έιναι φυσικό ο εν λόγω Δήμαρχος πήρε την άδειά του ως αιρετός και φυσικά παίρνει εκ του ασφαλούς την προυπηρεσία του χωρίς μια ώρα να διδάξει. Μέχρι πότε θα υπάρχει τόση εύνοια στο πολιτικό προσωπικό της χώρας,και μάλιστα από αυτόυς που μιλούν για διαφάνεια; Και δεύτερον ως φορολογούμενος πολίτης γιατί να πληρώνω αναπληρωτή να κάθεται την στιγμή που υπάρχουν όπως διατείνεται η υπουργός μας τόσοι αποσπασμένοι?»

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Jay-Z!: ΝΕΟ video clip ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ sample ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ 1984 "Forever Young" ΑΠΟ ΤΟΥΣ Alphaville.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ 2009.

Οι πέντε καλύτερες μεταγραφές:

Kώστας Κατσουράνης - ΠΑΟ
Ολοφ Μέλμπεργκ - ΟΣΦΠ
Τζιμπρίλ Σισέ - ΠΑΟ
Μεχντί Ναφτί - ΑΡΗΣ
Ουίλσον Ορούμα - ΚΑΒΑΛΑ

Οι πέντε χειρότερες:

Σεμπάστιαν Αμπρέου - ΑΡΗΣ
Λεονάρντο - ΑΕΚ
Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα - ΗΡΑΚΛΗΣ
Μίρκο Σαβίνι - ΠΑΟΚ
Ρότζερ Γκερέιρο - ΑΕΚ

ΠΗΓΗ: kontra.gr
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ... ΜΠΑΛΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΟΥΜΑΤΡΑ 2004, 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.

26η Δεκεμβρίου 2004, το τσουνάμι στοίχισε τη ζωή σε 220.000 ανθρώπους  και ανέτρεψε τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων στις χώρες του Ινδικού Ωκεανού.
Στην επαρχία Ατσεχ της Ινδονησίας που πλήρωσε το βαρύτερο τίμημα, τιμά την μνήμη των 168.000 νεκρών και αγνοουμένων.
"Κανένα μέλος της οικογένειάς μου δε διασώθηκε. Τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου, τα αδέλφια μου, όλοι είναι νεκροί και με άφησαν μόνο, εδώ. Ισως είναι θαμμένοι εδώ ή ίσως πάλι να παρασύρθηκαν στη θάλασσα", , δήλωσε η 72χρονη Σίτι Αμινάχ, 72 ετών.

Στη Σρι Λάνκα, όπου χάθηκαν περίπου 31.000 άνθρωποι, τηρήθηκε δυο λεπτών σιγή σε όλο το νησί στη μνήμη των θυμάτων.
Στην Ινδία και στην Ταϊλάνδη, χάθηκαν 20.000 άνθρωποι στα γιγαντιαία κύματα που προκάλεσε ο σεισμός των 9,3 Ρίχτερ. 

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Τρία αυτοκίνητα του Δήμου Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, υπέστησαν ζημιές απο φωτιά που έβαλαν άγνωστοι στις 5 ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Καραολή & Δημητρίου και Λαγκαδά έξω απο το Δημαρχείο.


Αφού τους έριξαν εύφλεκτο υγρό στη συνέχεια έβαλαν φωτιά.
Η πυροσβεστική επενέβη πρίν τα οχήματα καούν ολοσχερώς, ωστόσο προσκλήθηκαν σημαντικές ζημιές.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΟΤΑΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ.


Mια μέρα πριν γίνει η κηδεία της άτυχης ηθοποιού, γνωστή αμερικανική ιστοσελίδα δημοσίευσε αυτό το poster!  Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Ιαπωνία: 90 αυτοχειρίες την ημέρα, 30.181 όλο το 2009


21.566 είναι άνδρες και τι 8.615 γυναίκες.
Οι ειδικοί πιστεύουν ότι κάπου 1.000 άνθρωποι είναι στο όριο της αυτοχειρίας οποιαδήποτε ημέρα της χρονιάς.
Η παρατεταμένη οικονομική κρίση θεωρείται ένας από τους κύριους λόγους για την αύξηση των αυτοκτονιών μετά το 1998.
Κατά τους ειδικούς στα απονενοημένα διαβήματα οδηγούν προβλήματα υγείας, όπως η κατάθλιψη η οποία σχετίζεται με τις συνθήκες εργασίας.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

"ΡΙΑΛΙΤΙ" ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ.


Παραγωγοί της εκπομπής BIG BROTHER, στην Αγγλία, αναζητούν στρατιώτες που έχασαν τα άκρα τους στον πόλεμο του Αφγανιστάν και του Ιράκ.
Οι παραγωγοί της "ριάλιτι" τηλεοπτικής εκπομπής Big Brother προσπαθούν να δελεάσουν τραυματισμένους στρατιωτικούς προκειμένου να λάβουν μέρος στο νέο κύκλο της, γεγονός που έχει προκαλέσει οργή σε Βρετανικές κρατικές και μη κυβερνητικές οργανώσεις υποστήριξής τους.
Η παραγωγή αναζητά στρατιωτικούς που έχασαν άκρα στους πολέμους στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ και τους ζητά να συμμετάσχουν στον τελευταίο κύκλο της εκπομπής, που θα προβληθεί το επόμενο καλοκαίρι.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

The Field Marshall: O ύψους 1,60 και βάρους 1.670 κιλών ΤΑΥΡΟΣ. Στην Αγγλία.


ΠΗΓΗ: zougla Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

ΝΕΚΡΟΙ, ΤΕΛΙΚΑ, ΟΙ 9 ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ (ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ 3 ΕΛΛΗΝΕΣ) ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ "Aegean Wind", ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...