Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Παρασκευή, Μαρτίου 19, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ... ΘΑΝΑΤΟΥ, ΘΕΛΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ 20% ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ!!!

Σκότωσε την γυναίκα του και αυτοκτόνησε για να μην είναι βάρος στους άλλους.
Πρόκειτε για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί μέσα στο διαμέρισμά τους στην οδό Κύπρου 26 στα Ανω Βριλήσσια. 
Ο 90χρονος Δημήτρης Παϊσιος σκότωσε την 85χρονη γυναίκα του Καλλιόπη, πρώην εκφωνήτρια της ΕΡΤ, πνίγοντάς την με μαξιλάρι.
Στην συνέχεια αυτοκτόνησε μπήγοντας ένα κουζινομάχαιρο στην καρδιά του.
Το σημείωμα που άφησε έγραφε:
"Η απελπισία και η απόγνωση με οδήγησαν στην λύση αυτού του δράματος. Είμαι ο θύτης και το θύμα. Ειδοποιήστε την κόρη της και την αδελφή της. 
Επειγον! Στις 12.30 σχολαει η εγγονή μου. Ενημέρωστε την μάνα της τη Λήδα να πάει να την πάρει. Τα χρηματα τα αφηνω στην κορη μου." 
ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ "ΣΚΟΤΩΣΕΙ" ΚΑΙ "ΣΚΟΤΩΘΕΙ", ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!Η κόρη του ζευγαριού βρήκε τους δυο γονείς της νεκρούς και ειδοποίησε την αστυνομία.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟ ... ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ!!! ΕΙΝΑΙ Η SASHA GREY!!!




Πρόκειτε για την μεγαλύτερη πορνοστάρ παγκοσμίως, που έχει κάνει 180 αισθησιακές ταινίες, την Μαρίνα Άννα Χαντζή, γνωστή ως Sasha Grey.

Η καταγόμενη από την Ελλάδα πορνοστάρ, ετοιμάζεται για το ... λευκό πανί το κινηματογράφου!!!
Σε ένα ρόλο που είναι κόντρα από αυτούς που έχει συνηθίσει, η αισθησιακή ηθοποιός καλείται να ενσαρκώσει μια θρησκόληπτη έφηβη παρθένα που παίρνει όρκο να μην κάνει έρωτα πριν το γάμο της. 
ΠΙΟ ΠΙΑΣΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΕΘΙΣΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ... ΠΑΡΘΕΝΑ!!! ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!
Είναι η δεύτερη φορά που θα κάνει προσπάθεια να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ. Η πρώτη της εμφάνιση στις κινηματογραφικές αίθουσες ήταν στην ταινία "The Girlfriend Experience" του Steven Soderbergh, όπου είχε το ρόλο της ιερόδουλης. ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!
Την αποκαλούν "βασίλισσα του πορνό".
Έχει γεννηθεί στο Σακραμέντο από Έλληνες γονείς.
Η πρώτη της συμμετοχή σε ερωτική ταινία ήταν σε ηλικία δεκαοχτώ ετών.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ: ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ) ... ΑΟΡΑΤΑ!!!


Γερμανοί και βρετανοί ερευνητές κατάφεραν να κάνουν ένα αντικείμενο (μια επιφάνεια χρυσού) να εξαφανιστεί χρησιμοποιώντας έναν τρισδιάστατο "μανδύα" αορατότητας, αποτελούμενο από φωτονικούς κρυστάλλους.
Το επίτευγμα κατέστη εφικτό από ερευνητές του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Καρλσρούης υπό τον Τόλγκα Έργκιν και του Imperial College του Λονδίνου υπό τον πρωτοπόρο στις σχετικές έρευνες περί αορατότητας καθηγητή Τζον Πέντρι και παρουσιάστηκε στο περιοδικό "Science""Είναι σαν να κρύβει κάποιος ένα μικρό αντικείμενο κάτω από το χαλί, μόνο που αυτή τη φορά εξαφανίζεται και το χαλί. Όταν κοιτάξαμε για το αντικείμενο με φακό και κάναμε έλεγχο με το φασματοσκόπιο, άσχετα με τη γωνία υπό την οποία κοιτάζαμε το αντικείμενο, δεν βλέπαμε τίποτε. Είχε γίνει αόρατο", δήλωσε ο Νίκολας Στένγκερ.
Ο "μανδύας" έχει διαστάσεις 100 επί 30 εκατομμυριοστόμετρα, ενώ το αντικείμενο που έγινε αόρατο, ήταν δέκα φορές μικρότερο. 
Οι ερευνητές προσπαθούν να μεγαλώσουν τις διαστάσεις τόσο του "μανδύα" όσο και του αντικειμένου που γίνεται αόρατο. 
"Θεωρητικά θα ήταν δυνατό να γίνει φτιαχτεί κάτι τέτοιο σε μεγάλη κλίμακα, αλλά τεχνικά είναι απολύτως αδύνατο με τις σημερινές γνώσεις μας. Όμως σε δέκα χρόνια ίσως γίνει πραγματικότητα. Δεν θα ταίριαζε σε έναν...υποψήφιο μάγο, γιατί θα ήταν άκαμπτος και όχι κάποια μπέρτα που θα ανέμιζε στην πλάτη του!"τόνισε ο Νίκολας Στένγκερ.Ο αμερικανικός στρατός έχει ήδη επενδύσει αρκετά χρήματα στις σχετικές έρευνες και αρκετές ερευνητικές ομάδες εργάζονται πάνω στην αορατότητα διεθνώς, προσπαθώντας να "χειραγωγήσουν" το φως με τη βοήθεια των λεγόμενων "μετα-υλικών".http://www.sciencemag.org/cgi/content/abstract/science.1186351

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ... ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ!!!


Θύμα της αναλγησίας του Εθνικού Συστήματος Υγείας έπεσε ένα βρέφος 13 μηνών, από την Κοζάνη.

Μετά από ταλαιπωρία αρκετών ημερών κατά τις οποίες μεταφερόταν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, κατέληξε τελικά προχθές στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Ο Γολγοθάς του μικρού Γιάννη ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες, όταν το νήπιο έκανε εμβόλιο κατά της ηπατίτιδας. 
Το παιδί μετά το εμβόλιο εμφάνισε συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και οι γονείς του το πήγαν σε ένα παιδίατρο του ΤΕΒΕ για να το εξετάσει ο οποίος διέγνωσε αλλεργικό άσθμα. 
Στο νοσοκομείο της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας, δεν διαθέτει παιδιατρική κλινική. 
Στη συνέχεια οι γονείς του το μετέφεραν στο νοσοκομείο Βέροιας, όπου οι γιατροί διέγνωσαν γαστρεντερίτιδα, χωρίς όμως να του αλλάξουν φαρμακευτική αγωγή. 
Μην γνωρίζοντας τι να κάνουν, οι γονείς μετέφεραν εκ νέου το παιδί στο Νοσοκομείο Ειδικών Παθήσεων Θεσσαλονίκης, όπου το παιδί άρχισε να μελανιάζει και μετά από καθυστέρηση μεταφέρθηκε τελικά στο Ιπποκράτειο όπου διασωληνώθηκε για να καταλήξει δύο μέρες αργότερα, από πνευμονική και καρδιακή εμβολή.

Σοκαριστικό είναι και το γεγονός, ότι μετά το θάνατο του βρέφους χρειάστηκε η παρέμβαση του εισαγγελέα για να νεκροτομηθεί το άψυχο σώμα του, καθώς οι ιατροδικαστές αρνούνταν να διενεργήσουν τη διαδικασία της νεκροψίας διαφωνόντας μεταξύ τους για το σε ποιανού το ωράριό εμπίμπτει η υποχρέωση. 
ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!
Τα παράλογα του ΕΣΥ, δεν τελείωσαν όμως εκεί, καθώς όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, μετά την παρέμβαση του εισαγγελέα οι ιατροδικαστές μπέρδεψαν τις σορούς των βρεφών και παραλίγο να διενεργήσουν νεκροψία σε άλλο βρέφος.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΑΟΣ, ΠΟΥ "ΣΚΟΤΩΝΕΙ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΘΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ, ΘΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ, ΘΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ, ΘΕΣ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ, ΘΕΣ, ΘΕΣ, ΘΕΣ, ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ... ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ 1 ΧΡΟΝΩΝ ΔΕΝ ΖΕΙ. ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΩΡΑ!!!
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΤΟΥ. 
ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 1 ΕΤΟΥΣ ΔΕΝ ΖΕΙ, ΧΩΡΙΣ ... ΑΙΤΙΑ!!!
ΤΟΝ "ΕΦΑΓΕ" Η ... ΧΩΡΑ ΤΟΥ!!!
 -- ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ... ΔΙΑΓΝΨΣΕΙΣ!!!
 -- ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ... ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΑ!!!
 -- ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ... ΕΡΜΑΙΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!!!
 -- ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ... ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ)!!!
 -- ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΘΥΣΙΕΣ. ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΥΣΙΑ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ... ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ!!!
ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!!!
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ "ΛΑΙΛΑΠΑ" ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ, ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ... "ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ" ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ FIR ΑΘΗΝΩΝ!!!


Με μαχητικά τύπου F16 η Τουρκία προσπάθησε να εμποδίσει πτήση ελικοπτέρου του Λιμενικού Σώματος.
Το ελικόπτερο βρισκόταν στην περιοχή μεταξύ των νησιών Φούρνοι, Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι, κι ενώ είχε εντοπίσει 59 λαθρομετανάστες, δεχόταν απανωτές κλήσεις από τον επίγειο τουρκικό σταθμό ραντάρ "Ντάτσα", να αποχωρήσει από την περιοχή, διότι, θεωρούσαν, ότι βρισκόταν παρανόμως εντός τουρκικού εναερίου χώρου.
Τα τουρκικά μαχητικά προσέγγισαν απειλητικά το ελληνικό ελικόπτερο, προκειμένου να το υποχρεώσουν να εγκαταλείψει την περιοχή. 
Ακολούθησε εμπλοκή και αναχαίτιση από ελληνικά μαχητικά των τουρκικών αεροσκαφών, τα οποία και αποχώρησαν από το FIR Aθηνών.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...