Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τρίτη, Απριλίου 20, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΓΚΑ. ΤΟΥ ... ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ (ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ VIDEO) ΚΑΙ ΠΗΡΕ ... ΚΙΤΡΙΝΗ, ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ!!!

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ... ΜΕΛΛΟΝ!!! Η ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ!!!

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> Η ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΠΕΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ... ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ!!! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ Eyjafjallajökul

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> "ΚΑΡΒΟΥΝΑ ... ΤΖΟΥΛΙΑ. ΑΝΑΒΟΥΝ ... ΕΥΚΟΛΑ". ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΣΑΜΑΡΑΣ: " ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ"

Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ ΝΑ ... ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!


"...
«Αληθεύει ότι υπήρξε σχέδιο δολοφονίας του Ανδρέα Παπανδρέου λίγους μήνες αφότου εγκαταστάθηκε στην Αμερική με επίδοξο εκτελεστή συνταγματάρχη εκ των πρωτεργατών της 21ης Απριλίου και μετέπειτα υπουργό του καθεστώτος; Ναι ή όχι; Κι ακόμα, είναι αλήθεια ότι το εγχείρημα εγκαταλείφθηκε γιατί ο Παπαδόπουλος κατάλαβε ότι η δολοφονία του Ανδρέα θα ξεσήκωνε τον κόσμο μέσα και έξω από την Ελλάδα;». Είναι μία από τις ερωτήσεις που μέσα από αδιάσειστα στοιχεία θέτει ο Δήμος Λεβιθόπουλος στον Στυλιανό Παττακό.
«Δεν υπήρχε σχέδιο δολοφονίας του Ανδρέα, μία σκέψις ήτο μόνον, εγένετο μία πρότασις... Εις εκ των συνεπαναστατών μου έκανε πρότασιν να τον εφοδιάσωμεν με ένα χρηματικόν ποσόν, νομίζω τριάντα χιλιάδες δολάρια και να πάει να σκοτώσει τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος (κατά τη γνώμη του), επροξένει ζημίαν εις την επανάστασιν και την Πατρίδα... Του απήντησα ότι δεν εκάμαμεν την επανάσταση διά να σκοτώσωμεν, αλλά διά να σώσωμεν. Εξάλλου, δεν βλέπω να κινδυνεύωμεν από τον Ανδρέαν, ούτε από άλλους! Φοβούμαι ότι αν υπάρχη κίνδυνος, αυτός υφίσταται εις τας ψυχάς ημών των ιδίων. (...) Αυτά γνωρίζω, μόνο αυτά, φίλτατέ μου Δήμο, όχι λοιπόν σχέδια. Σκέψεις έκαναν, οι φρουροί, οι φύλακες της επαναστάσεως, οι βασιλικότεροι του βασιλέως. Προεκαλούντο συναισθηματικώς από τα αντεθνικά έργα των εις το σκότος εργαζομένων εναντίον των συμφερόντων του ελληνικού λαού, κυρίως εκείνων οι οποίοι ευρίσκοντο εις τας αυλάς του Μίδα...», απαντά διπλωματικά ο δικτάτορας.
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΕΚΕΙ ΣΤΟ ANTINEWS.GR ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ... ΒΑΡΕΣΕΙ Η ΔΕΞΙΟ-ΧΟΥΝΤΙΚΟ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ-ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ... ΦΑΛΟ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΝΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΥΜΕΝΟΥ ... ΔΕΞΙΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!!!




Σαμαράς: Η χώρα χρειάζεται νέο μοντέλο διακυβέρνησης

Από Factorx | Δευτ. 19 Απρ 2010, 21:53 στην/στις κατηγορίες Πρώτη Σελίδα.

"...
Ελεος says:
20/04/2010 at 07:02

Ξύλινη γλώσσα και λόγια, λόγια, λόγια…

Εκείνο που χρειάζεται είναι απενοχοποποιηση της δεξιάς και της επιχειρηματικότητας και στον ΚΑΙΑΔΑ η νοοτροπία και το ιδεολογικό μαξιλάρι του Μαρξισμού Λενινισμού που ταλανίζει τη χώρα 35 χρόνια.

ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟ ΚΡΑΤΟΣ του 1950 – 1973 και να τεθεί το ΚΚΕ (το μόνο Σταλινικό κόμμα στην Ευρώπη) εκτος νομου.

Αλλιώς, ο Σαμαράς δεν πρόκειται να δει εξουσία στον αιώνα τον άπαντα!

REPLY
..."
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: «Ομάδες Διάχυσης Επαναστατικής Θεωρίας και Πράξης»



"...
Ανέλαβαν την ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις εναντίον Τρεμόπουλου, Ράπτη, Βελόπουλου, Γκάλη και Κανάκη.
"Πρότυπο του οικολογικά ευαισθητοποιημένου αστού", ο Τρεμόπουλος
"Πρότυπο υπεράνθρωπου αθλητή και ήρωα", ο Γκάλης "Πρότυπο της επιτυχημένης και ανεξάρτητης γυναίκας" η Ράπτη
"Πρότυπο του λαϊκού πατριώτη", ο Βελόπουλος
"Πρότυπο του μαλάκα", ο Κανάκης ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
..."
ΡΕ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ... ΚΩΛΟΥ (ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ), ΜΕ ΤΟΝ ... ΠΑΝΑΓΙΟΤΑΤΟΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΚΑΛΥΤΕΡΟΤΑΤΟΑΝΑΜΑΡΤΙΟΤΑΤΟ ... ΑΝΘΙΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. 
ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΥΘΥΝΩΝ (ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ... ΑΡΑΒΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ... USA, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ (ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΧΕΛΑΔΕΣ) ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΕΝΩ ΟΙ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΧΕΛΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ!!!

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ... ΑΡΑΒΩΝ. ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!!!!
"...
Ο πρόεδρος της MIG επεσήμανε ότι ζούμε το τέλος μίας εποχής, λόγω της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής κρίσης που οδήγησε η αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος και κάλεσε τον πρωθυπουργό να μην υπολογίσει κανένα πολιτικό και κομματικό κόστος «και να ηγηθεί προς μία νέα κατεύθυνση». «Φοβάμαι, όμως - πρόσθεσε - ότι ο κ. Παπανδρέου δε θα αντέξει να προχωρήσει μπροστά, όσο έχει γύρω του έναν κρατικό μηχανισμό, ο οποίος θα αρχίσει να αποκαλύπτει σκάνδαλα». Αναφορικά με τον πρόεδρο της ΝΔ, ο πρόεδρος της ΜΙG ανέφερε ότι είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα, καθώς –όπως υποστήριξε - «ο κ. Σαμαράς κουβαλάει τις αμαρτίες του παρελθόντος».
..."
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...