Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τρίτη, Απριλίου 20, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΥΘΥΝΩΝ (ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ... ΑΡΑΒΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ... USA, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ (ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΧΕΛΑΔΕΣ) ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΕΝΩ ΟΙ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΧΕΛΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ!!!

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ... ΑΡΑΒΩΝ. ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!!!!
"...
Ο πρόεδρος της MIG επεσήμανε ότι ζούμε το τέλος μίας εποχής, λόγω της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής κρίσης που οδήγησε η αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος και κάλεσε τον πρωθυπουργό να μην υπολογίσει κανένα πολιτικό και κομματικό κόστος «και να ηγηθεί προς μία νέα κατεύθυνση». «Φοβάμαι, όμως - πρόσθεσε - ότι ο κ. Παπανδρέου δε θα αντέξει να προχωρήσει μπροστά, όσο έχει γύρω του έναν κρατικό μηχανισμό, ο οποίος θα αρχίσει να αποκαλύπτει σκάνδαλα». Αναφορικά με τον πρόεδρο της ΝΔ, ο πρόεδρος της ΜΙG ανέφερε ότι είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα, καθώς –όπως υποστήριξε - «ο κ. Σαμαράς κουβαλάει τις αμαρτίες του παρελθόντος».
..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου