Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΑΠΟ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ!!! ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ... ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ.


α/α
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ

Α.
Ομογενείς ή αλλογενείς σύζυγοι ή χήροι/ες ομογενών που έχουν συμπληρώσει πενταετή συνεχή και νόμιμη διαμονή στη χώρα από την υποβολή της αίτησης για την απόκτηση του τίτλου διαμονής τους.
Β.
Υπήκοοι τρίτων χωρών που κατέχουν άδεια διαμονής αόριστης ή δεκαετούς διάρκειας.
Γ.
Υπήκοοι τρίτων χωρών που έχουν υπαχθεί σε καθεστώς επί μακρόν διαμένοντος.
Δ.
Υπήκοοι τρίτων χωρών, μέλη οικογένειας Ελλήνων ή πολιτών της Ε.Ε. που έχουν συμπληρώσει πέντε συνεχή έτη νόμιμης διαμονής στη χώρα
Ε.
Υπήκοοι τρίτων χωρών γονείς ανήλικων Ελλήνων πολιτών που έχουν συμπληρώσει πέντε συνεχή έτη  νόμιμης διαμονής στη χώρα.
ΣΤ.
1. Υπήκοοι τρίτων χωρών που έχουν αναγνωρισθεί ως πολιτικοί πρόσφυγες και τα μέλη των οικογενειών τους, εφόσον έχουν συμπληρώσει συνεχή πενταετή και νόμιμη διαμονή στη χώρα από την υποβολή του σχετικού αιτήματος αναγνώρισης και

2. Υπήκοοι τρίτων χωρών που έχουν υπαχθεί στο καθεστώς επικουρικής προστασίας ή προστασίας για ανθρωπιστικούς λόγους εφόσον έχουν συμπληρώσει συνεχή πενταετή και νόμιμη διαμονή στη χώρα από την υποβολή του σχετικού αιτήματος για την υπαγωγή τους στο καθεστώς.
Ζ.
Υπήκοοι τρίτων χωρών που έχουν χαρακτηρισθεί από ημεδαπή αρχή ως  ανιθαγενείς και έχουν συμπληρώσει πενταετή συνεχή και νόμιμη διαμονή στη χώρα από την ημερομηνία υποβολής αίτησης χορήγησης του καθεστώτος
Η.
Ομογενείς που έχουν συμπληρώσει πενταετή συνεχή και νόμιμη διαμονή στη χώρα, από την ημερομηνία χορήγησης του τίτλου διαμονής που κατέχουν.
Για την εγγραφή και την κατάρτιση των ειδικών εκλογικών καταλόγων προβλέπεται μια εύκολη και απλή διαδικασία. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να μάθει αν και πού ψηφίζει, είτε μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου (www.ypes.gr) είτε απευθυνόμενος στο Δήμο της κατοικίας του, όπου και θα υποβάλλει αίτηση εγγραφής. Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> "ΠΗΔΗΧΤΗΚΕ" ΑΠΟ ΤΟ ... ΠΑΡΑΘΥΡΟ!!! ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΗΔΗΞΕ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΛΟΓΩ ΓΚΡΙΝΙΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ.

Ο άντρας τα είχε τσούξει λίγο και παράλληλα άκουγε και τη γυναίκα του να τον «ψέλνει». 
Έτσι, άνοιξε το παράθυρο και πήδηξε! 
Η σύζυγός του κάλεσε πανικόβλητη το ασθενοφόρο αλλά αυτός είχε σηκωθεί και ανέβαινε στο σπίτι.
Όταν τον είδε η γυναίκα του, άρχισε να του φωνάζει «τι έκανες» και αυτός χωρίς δεύτερη σκέψη κατευθύνθηκε προς το παράθυρο βουτώντας ξανά!«Δεν έχω ιδέα γιατί πήδηξα την πρώτη φορά. Όμως μόλις ανέβηκα πάνω και την άκουσα να φωνάζει αισθάνθηκα ότι ήταν καλύτερα να φύγω και έτσι έπεσα πάλι από το παράθυρο»είπε ο ... ΗΡΩΑΣ.
Το μόνο που του έμεινε από τις δύο πτώσεις είναι λίγοι μώλωπες και η ... γυναίκα του να συνεχίζει να γκρινιάζει!!!
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ: Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΔΕΝ ΣΕ ... ΘΑΒΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΡΙΝ. Η ΦΑΝΕΡΗ ... ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ... ΘΕΟ!!!


"...
Ιερέας στο Βόλο απειλούσε ότι αν δεν πληρωθεί δεν θα έκανε την κηδεία μιας ηλικιωμένης γυναίκας! 

Ο ιερέας αρνούταν να ξεκινήσει την κηδεία μια 93χρονης γυναίκας αν δεν πληρωνόταν προκαταβολικά αυτός και οι ψάλτες για το μυστήριο. 
Οι συγγενής της εκλιπούσης που είχαν συγκεντρωθεί περίμεναν μισή ώρα για να ικανοποιηθεί το αίτημα του ιερέα. 
Ο υπεύθυνος του γραφείου τελετών ενημέρωσε το γιο της γυναίκας ο οποίος έδωσε τελικά 50 ευρώ στον ιερέα και άλλα 20 στον ψάλτη για να ξεκινήσει τελικά η νεκρώσιμος ακολουθία. 
Φυσικά βέβαια έπρεπε να περιμένει πρώτα ώσπου ο νομοταγής ιερέας να του κόψει και την απόδειξή του!
..."
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ... ΜΩΡΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ!!! ΟΥΣΤ ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ "ΑΓΙΟΥΣ" ... ΤΡΑΓΟΥΣ ΤΟΥ ... ΘΕΟΥ(;;;).
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...

Hey MOYTSATSOS -> ΜΠΑΤΣΟΙ: ΟΙ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 2009. ΞΕΠΕΡΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ Ο ... ΠΑΚΗΣ (ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ).


"...
Από τις συνολικά 495 υποθέσεις διαφθοράς που διαχειρίστηκε το 2009 η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, οι 427 αφορούσαν αστυνομικούς, οι 35 υπαλλήλους του ευρύτερου δημόσιου τομέα, ενώ στις υπόλοιπες είτε υπήρχε συμμετοχή αστυνομικών και δημοσίων υπαλλήλων, είτε αφορούσαν ιδιώτες. Παράλληλα, ασκήθηκαν 148 ποινικές διώξεις, εφαρμόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία σε 26 περιπτώσεις και συνελήφθησαν 50 άτομα.

ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ-ΚΟΡΚΟΝΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ;;;;
Διαβάστε περισσότερα κάνοντας κλικ στην εικόνα...