Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 08, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ... ΥΠΑΡΧΕΙ. 12ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ 80ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ. ΟΤΑΝ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ. ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΙΜΑΜΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ.

Η Επιτροπή υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Σαουδικής Αραβίας προσέλαβε δικηγόρο για να βοηθήσει ένα 12χρονο κορίτσι να πάρει διαζύγιο από τον 80χρονο σύζυγό της.Στη Σαουδική Αραβία, όπου δεν ισχύει κάποιο ελάχιστο όριο ηλικίας για τους γάμους. 
Στο βασίλειο αυτό την κηδεμονία των κοριτσιών έχουν οι πατεράδες, οι οποίοι και αποφασίζουν ποιόν και πότε θα παντρευτούν οι κόρες τους.
Το κορίτσι
από το Μπουραϊντάχ, συντηρητική πόλη κοντά στην πρωτεύουσα Ριάντ, παντρεύτηκε με τον ηλικιωμένο ξάδελφο του πατέρα της στα τέλη του περσινού έτους και ο γαμπρός έδωσε για τη νύφη, όπως είναι η παράδοση ένα ποσό, το οποίο στη συγκεκριμένη περίπτωση ανερχόταν σε 85.000 ριάλ (περίπου 22.670 δολάρια).
ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΣΕΞ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;Η μητέρα του κοριτσιού είχε υποβάλλει αίτηση διαζυγίου εκ μέρους της κόρης της, αλλά έπειτα από μια δεύτερη ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο στις αρχές του Φεβρουαρίου, την είχε αποσύρει χωρίς να αιτιολογήσει την απόφασή της, σύμφωνα με τον μπιν Ζάχιμ.
Στη συνέχεια ανέλαβε την υπόθεση η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Σαουδικής Αραβίας και υπέβαλλε εκ νέου αίτηση διαζυγίου εκ μέρους του 12χρονου κοριτσιού.
"Αναμείχθηκα στην υπόθεση αυτή επειδή πρόκειται για ένα θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου