Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 17, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΞΕΚΙΝΑ Η ... ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΑΦΟΡΜΗ: Η "ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ" ΤΟΥ ΘΗΤΗ. ΑΙΤΙΑ: ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΘΥΜΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ. ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ... ΧΩΜΑ!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ (ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ) ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΕΝΩ Ο ΘΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ... ΘΕΛΕΙ!!!


Μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει την ελληνική παροικία την δεκαετία του 1990, η δολοφονία της 25χρονης Μερσίνας Χαλβατζή, κινδυνεύει να περάσει στα αρχεία, γιατί τα "παραθυράκια" του νόμου το ... επιτρέπουν!
Πριν 13 χρόνια το άψυχο σώμα της νεαρής κοπέλας βρέθηκε στο Νεκροταφείο του Φόουκνερ, όπου είχε πάει για να ανάψει το καντήλι στον τάφο της γιαγιάς της.
Οι τραγικοί γονείς της ακόμα περιμένουν την απόδοση δικαιοσύνης.
Το επιχείρημα που παρουσίασε ο συνήγορος του Ντούπας, κ. Κρις Μπόις, στο Ανώτατο Δικαστήριο, και ο δικαστής, Ρόμπερτ Φρεντς, αποδέχθηκε ως βάσιμο, ήταν ότι η μεγάλη δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση το 2007 όταν έγινε η πρώτη δίκη του Ντούπας για την δολοφονία της Μερσίνας, λειτούργησε και συνεχίζει να λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας προκειμένου ο Ντούπας να δικαστεί δίκαια.

Ο 56χρονος Ντούπας, που ήδη εκτίει ισόβια ποινή για δύο άλλες δολοφονίες που διέπραξε, καταδικάστηκε το 2007 και για την δολοφονία της 25χρονης Μερσίνας. 
Στη συνέχεια έκανε έφεση και αποφασίστηκε να ξαναγίνει η δίκη του. 
Τώρα ζητά επ' αόριστο αναβολή με το αιτιολογικό ότι "υπάρχει προκατάληψη και δεν θα γίνει δίκαιη δίκη". ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ... ΔΕΧΤΗΚΕ!!!
Όποια και αν είναι η έκβαση,ο Ντούπας θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή για άλλα εγκλήματα που έχει διαπράξει. 
ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ... ΔΙΚΗΓΟΡΟ!!! 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ, ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ... ΤΥΦΛΗ, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου