Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 05, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ... ΚΑΖΙΝΟ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ... ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ 30ΔΙΣ ΔΟΛ. ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;; ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΤΑΙΤΕ. ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ. Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ!!!


Τουλάχιστον 30 δισεκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας χάθηκαν σήμερα μέσα σε λίγα λεπτά, από την αξία των αυστραλιανών μετοχών, καθώς όλες οι ενδείξεις είναι αρνητικές.
Το σύνολο των αυστραλιανών μέσων ενημέρωσης αποδίδει την έντονη πτώση στις αγορές, στο αρνητικό κλίμα λόγω των μεγάλων ελλειμμάτων της Ελλάδας της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. 
Πτώση σημειώνει και η αξία του δολαρίου Αυστραλίας που έπεσε στα 86.4 σεντς έναντι του αμερικάνικου νομίσματος ενώ πριν από λίγες εβδομάδες ήταν στα 93 σεντς.
Τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι “οι αγορές είναι νευρικές λόγω των τεραστίων ελλειμμάτων Ελλάδας και Πορτογαλίας” και επαναλαμβάνουν ότι υπάρχει κίνδυνος πτώχευσης της Ελλάδας. 
Στο μεταξύ η Αποθεματική Τράπεζα της Αυστραλίας, που την περασμένη Τρίτη άφησε αμετάβλητα τα επίσημα επιτόκια, προειδοποίησε ότι θα πρέπει να αναμένονται άλλες τρεις αυξήσεις των επιτοκίων φέτος “για να συγκρατηθεί ο πληθωρισμός”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου