Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Κυριακή, Ιανουαρίου 24, 2010

Hey MOYTSATSOS -> "από τον Οσάμα στον Ομπάμα": O αρχηγός της αλ-Κάιντα Οσάμα μπιν Λάντεν δήλωσε ότι οι επιθέσεις εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών θα συνεχιστούν όσο η χώρα αυτή υποστηρίζει τους Ισραηλινούς και η Παλαιστίνη δεν έχει ασφάλεια. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;;;

"Το μήνυμα που λάβατε με την απόπειρα του ήρωα, νιγηριανού Ουμάρ Φαρούκ Αμπντουλμουταλάμπ είναι μία επιβεβαίωση προηγούμενου μηνύματός μας που μετέφεραν οι ήρωες της 11ης Σεπτεμβρίου", λέει ο μπιν Λάντεν στο ηχογραφημένο μήνυμά του που μεταδόθηκε τη Κυριακή.
"Αν ήταν δυνατό να να σας μεταφέρουμε τα μηνύματά μας με λέξεις δεν θα σας τα είχαμε μεταφέρει με αεροπλάνα", αναφέρει ο αρχηγός της αλ Κάιντα στο μήνυμά του, που όπως λέει ο ίδιος, απευθύνεται 
"από τον Οσάμα στον Ομπάμα".
"Οι επιθέσεις μας εναντίον σας θα συνεχιστούν όσο συνεχίζεται και η αμερικανική στήριξη προς το Ισραήλ. Δεν είναι δίκαιο οι αμερικανοί να ζουν ειρηνικά όσο τα αδέλφια μας στη Γάζα ζουν κάτω από τις χειρότερες συνθήκες".
Ο νιγηριανός Ουμάρ Φαρούκ Αμντουλμουταλάμπ έχει παραπεμφθεί σε δίκη με την κατηγορία ότι προσπάθησε να ανατινάξει το αεροπλάνο με 300 επιβάτες, ενώ πλησίαζε στο Ντιτρόιτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου