Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Κυριακή, Ιανουαρίου 24, 2010

Hey MOYTSATSOS -> Αύριο Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί ο μαραθώνιος του ΣΚΑΪ και της Unicef με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τη σεισμόπληκτη Αϊτή.


Από τις έξι το πρωί έως τα μεσάνυχτα, το ραδιόφωνο, η τηλεόραση και η ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ περνούν σε συνεχή ροή με την στήριξη ραδιοφωνικών σταθμών σε Αθήνα και περιφέρεια και την παρουσία τραγουδιστών, ηθοποιών, ανθρώπων των γραμμάτων, πολιτικών, μαθητών σχολείων και φοιτητών, στο Ζάππειο, απ' όπου θα μεταδίδεται ο μαραθώνιος.
Στο μαραθώνιο θα δημοπρατηθούν έργα μεγάλων Ελλήνων ζωγράφων, όπως του Παναγιώτη Τέτση, του Αλέκου Φασιανού, του Δημήτρη Μυταρά, του Μανώλη Χάρου, του Παύλου Σάμιου, του Φαίδωνα Πατρικαλάκη, του Σωτήρη Σόρογκα και του Γιάννη Λασηθιωτάκη.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος θα προσφέρει τη φλογέρα του και ο Γιώργος Νταλάρας το πρώτο του μπουζούκι.
Για την Αϊτή θα τραγουδήσουν μεγάλα ονόματα της ελληνικής σκηνής: οι Διονύσης Σαββόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώργος Ανδρέου, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μπάμπης Στόκας, Φίλιππος Πλιάτσικας και Ελεωνόρα Ζουγανέλη.
Το παρόν θα δώσουν μεταξύ άλλων ο Χρήστος Φερεντίνος, η 'Eλλη Στάη, η Μαρία Χούκλη, ο Σταύρος Θεοδωράκης, η Μάγια Τσόκλη, ο Κώστας Βαξεβάνης, ο Κώστας Αρζόγλου, ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος και πολλοί άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου