Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τρίτη, Φεβρουαρίου 16, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ... ΥΠΝΟΒΑΤΗΣ, ΤΗΝ ... "ΓΛΙΤΩΝΕΙ"!!! (ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.

Αθώος είναι τελικά ένας 29χρονος άνδρας που έκανε έρωτα με μία γυναίκα, ενώ αυτή κοιμόταν (ΚΟΙΝΩΣ ΤΗΝ ΒΙΑΣΕ).
Αθωώθηκε από τους ενόρκους του δικαστηρίου όταν ομολόγησε ότι ήταν υπνοβάτης και δεν είχε συναίσθηση του τι ακριβώς έκανε.
Πρόκειται για τον Τρεντ Πόμπαρ, από το Katherine Northern του της Βόρειας Επικράτειας της Αυστραλίας.
Το περιστατικό έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2009, όταν, σύμφωνα με τον δημόσιο κατήγορο, ο κατηγορούμενος μαζί με φίλους του είχε καταναλώσει δύο ντουζίνες κουτάκια μπύρα, ρούμι, και αρκετά ποτήρια με κόκκινο κρασί!
Συνολικά, όπως παραδέχθηκε και ίδιος, είχε πιει πάνω από 55 ποτά και στη συνέχεια μαζί με τρεις άλλους φίλους του πέρασε έξω από το σπίτι της γυναίκας που κατηγορούνταν ότι βίασε.
Το θύμα είπε στο δικαστήριο ότι έπεσε στο κρεβάτι να κοιμηθεί γυμνή και όταν ξύπνησε βρήκε τον κατηγορούμενο να κάνει έρωτα μαζί της.Καθοριστική ήταν και η μαρτυρία της γυναίκας του 29χρονου, η οποία είπε ότι θυμάται περιπτώσεις που ο άνδρας της σηκώνονταν τη νύχτα από το κρεβάτι και ουρούσε στο συρτάρι ενός κομοδίνου ή έκανε μπάνιο, χωρίς την επόμενη μέρα να θυμάται τίποτα. (ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ Η ... ΣΥΖΥΓΟΣ!!!)
Σε μια περίπτωση μάλιστα, ενώ κοιμόταν και ροχάλιζε έκανε ταυτόχρονα και έρωτα μαζί της, χωρίς την επόμενη μέρα να μπορεί να ανακαλέσει το περιστατικό.
Η ίδια πρόσθεσε ότι όλα αυτά, για τα οποία κατηγορείται ο άνδρας της, οφείλονται στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου