Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Πέμπτη, Ιανουαρίου 21, 2010

Hey MOYTSATSOS -> "Η κρίση προέρχεται και οφείλεται από εγκληματικές πολιτικές που ασκήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, καθώς κάποιοι προέταξαν ιδιοτελή συμφέροντα πάνω από τα συμφέροντα των πολιτών και της χώρας," υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός, κατά την ομιλία του στην Επιτροπή Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής.


"Η κατάσταση στην οποία έφερε τη χώρα, η προηγούμενη Κυβέρνηση της ΝΔ, γίνεται σήμερα αντικείμενο πολιτικής και κερδοσκοπικής εκμετάλλευσης σε διεθνές επίπεδο", σημείωσε ο κύριος Παπανδρέου.
Πρόσθεσε ότι "είναι ιστορικό χρέος να βγει η χώρα από το τέλμα".
"Η πρόκληση είναι να κάνουμε στο συντομότερο δυνατό χρόνο, τις μεγάλες τομές, που εδώ και πολλά χρόνια χρειάζεται η χώρα. Να λάβουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για να αποφύγουμε τους κινδύνους, αλλά στη διαδρομή αυτή να είμαστε πάνω απ όλα δίκαιοι".
Στην πολιτική νοικοκυρέματος των ΔΕΚΟ επικεντρώθηκε η σημερινή πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής οικονομικών και κοινωνικών υποθέσεων της κυβέρνησης, δήλωσε ο Θόδωρος Πάγκαλος ο οποίος και προήδρευσε. 
Ο κ. Πάγκαλος προανήγγειλε μειώσεις του αριθμού και των αποδοχών, τις οποίες χαρακτήρισε σκανδαλώδεις, των διευθυντικών στελεχών των ΔΕΚΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου