Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2010

Hey MOYTSATSOS -> Εξεταστική για την Οικονομία με την υπογραφή 128 βουλευτών ζητάει η κυβέρνηση για την περίοδο από το 2004 και μετά.



Κατατέθηκε στη Βουλή το αίτημα της Κυβέρνησης
Με επιφυλάξεις για τη σύσταση της Εξεταστικής, η Βάσω Παπανδρέου και ο Κώστας Σκανδαλίδης. Αντίθετη στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Οικονομία δηλώνει η Ν.Δ. “η Εξεταστική αυτή γίνεται για τον Πάγκαλο”, δήλωσε ο Κεφαλογιάννης.
Όπως τονίζεται στο αίτημα για τη σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής: “Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι κατά την περίοδο 2007-2009 υπήρξαν πολιτικές παρεμβάσεις τόσο στο περιεχόμενο των στοιχείων όσο και στους χρόνους δημοσιοποίησής τους προς τον ελληνικό λαό και τις ευρωπαϊκές αρχές. Οι υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ειδικά η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Εurostat) κατά την περίοδο 2004-2009 εκδήλωσαν έντονη ανησυχία για τον τρόπο παραγωγής και δημοσιοποίησης των δημοσιονομικών στοιχείων (έλλειμμα και χρέος) και για τον λόγο αυτό η Εurostat πραγματοποίησε 10 επισκέψεις στη χώρα. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην οποία η Εurostat έχει πραγματοποιήσει τέτοιες επισκέψεις”.
ΜΑ ΚΑΛΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2009;;;
ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΟΥΝ;;; ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ;;;
ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ "ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ"!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ "ΑΡΤΟΝ" ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ... "ΘΕΑΜΑΤΑ"!!!
ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!
(ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙΣ ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ)
/moutsatsos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου