Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Σάββατο, Δεκεμβρίου 05, 2009

ΙΔΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΟΥ ... ΑΝΤΩΝΑΚΗ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ! /// press-gr

Από τις 11 Νοεμβρίου το Press-gr είχε αποκαλύψει το διεθνές ρεζιλίκι (μαζί με τα εξώδικα) από τα χρέη που άφησε ο πρώην υπουργός Τουρισμού, o οποίος ανέλαβε τώραΚοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ!!!
.
Από τον Θανάση Λεπίδη

http://press-gr.blogspot.com/2009/12/blog-post_1409.html
.
Πρώτο το Press-gr είχε αποκαλύψει, με τίτλο "Τα φέσια του Κ. Μαρκόπουλου..." από τις 11 Νοεμβρίου, τα φέσια που άφησε στο υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης ο προηγούμενος υπουργός Κώστας. Μαρκόπουλος. Είχαμε φέρει μάλιστα στο φως(διαβάστε αναλυτικά εδώ) και τα πρώτα εξώδικα για τα χρέη που άφησε το υπουργείο σε εταιρείες του εξωτερικού που αναγκάστηκαν να κινηθούν έτσι για να πληρωθούν οι υπηρεσίες που πρόσφεραν, σημειώνοντας ότι το διεθνές ρεζιλίκι της χώρας δεν έχει τελειωμό...
Τώρα, αρκετές εβδομάδες αργότερα, πρωτοσέλιδα ρεπορτάζ μεγάλων εφημερίδων ακολουθούν τις αποκαλύψεις μας και κάνουν λόγο για εθνικό διασυρμό με τον ΕΟΤ ανά την υφήλιο"!
Η επιβεβαίωση του Press-gr, για άλλη μια φορά, είναι προφανής και δείχνει ότι αυτό το blog εκτός από πρώτο σε (πραγματική) επισκεψιμότητα είναι και το blog των μεγάλων αποκαλύψεων.
Ως προς την ουσία τώρα, ποιο είναι το νέο θέμα που δημιουργείται; Οτι αυτός που καλείται επιτέλους να δώσει εξηγήσεις είναι ο κ. Μαρκόπουλος ο οποίος μόλις προχθες ανέλαβε και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ!!!
Ως ...επιβράβευση για τα κατορθώματά του και τα φέσια που άφησε επί υπουργίας του άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου