Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 07, 2009

ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΓΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΣΤΗΝ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΣΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ. ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ.



«Ωρίμασαν οι συνθήκες. Πρέπει να ξανακουβεντιάσουμε το θέμα του πανεπιστημιακού ασύλου», δήλωσε ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Κ. Μουτζούρης. Η τελευταία δήλωση του κ. Μουτζούρη έρχεται να αλλάξει τη μέχρι πρότινος θέση του εναντίον της αλλαγής καθεστώτος στο θέμα του ασύλου, μετά το χθεσινό επεισόδιο με τον πρύτανη Χρ. Κίττα.

Σχολιάζοντας το περιστατικό με τον κ. Κίττα, η υπουργός Παιδείας, Α. Διαμαντοπούλου δήλωσε ότι «Χθες υπήρξε καταπάτηση του πανεπιστημιακού ασύλου. Οι εγκληματικές ενέργειες που ακολούθησαν με την επίθεση εναντίον του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών εμπίπτουν στο κοινό ποινικό δίκαιο. Δεν υπάρχει καμία κοινωνική και καμία ιδεολογική αναφορά. Πρόκειται για ωμό και απροκάλυπτο φασισμό».

«Η ενεργοποίηση όλων μας και πρώτα από όλα της πανεπιστημιακής κοινότητας για την υπεράσπιση του ανοιχτού πανεπιστημίου και της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών είναι καθήκον μας.

Ως Υπουργός Παιδείας σε συνεχή επαφή με τις πανεπιστημιακές αρχές έχω κάνει σαφές ότι είμαστε πλάι και έτοιμοι να υποστηρίξουμε τις αποφάσεις και τις επιλογές του πανεπιστημίου, ενός πανεπιστημίου, το οποίο είναι σύμβολο της δη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου