Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τρίτη, Φεβρουαρίου 02, 2010

Hey MOYTSATSOS -> Η έγκριτη ιατρική επιθεώρηση The Lancet ανακάλεσε την Τρίτη μια δημοσίευση που είχε προκαλέσει διαμάχη το 1998 για τη σχέση του αυτισμού με το τριπλό παιδικό εμβόλιο MMR.


«Έχει καταστεί πια ξεκάθαρο ότι αρκετά στοιχεία της δημοσίευση ήταν εσφαλμένα» αναφέρει ανακοίνωση της κορυφαίας βρετανικής επιθεώρησης.Η μελέτη του Βρετανού γιατρού Αντριου Ουέικφιλντ ενοχοποιούσε το τριπλό εμβόλιο κατά της ιλαράς, της παρωτίτιδας και της ερυθράς για αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης αυτισμού και διαταραχών του παχέος εντέρου. 
Η διαμάχη που ακολούθησε οδήγησε σε σημαντική μείωση των εμβολιασμών και αύξηση των κρουσμάτων ιλαράς στη Βρετανία και άλλες χώρες.Οι υπεύθυνοι του Lancet αποφάσισαν να αποσύρουν την επίμαχη δημοσίευση υπό το φως μιας απόφασης που γνωστοποίησε την περασμένη εβδομάδα το βρετανικό Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο.
Όπως αναφέρει το Reuters, η πειθαρχική επιτροπή του Συμβουλίου έκρινε ότι ο Ουέικφιλντ επέδειξε «ανάλγητη αδιαφορία» για τα παιδιά που υποφέρουν και έφερε το ιατρικό επάγγελμα σε «ανυποληψία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου