Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τρίτη, Φεβρουαρίου 02, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΚΑΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ... ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ. Σύμφωνα με κοινή απόφαση των υπουργών Εσωτερικών κ. Ραγκούση και Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου η υπερωριακή απασχόληση μειώνεται κατά 50%.


Το πλαφόν στις υπερωρίες αφορά τους υπαλλήλους οι οποίοι εργάζονται στα πολιτικά γραφεία:
 - όλων των στελεχών της Κυβέρνησης
 - των Γενικών και Ειδικών Γραμματέων
 - των Διοικητών και των Υποδιοικητών των Ασφαλιστικών Οργανισμών
 - των Βουλευτών
 - των Ευρωβουλευτών
 - του Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή 
 - και της Προεδρίας της Δημοκρατίας.
Καθιερώνεται ότι για τους υπαλλήλους, την προσωπική ασφάλεια και τους οδηγούς, που είναι αποσπασμένοι, διατίθενται ή ορίζονται στα γραφεία:- του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Προέδρου της Κυβέρνησης, του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, των Υπουργών, των Αναπληρωτών Υπουργών, των Υφυπουργών, της Γενικής Γραμματείας του Υπουργικού Συμβουλίου οι ώρες που μηνιαία θα εγκρίνονται για αμοιβή για εργασία υπερωριακή, νυχτερινή, Κυριακών και εξαιρέσιμων ημερών, μειώνονται στις 45 ώρες, το μέγιστο, για κάθε υπάλληλο, από 90 ώρες που ίσχυε.
- των Γενικών Γραμματέων Υπουργείων, των Ειδικών Γραμματέων και των Διοικητών και των Υποδιοικητών των Ασφαλιστικών Οργανισμών, οι ώρες που μηνιαία θα εγκρίνονται για αμοιβή για εργασία υπερωριακή, νυχτερινή, Κυριακών και εξαιρέσιμων ημερών, μειώνονται στις 35 ώρες, το μέγιστο, για κάθε υπάλληλο, από 70 ώρες που ίσχυε.
- των Βουλευτών, των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, των Πολιτικών Κομμάτων, καθώς και του γραφείου του Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, οι ώρες που μηνιαία θα εγκρίνονται για αμοιβή για εργασία υπερωριακή, νυχτερινή, Κυριακών και εξαιρέσιμων ημερών,μειώνονται στις 45 ώρες, το μέγιστο, για κάθε υπάλληλο, από 90 ώρες που ίσχυε.
Η απόφαση έχει αναδρομική ισχύ από 1ης Ιανουαρίου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου