Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τρίτη, Φεβρουαρίου 02, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΟΛΑ ΠΟΥΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ...ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥ...ΝΕΣ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ. ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΕΡΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ.


Η ... ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ, ΤΩΡΑ "ΞΕΠΟΥΛΑ" ΚΑΙ ΤΑ ... ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ. 
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΤΑ ... ΝΟΥΜΕΡΑ!!!
Οι πρώτες μετρήσεις της AGB, που θέλουν την Ελένη να «χτυπά» μέχρι και 56%!
Μαυροφορούσα, συγκρατημένα κακόκεφη, αλλά κυρία, η Ελένη εμφανίστηκε στην πρώτη εκπομπή μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της, αφήνοντας διάφορα υπονοούμενα, αλλά χωρίς τελικά να βγάλει το αναμενόμενο «διάγγελμα» περί του χωρισμού της.Οι φήμες ωστόσο ότι θα προβεί σε κάποια δήλωση, αλλά και η περιέργεια του φιλοθεάμονος κοινού να τη δει χωρισμένη, ήταν αρκετές για να εκτοξεύσουν την τηλεθέαση της εκπομπής της στα ύψη! 

Τέτοια νούμερα η Ελένη είχε να δει πάρα πολλά χρόνια (αν τα είχε δει και ποτέ!).Έτσι, στις 10 το πρωί το 42,9% των τηλεθεατών ήταν καρφωμένοι στον Alpha και στον «Καφέ με την Ελένη», την ίδια ώρα που στα δυναμικά κοινά (15-44) η τηλεθέαση χτυπούσε 55.9%! 
Ούτε ο Λαζόπουλος δηλαδή!Η απόλυτη κυριαρχία της Ελένης επί των υπόλοιπων πρωινάδικων συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής (αφού η Ελένη δεν έλεγε να βγάλει το πολυπόθητο διάγγελμα).
 41,9%, 39,9%, 30,5% και 25,5% είναι οι τηλεθεάσεις των αντίστοιχων ημιώρων που ακολούθησαν μέχρι το τέλος της εκπομπής.
Αχ αυτά τα διαζύγια, πώς τρελαίνουν τα μηχανάκια της AGB…!
ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου