Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Πέμπτη, Ιανουαρίου 07, 2010

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΩΝ, ΜΕΣΩ "ΠΡΑΣΙΝΩΝ" ΤΕΛΩΝ.


Θετικά αντέδρασαν νομικοί και κύκλοι του Συμβουλίου της Επικρατείας, λέγοντας ότι η εφαρμογή ενός τέτοιου μέτρου δημιουργεί νέα δεδομένα, αφού για πρώτη φορά η εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα των αυθαιρέτων, συνδέεται άμεσα με την λήψη μέτρων αποτροπής της αυθαίρετης δόμησης και την θέσπιση περιβαλλοντικού αντισταθμιστικού οφέλους. 
Μέσω αυτής της νομιμοποίησης, θα καταστεί δυνατή η μεταβίβαση αυτών των χώρων. 
Υπενθυμίζεται ότι τα αυθαίρετα είναι περίπου 700.000 ανά την επικράτεια, και περισσότεροι από 1.500.000 οι κλειστοί ημιυπαίθριοι και υπόγεια που έχουν αλλάξει χρήση.

2 σχόλια:

  1. οι περισοτεροι ανθρωποι που κατεφυγαν να κανουν μια τετοια αγορα ακινιτου το εκαναν διοτι ειχαν σοβαροτατα οικονομικα προβληματα...η καινουρια κυβερνηση ειναι υποχρεομενη να διξει ευαισθησια στους αδυναμους αυτους ανθρωπους οι οποιοι αντι να πληρωνουν ενοικια μια ζωη προτιμισαν να δουλευουν μεχρι και τρεις δουλειες για να πληρωνουν ενα δανειο προκειμενου να βαλουν ενα κεραμιδι στο κεφαλι τους αγοραζωντας μια αποθηκη σενα υπογειο μιας οικοδομης .... η πολιτεια πρεπει να στηριξει αυτες τις φτωχες κοινωνικες ομαδες και να μην βαλει αυστηρα προστιμα..απλως να αλλαξουν οι ανθρωποι αυτοι την χρηση χωρις να επιβαρυνθουν πολυ ειναι πονεμενοι και φτωχοι ανθρωποι το κρατος ειναι ντοπη να αφησει απροστατευτες τετοιες ευαλοτες ομαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρακαλουμε κ υπουργε να μας στηριξετε γιατι εχουμε μικρα παιδια τα οποια δεν μπορουμε να τα μεγαλοσουμε δειξτε μας την ανθρωπια σας και εμεις με την σειρα μας θα σας ανταμιφσουμε και θα σας ευγνομονουμε για παντα με αγαπη στην υπουργο μας κ μπιρμπιλη και στην σπουδεα ομαδα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή