Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Πέμπτη, Ιανουαρίου 07, 2010

Συλλεκτικό ουίσκι-κόσμημα: The Macallan in Lalique III


Το The Macallan Malt whisky σε συνεργασία με τον οίκο Lalique παρουσιάζουν το The Macallan in Lalique III, ένα πραγματικό αντικείμενο τέχνης.
Ο γαλλικός οίκος Lalique σχεδίασε με μεγάλη δεξιοτεχνία αποκλειστικά για το TheMacallan 400 φιάλες-decanter της συγκεκριμένης έκδοσης που διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία. 
Είναι το τρίτο στη σειρά συλλεκτικό decanter που έχει γεννηθεί από αυτή τη συνεργασία και έχει ως θέμα του το “Finest Cut”: ο όρος “Cut” αναφέρεται στο ποσοστό του προϊόντος της απόσταξης που συλλέγεται από τους αποστακτήρες και οδηγείται στα βαρέλια για παλαίωση.
Το Finest αναφέρεται στην αποδεδειγμένη υψηλή ποιότητα του ουίσκι που τελικά καταλήγει στα βαρέλια. 
Μόλις το 16% , το καλύτερο από τα καλύτερα περνάει στα βαρέλια. 
Το απόσταγμα προέρχεται από το χαρμάνι δύο βαρελιών – το πρώτο, ένα βαρέλι Αμερικανικής δρυός και το δεύτερο ένα βαρέλι Ισπανικής δρυός. 
Η φιάλη που σχεδιάστηκε από τη ομάδα του γνωστού οίκου είναι εμπνευσμένη από τα μπουκάλια αρωμάτων με πώμα που σχεδίασε ο Rene Lalique πριν από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Το The Macallan in Lalique III έχει μαονί χρώμα, μύτη πολύπλοκη με αρώματα Ginger, σταφίδα, πορτοκάλι, βανίλια και νότες δρυός. 
Είναι το δεύτερο παλαιότερο ουίσκι της συλλογής The Macallan που βγήκε στην αγορά (μετά το The Macallan του 1926 από τη σειρά The Macallan’s Fine & Rare Collection).
Κοστολογείται στα 15.000 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου