Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Πέμπτη, Ιανουαρίου 07, 2010

ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ... ΚΩΦΙΔΗΣ.


"μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κι ενώ το σκορ ήταν εις βάρος μας 1-0 και πηγαίναμε στα αποδυτήρια για να ηρεμήσουμε και να αναζωογονηθούμε.
Την ίδια ώρα μπήκαν μέσα στα αποδυτήρια χωρίς να το γνωρίζουμε και χωρίς την απαιτούμενη άδεια οι κύριοι Ζιάκκας και Γουϊλι. 
Μάλιστα, έχοντας τη συνοδεία μπράβων, απαξίωσαν τόσο τη δική μου παρουσία στα αποδυτήρια όσο και αυτή του γενικού αρχηγού και με έντονο ύφος πήγαν να μιλήσουν στους παίκτες. 
Όλο αυτό είναι αντίθετο με μένα.
Αν υπάρχει μια τέτοια φιλοσοφία, αντίληψη, τακτική για το αθλητικό πνεύμα και για το ποδοσφαιρικό, εμένα με βρίσκει αντίθετο και σημαίνει ό,τι περιττεύω. 
Αυτή είναι η αντίληψη και του γενικού αρχηγού, Μανώλη Τουμπόγλου, του Ηλία Πουρσανίδη και του συνεργάτη μου Γρηγόρη Τσινού. 
Δεν ταιριάζει στον Ηρακλή αυτή η κατάσταση, ούτε στους ανθρώπους που είναι στο ποδοσφαιρικό τμήμα. 
Είμαι έξω από αυτό, εάν αυτή η τακτική και η φιλοσοφία ανήκει στον Ηρακλή, εγώ δεν ανήκω σε αυτό. 
Η αντίδρασή τους (Ζιάκκα και Γουϊλι) ήταν πολύ βίαιη και απέναντι μου και απέναντι στον συνεργάτη μου τον Γρηγόρη Τσινό. 
Η αντίδραση τους δείχνει ότι δεν ξέρουν τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. 
Είναι ξένοι από το ποδόσφαιρο.
Δεν ξέρω για πόσο θα μπορώ να περιμένω. 
Δεν μπαίνει το εγώ ή αυτοί αλλά το τι αγωνιζόμαστε να κάνουμε όλοι μαζί στον Ηρακλή. 
Δεν είναι ώρα να μιλάμε για το πώς αντέδρασαν οι παίκτες μου σε αυτό το συμβάν. 
Απλά να σας πω πως αυτό που έζησα ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Σε μένα δεν προκαλεί τίποτα φόβο. 
Θα πρέπει να λύσουμε το όλο θέμα για να δούμε που βαδίζει ο Ηρακλής και να σεβαστούμε την ιστορία του".

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΟΠΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑ ΙΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΕΞΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΗΣΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ , Ο ΣΑΜΑΒΑΡΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΝ Κ.ΡΕΜΟ(κυρια) ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΑΛΛ BLOG ΕΔΩΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΕΡΣΤΙΑΣ ΑΞΙΑΣ ΕΤΣΙ Ο Κ.ΡΕΜΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΑΠΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. Ο Κ.ΖΙΑΚΑΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΩΣ ΔΙΕΥ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ,ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5-6 ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ
    ΧΤΕΣ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ 180000 ,ΕΡΧΟΝΤΕ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΡΑ ΑΝ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΕΣΟΔΑ 250000 ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΥ 6*250000= 1500000 ΑΡΑ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο Κ.ΡΕΜΟΣ ΑΠΛΑ.ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΕΔΩ

    ΕΠΙΣΗΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ 2 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή