Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 09, 2009

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ... ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟ. ΓΙΑΤΙ; ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ... ΔΟΞΑ



Γιαννακόπουλος: Βλέπει «φαντάσματα» ο Πατέρας

Το «τσεκούρι του πολέμου» στον Παναθηναϊκό μετά την απομάκρυνση του Χενκ Τεν Κάτε και την πρόσληψη των Νίκου Νιόπλια και Κριστόφ Βαζέχα… ξεθάφτηκε και πηγαίνει από τη μία πλευρά προς στην άλλη πιο γρήγορα κι από μπαλάκι του τένις.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με δηλώσεις του τόνισε ότι «ο Νικόλας Πατέρας βλέπει εφιάλτες και φαντάσματα, εκεί που δεν υπάρχουν», ενώ παράλληλα χαρακτήρισε τον πρόεδρο του «τριφυλλιού» «νεόκοπο παράγοντα, χωρίς εμπειρία και με προσωπικές φιλοδοξίες».

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μπάσκετ των «πρασίνων» με αυτόν τον τρόπο ανταπέδωσε τα πυρά του κ. Πατέρα, ο οποίος νωρίτερα είχε δηλώσει ότι ο κ. Γιαννακόπουλος του ασκεί αντιπολίτευση στον πολυμετοχικό.

«Ο κ. Πατέρας βλέπει εφιάλτες και φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν. Ο Παναθηναϊκός έβαλε 100 εκατ. το καλοκαίρι και είναι χειρότερος από πέρυσι. Αν ο κ. Πατέρας θεωρεί πόλεμο την επιθυμία μου για έναν μεγάλο και καταξιωμένο προπονητή είναι δικαίωμά του. Εγώ θέλω έναν μεγάλο Παναθηναϊκό να πρωταγωνιστεί και να μην είναι κομπάρσος, όπως είναι σήμερα.

Έχω ιστορία 38 χρόνων στον Παναθηναϊκό. Αν ο κ. Πατέρας βλέπει εφιάλτες και φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν, είναι δικαίωμά του. Καταρχήν, δεν θεωρώ ηθική την πράξη που έγινε. Έπρεπε ο κ. πρόεδρος του Παναθηναϊκού να καλέσει τους ανθρώπους που έδωσαν χρήματα για να είναι από το πουθενά πρόεδρος και να τους ενημερώσει. Δεν μπορεί να αγνοήσει έναν Γιάννη Βαρδινογιάννη, που έχει προσφέρει τόσα πολλά εδώ και χρόνια ή εμένα».

Εν συνεχεία ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός υποστήριξε: «Εκτιμώ αφάνταστα τους δύο ανθρώπους, Νιόπλια και Βαζέχα, που ήρθαν στον Παναθηναϊκό, αλλά περίμενα ότι εφόσον είχαν αποφασίσει ένα τέτοιο πράγμα να έχουν προετοιμαστεί για την επόμενη μέρα. Εκτιμώ για την προσφορά τους, αλλά από το σημείο αυτό μέχρι το σημείο να μην ψάχνει έναν προπονητή ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιο σφάλμα

Έχω 38 χρόνια ιστορίας και προσφοράς, έχω δικαίωμα να πω τη γνώμη μου για τον προπονητή Αν αυτό το θεωρεί πόλεμο, είναι δικαίωμά του. Θέλω έναν Παναθηναϊκό καταξιωμένο, να πρωταγωνιστεί και να μην είναι κομπάρσος των αντιπάλων του.

Για να καταλήξει τονίζοντας ότι: «Δηλαδή είναι πόλεμος ότι θέλω έναν καλύτερο προπονητή; Αν βλέπει φαντάσματα είναι δικαίωμά του. Δεν κάνω αντιπολίτευση. Σαν απλός φίλαθλος, θέλω έναν καλύτερο προπονητή. Ο Παναθηναϊκός ήταν ένα κομμάτι της ζωής μας. Τονίζω και πάλι όποιος βλέπει φαντάσματα και εφιάλτες είναι δικαίωμά του.

Θεωρώ απαράδεκτο να ψάχνουμε να βρούμε προπονητές την τελευταία στιγμή. Την προηγούμενη ακριβώς βραδιά ήμασταν μαζί και δεν έγινε νύξη. Είχε ηθική υποχρέωση να μιλήσει στους ανθρώπους που τον κάναμε πρόεδρο».
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=85711&cid=10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου