Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 09, 2009

ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΙΔΕΑ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΗ. ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ... ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.


Απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ερασιτεχνική ΑΕΚ (αφορμή στάθηκε το περιεχόμενο ενός πανό σχετικά με την ιστορία της ΑΕΚ που είχαν αναρτήσει οι οπαδοί των «κυανέρυθρων» στο ματς της περασμένης Κυριακής) εξέδωσε ο Πανιώνιος.
Τσακίρης: Η ΑΕΚ ιδρύθηκε στην Ελλάδα μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή. Συνεπώς, εμείς δεν τη θεωρούμε προσφυγικό σωματείο.
Οι Νεοσμυρνιώτες αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι «...δεν δεχόμαστε μαθήματα από ανιστόρητους», ενώ κάνει λόγο για «...τακτική του αντιπερισπασμού και του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης».
Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο κ. Τσακίρης απλά παρέθεσε γεγονότα σε μία ραδιοφωνική του συνέντευξη. Και τα γεγονότα αυτά είναι αδιαμφισβήτητα. Η ΑΕΚ δεν προϋπήρχε ούτε στην Πόλη, ούτε φυσικά στη Σμύρνη ή τη Φιλαδέλφεια.
Η ΑΕΚ ιδρύθηκε στην Ελλάδα μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή. Συνεπώς, εμείς δεν τη θεωρούμε προσφυγικό σωματείο, όπως είναι ο Πανιώνιος και ο Απόλλων, αλλά απλά σωματείο ιδρυμένο από επαναπατρισθέντες πρόσφυγες της Πόλης» και προσθέτει: «Μαθήματα ιστορίας από ανιστόρητους δεν δεχόμαστε και ούτε πρόκειται να δεχθούμε.
* Από αυτούς που έχουν δώσει δείγμα γραφής με την κλοπή του Μαύρου, αλλά και άλλων αθλητών μας.
* Από αυτούς που συμμάχησαν με τη Χούντα το '70 και έκλεψαν το πρωτάθλημα από τον Πανιώνιο, χάρη στην άληστου μνήμης «κυρία Δέσποινα».
* Από αυτούς που το 1992, όταν ο Πανιώνιος υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του, έβγαλαν «ντουντούκες» και ένα κατάπτυστο βίντεο-κλιπ στο οποίο εμφανίζουν την Α.Ε. Κωνσταντινουπόλεως, ως ομάδα προερχόμενη από τη Σμύρνη και την Ιωνία (!) με σκοπό να υφαρπάξουν και από τον Πανιώνιο φιλάθλους.
* Από αυτούς που κυκλοφορούσαν πρωτοσέλιδα με τίτλους πριν τον μεταξύ μας αγώνα «Δείξτε στον Τσακίρη και τον Νιόνιο ποια είναι η ΑΕΚ».
* Και βέβαια από αυτούς που σήμερα μέσω των οπαδικών τους εφημερίδων, έχουν αναλωθεί σε ένα ρεσιτάλ ύβρεων, λάσπης και μίσους κατά του Πανιωνίου, απλά και μόνο επειδή «τόλμησε» να τους νικήσει...».
ΡΕ ... ΠΑΠΑΤΑΚΙΑ ----> Αθλητική Ένωση ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου