Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Παρασκευή, Ιουλίου 16, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΣΑΛΑΣ. ΑΦΟΥ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΠΗΡΕ "ΤΣΑΜΠΑ" ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ (ΛΟΥΚΕΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟ), ΘΕΛΕΙ ΝΑ "ΠΑΣΑΡΕΙ" ΤΟ ΡΕΤΑΛΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΡΕ ΟΥΣΤ.
Ο ΣΑΛΑΣ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ "ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ"!!!

Πρόταση από Πειραιώς για συγχώνευση με ΑΤΕ και ΤΤ
Σάλας: «Εγώ κάνω την πρόταση, η κυβέρνηση ας αποφασίσει».
Πρόταση για τη συγχώνευση της Τράπεζας Πειραιώς, της Αγροτικής Τράπεζας και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου έκανε προς την ελληνική κυβέρνηση ο πρόεδρος της Πειραιώς Μιχάλης Σάλας, σε σημερινή συνέντευξη τύπου, επιβεβαιώνοντας τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

Ο κ. Σάλας ανέφερε ότι η πρόταση της Πειραιώς αποτελεί έναν καταλύτη του κλίματος απαισιοδοξίας που επικρατεί στο οικονομικό πεδίο της χώρας, καθώς η συγχώνευση θα είναι προς όφελος όχι μόνο των ίδιων των πιστωτικών ιδρυμάτων, αλλά των πολιτών, της κοινωνίας και της οικονομίας της χώρας γενικά. Υποστήριξε μάλιστα ότι η συγκεκριμένη κίνηση θα βοηθήσει το γενικότερο «κακό» κλίμα της εποχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών αποφάσισε την αναστολή της διαπραγμάτευσης των μετοχών και των τριών εμπλεκομένων.

Η ανακοίνωση του Χ.Α.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σπύρος Καπράλος, με τη σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών των τραπεζών ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε., ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. και ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Τ.Ε., έπειτα από ενημέρωση που έλαβε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς από την Τράπεζα Πειραιώς, ότι υπέβαλε πρόταση προς την ελληνική κυβέρνηση, για την εξαγορά σημαντικών μεριδίων στις ανωτέρω δύο τράπεζες.

Η Τράπεζα Πειραιώς διαβεβαίωσε την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ότι θα προβεί εντός της ημέρας σε σχετική ανακοίνωση.

Η επαναδιαπραγμάτευση των μετοχών των τραπεζών θα γίνει μετά την έκδοση των σχετικών ανακοινώσεων.

www.kathimerini.grΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΥΤΟ, ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΦΑΓΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου