Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΝΙΓΗΡΑ!!! (ΤΡΙΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ)!!!

Τεταμένη είναι η κατάσταση στον Νίγηρα, αφότου στρατιωτικοί κατέλαβαν την εξουσία και διέλυσαν την κυβέρνηση. 
Οι στρατιωτικοί εισέβαλαν στο προεδρικό μέγαρο το απόγευμα της Πέμπτης, την ώρα του υπουργικού συμβουλίου, και απομάκρυναν τον πρόεδρο και ορισμένους υπουργούς, τους οποίους κρατούν σε στρατόπεδο. 
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως άκουσαν πυροβολισμούς και είδαν καπνό να υψώνεται από την περιοχή. 
Ο συνταγματάρχης Γκουκόγε Άμπντουλ Καρίμου, εκπρόσωπος των στρατιωτικών, εμφανίστηκε στην κρατική τηλεόραση, για να ενημερώσει τον λαό του Νίγηρα σχετικά με το πραξικόπημα. 
«Το Ανώτατο Συμβούλιο για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας (CSRD) αποφάσισε να καταργήσει το Σύνταγμα της έκτης δημοκρατίας και να διαλύσει όλους τους θεσμούς.
Ζητάμε από τον λαό να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να παραμείνει ενωμένος, ακολουθώντας τα ιδανικά του CSRD, το οποίο θα μπορέσει να κάνει τον Νίγηρα παράδειγμα δημοκρατίας και καλής διακυβέρνησης»
Ο πρόεδρος Τάντζα αποφάσισε πέρυσι, αγνοώντας το Κοινοβούλιο και το συνταγματικό δικαστήριο, να επεκτείνει τη θητεία του και να δώσει στον εαυτό του τη δυνατότητα μια ακόμα θητείας, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στον Νίγηρα, που είναι η τρίτη χώρα στον κόσμο παραγωγής ουρανίου. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου