Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Κυριακή, Φεβρουαρίου 07, 2010

Hey MOYTSATSOS -> «Το ελληνικό αίμα μολύνθηκε! Ανακατεύθηκε πια με το Πακιστανικό, Αφγανικό, το Ιρανικό, το Ιρακινό, το Αλβανικό και βάλε», αναφέρει o μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος στο ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ


Αυτά αναφέρει στο προσωπικό blog του o μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, εκφράζοντας την αντίθεσή του στην απόφαση της Ιεράς Συνόδου να τηρήσει αποστάσεις από το θέμα της απονομής Ιθαγένειας.
Το άρθρο του κ. Αμβρόσιου υπό τον τίτλο: «ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΘΗ!»
Με την χθεσινή Απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, της οποίας το κείμενον παραθέτουμε κατωτέρω, όλοι έχουν δικαιωθή! 
Καί ή Εκκλησία δέν ανακατεύεται, διότι δέν έχει αρμοδιότητα! 
Καί η Κυβέρνησις καλά ενεργεί, διότι αυτή έχει αρμοδιότητα! 
Αλλά καί οι κατά τόπους διαμαρτυρόμενοι Μητροπολίτες καλά κάνουν καί αντιδρούν, διότι αυτοί γνωρίζουν και τις επί μέρους εθνικές και κοινωνικές ευαισθησίες! 
Η Φαναριώτικη διπλωματία έκανε το θαύμα της! 
Τώρα η Κυβέρνησις μπορεί να προχωρήσει ελεύθερη πιά το εθνοκτόνο Νομοσχέδιο περί παραχωρήσεως της ελληνικής Ιθαγένειας σε μή Έλληνες! Ένα ακόμη οχυρό πέφτει! 
Σε λίγο θα αναγκασθούμε να αποδεικνύουμε, ότι είμαστε Έλληνες-Έλληνες!
Δηλ. 'Ελληνες από την καταγωγή καί όχι "Έλληνες" από παραχώρηση του Νόμου! 
Ευτυχώς, ότι μέσα στην γενική τακτοποίηση όλων υπάρχει και ένα μικρό φώς! 
Η Ιερά Σύνοδος παραδέχεται, ότι " ο Νόμος περί Ιθαγένειας δεν ταυτίζεται απόλυτα με το μεταναστευτικό πρόβλημα. Γι' αυτό η Ελληνική Πολιτεία πρέπει να μελετήσει επισταμένως τις προϋποθέσεις, βάσει των οποίων θα χορηγείται η Ελληνική Ιθαγένεια".
Και τώρα διατυπώνω μια απορία: Πως θα αισθάνονται κάποιοι μεγαλώνυμοι Έλληνες, οι οποίοι ζούν καί δρούν, εργάζονται και δημιουργούν στην Αμερική, έχουν την Αμερικανική Υπηκοότητα, διαθέτουν Αμερικανικό Διαβατήριο, υψώνουν την ελληνική Σημαία στα πλοία τους, γυρίζουν όλο τον κόσμο για την επιχειρηματική τους δραστηριότητα καί ταξιδεύουν χρησιμοποιώντας το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ! 
Τι θα πούμε σ' αυτούς τους Μεγάλους Έλληνες; 
Το ελληνικό αίμα μολύνθηκε! Ανακατεύθηκε πιά με το Πακιστανικό, Αφγανικό, το Ιρανικό, το Ιρακινό, το Αλβανικό καί βάλε....Ελάτε λοιπόν και σείς Μεγάλοι Έλληνες και εραστές του ελληνικού Μεγαλείου, ελάτε μαζί με εμέ νά αποδείξουμε ότι είμαστε "Έλληνες-Έλληνες", δηλ. καθαρόαιμοι Έλληνες;Έτσι για την ιστορία θα μεταφέρω εδώ για μια ακόμη φορά το περιστατικό από την Μάχη του Μεγάλου Σπηλαίου. 
Την αφιερώνω σε όλους τους "συνετούς" και "μετριοπαθείς" αδελφούς μου. Ευτυχώς που στον τόπο αυτό υπήρχαν κάποτε και κάποιοι "τρελλοί" καλόγεροι, παπάδες και δεσποτάδες, καί κάποιοι άλλοι "ξεβράκωτοι" Έλληνες, κατά την έκφραση του Οικουμενικού μας Πατριάρχου, όπως οι παρακάτω αναφερόμενοι μοναχοί του Μεγ. Σπηλαίου! Αν δεν υπήρχαν εκείνοι εμείς σήμερα θα φορούσαμε ακόμη το Τούρκικο φέσι! Κυρίως όμως θα είχαμε χάσει και την Ορθόδοξη πίστη μας!
ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΕΝΟΣ ... ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥ!!! ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ!!!
ΡΕ ΠΑΠΑ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ;;;
ΡΕ ΠΑΠΑ, ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ;;;
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ!!!
ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ... ΘΕΟ, ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!
ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ: ΟΤΙ "Το ελληνικό αίμα μολύνθηκε!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου