Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τρίτη, Ιανουαρίου 19, 2010

Hey MOYTSATSOS -> Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ... ΟΘΩΜΑΝΩΝ


ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙ:
-Σελίδα 19: “Τα νησιά του Αιγαίου βρίσκονται σήμερα υπό ελληνική κατοχή”.
-Σελίδα 21: “Η Ελλάδα δεν έχει τη δύναμη να διατηρήσει στο Αιγαίο την ειρήνη”. (!!!)
-Σελίδα 65: “Η ειρήνη στη Μέση Ανατολή και η ασφάλεια στην Ασία είναι δυνατόν να διατηρηθεί με την επιστροφή αυτών των νησιών στην Τουρκία”.
-Σελίδα 110: “Η Τουρκία καθόρισε τα χωρικά της ύδατα στα 6 μίλιατο 1930. Έτσι η Χίος, η Μυτιλήνη και η Σάμος βρίσκονται μέσα στα χωρικά ύδατα της Τουρκίας. Το δικαίωμα κυριαρχίας μιας χώρας στα δικά της χωρικά ύδατα της επιτρέπει να ασκεί τα ίδια δικαιώματα στα νησιά που βρίσκονται σε αυτά τα ύδατα”.
Το συγκεκριμένο σύγγραμμα τιτλοφορείται τα “Τα δίκαια της Τουρκίας στο Αιγαίο” (EgeDenizinde TurkHaklari) και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στη γείτονα το 1955!!! με την υπογραφή τουΤούρκου καθηγητή Ιστορίας Μεχμέτ Σακά.
Φτάνουν στον παραλογισμό να θεωρούν Μινωίτες, Μυκηναίους, Ίωνες, Τρώες και Πελασγούς προτουρκικές φυλές που κατοικούσαν στο Αιγαίο.
Ακόμη πιο προχωρήμενη είναι η εργασία του Σελαχατίν Σαλιζίκ (Turk Yunaniliskilerivefiliki eteria) όπου περιλαμβάνονται αλλόκοτοι ισχυρισμοί όπως ότι ο ελληνικός πολιτισμός ήρθε από την Ασία και δεν είχε κανένα πρωτότυπο στοιχείο, ότι οι Τούρκοι ήρθαν στο Αιγαίο το…2480 π.Χ. και ότι ο Δημόκριτος, Ηρόδοτος, Ιπποκράτης, Πυθαγόρας και Όμηρος ήταν όλοι τους τουρκικής καταγωγής.
Η εργασία του εγκρίθηκε απ’ το τουρκικό υπουργείο Παιδείας και διδάσκεται στα τουρκικά σχολεία.

ΤΕΛΙΚΑ Η ... ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ, Η ΕΕ, ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΟΥΣ Ή ΓΙΑ ... ΕΤΕΡΕΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου