Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Σάββατο, Ιουλίου 17, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ "ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ" ALDI ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. 700 "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.


Σε σταδιακό κλείσιμο των 38 καταστημάτων του ανά την Ελλάδα σκοπεύει να προχωρήσει ο όμιλος σούπερ μάρκετ ALDI Sued, όπως επιβεβαιώνει με σημερινή ανακοίνωσή του, σύμφωνα με την οποία «ήδη διεξάγονται συνομιλίες με ενδιαφερομένους για την εξαγορά και τη συνέχιση των δραστηριοτήτων».

«Ο όμιλος επιχειρήσεων ALDI Sued θα επικεντρωθεί στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου του στις υπόλοιπες εννέα χώρες, όπου δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, ΗΠΑ, Αυστραλία), με συνολικά 4.200 καταστήματα», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της γενικής διεύθυνσης του ομίλου.
Πάντως, ο εκπρόσωπος της εταιρίας δε θέλησε να προβεί σε περαιτέρω διευκρινίσεις, όσον αφορά στο τι εννοεί με τον όρο «συνέχιση δραστηριοτήτων» ή για το τι θα απογίνουν οι περισσότεροι από 700 εργαζόμενοι του ομίλου επί ελληνικού εδάφους.

Κύκλοι της αγοράς σημειώνουν ότι το κλείσιμο των καταστημάτων θα γίνει σταδιακά μέχρι το τέλος του 2010. Υπενθυμίζεται ότι, εν έτει 2008, η ALDI είχε ανακοινώσει συνολικό επενδυτικό πρόγραμμα 1,5 δισ. ευρώ για την ελληνική αγορά, σε χρονικό ορίζοντα δεκαετίας, εντός της οποίας στόχος ήταν να λειτουργήσουν 400 καταστήματα ανά τη χώρα.

Μόνο στη Θεσσαλονίκη, προβλεπόταν να δημιουργηθούν 80-100 καταστήματα, ενώ στο επενδυτικό πρόγραμμα περιλαμβανόταν και η δημιουργία πέντε κέντρων logistics (σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Αθήνα, Λάρισα και Κρήτη), τα οποία θα τροφοδοτούσαν τα καταστήματα της γερμανικής αλυσίδας.

πηγη: kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΡΟΝ - ΑΡΟΝ. 
ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ "ΔΙΚΟΥΣ" ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ κ.α. (ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΧΡΕΩΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ) ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου