Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τρίτη, Ιουνίου 22, 2010

Hey MOYTSATSOS -> Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΝΟΣ, ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΡΙΞΙΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟ 1993, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΚΟΚΚΑΛΗ, ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ SIEMENS.

¨...
Κατά τη δική μου εκτίμηση οι συνέπειες της πρόωρης διάλυσης της Βουλής υπήρξαν -για την οικονομία τουλάχιστον- τραγικές. Στις 9 Σεπτεμβρίου επρόκειτο να υπογραφεί η σύμβαση για το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Η υπογραφή ματαιώθηκε για μετά τις εκλογές και στη συνέχεια καθυστέρησε για δύο και πλέον χρόνια, οπότε τελικώς υπεγράφη με ορισμένες επιπόλαιες αλλαγές που όλες οι μετέπειτα κυβερνήσεις προσπαθούν να διορθώσουν. Η είσοδος στρατηγικού επενδυτή στον ΟΤΕ καθυστέρησε 16 χρόνια και αφού είχε περάσει ανεπιστρεπτί η χρυσή περίοδος για τις τηλεπικοινωνίες. Ματαιώθηκε επίσης η κατάργηση του μονοπωλίου της ΔΕΗ και η δημιουργία του πρώτου ιδιωτικού σταθμού 600 MW στη Θίσβη της Βοιωτίας. Ματαιώθηκαν οι επτά από τους οκτώ επιτυχημένους διαγωνισμούς για τη δημιουργία ιδιωτικών καζίνο που θα ενίσχυαν την τουριστική προσφορά της Ελλάδας. Και άλλα πολλά.
ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΙΣΩΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ (ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΥΛΑΣ), ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ, ΤΟ ... ΤΟΜΑΡΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου