Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Σάββατο, Μαΐου 01, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΣΗΜΙΤΗΣ Ή ΣΗΜΙΤΑΡΑΣ Ο ΜΙΖΟΦΑΓΟΣ Ή ΠΟΡΔΗΠΟΥΡΓΟΣ Ή ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ:Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΩΣ ΧΩΡΑ (Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ), ΜΙΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ (ΠΟΡΔΗ)ΠΟΥΡΓΟΣ!!! ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ "ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ"!!!

Ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης με τον πρώην υπουργό Οικονομικών Γ. Παπαντωνίου
«Οι παροχές, το εύκολο χρήμα και οι πελατειακές σχέσεις οδήγησαν στη σημερινή βαθιά κρίση» σημειώνει ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, σε άρθρο του στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής».
«Κατά το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της περιόδου από το 1974 μέχρι το 2010, οι κυβερνήσεις προσαρμόστηκαν προς το υπάρχον. Απέφυγαν ρήξεις, δεν έδωσαν έκταση και συνέχεια σε αναγκαίες κοινωνικές αλλαγές, ανέτρεψαν βήματα προόδου», τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός και επισημαίνει ότι οι αρνητικές διεθνείς συγκυρίες σίγουρα επηρέασαν τα προβλήματα της χώρας.
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ "ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου