Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Σάββατο, Απριλίου 17, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ. Η ΑΝΝΟΥΛΑ (ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ), ΜΟΝΟ ΓΙΑ ... ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ (ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η "ΜΑΣΑ" ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ). ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ (ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ). ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΠΛΕΟΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!! γιωργακη ΞΥΠΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ!!!


"...
Οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί κάνουν λόγο για εμπαιγμό τους από το υπουργείο, αφού τέσσερις σχεδόν μήνες μετά την λήξη προθεσμίας για υποβολή των δικαιολογητικών τους, προκειμένου να αναρτηθεί ο ειδικός πίνακας διορισμού, όχι μόνο δεν έχει εμφανιστεί τέτοια ανακοίνωση, αλλά το υπουργείο υπεκφεύγει να δώσει μια απάντηση για το λόγο της καθυστέρησης αυτής στους εκπαιδευτικούς.

...
«Το καλοκαίρι, τον Αύγουστο, ψηφίστηκε ένας νόμος που λέει ότι οι εκπαιδευτικοί που έχουν συμπληρώσει 12μηνη προϋπηρεσία και είναι εκπαιδευτικοί με αναπηρία 67% και άνω, διορίζονται πλέον από το 2009 και 2010, έως μόνιμοι. Το Νοέμβριο βγήκε εγκύκλιος πρόσκλησης για να καταθέσουμε τα δικαιολογητικά μας, για να αναρτηθεί ο ειδικός πίνακας διορισμού» μας εξηγεί η κ. Ταμπάκου.

...
Ρατσιστική συμπεριφορά από σύμβουλο της υπουργού Παιδείας, του πολιτικού γραφείου της κας Διαμαντοπούλου που βρίσκεται στο υπουργείο Παιδείας. «Πώς μπορείς εσύ, γυμνάστρια σε καρότσι, να δουλεύεις σε σχολείο γενικής παιδείας;» και «Είστε εσείς εκπαιδευτικοί; Εάν σας φυσήξουν οι μαθητές θα πέσετε κάτω. Δεν έχετε καμιά θέση σε σχολική τάξη, να πάτε στο Υπ. Εσωτερικών να σας διορίσει με το 6%» είναι μερικές από τις απαντήσεις του συμβούλου, σε επαφές των αδιόριστων εκπαιδευτικών μαζί του.

..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου