Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Κυριακή, Μαρτίου 28, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΥΟ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ... ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ!!! ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ... "ΠΑΝΕΞΥΠΝΑΤΑΤΟ" ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤ(Ρ)ΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ"!!!


"...
Οι εργαζόμενοι που έχουν δύο δουλειές θα υποχρεώνονται να ασφαλίζονται εκτός από τον κύριο φορέα τους και στο αντίστοιχο κλαδικό ταμείο της δεύτερης απασχόλησής τους. Τα παραπάνω προωθεί η κυβέρνηση με στόχο την αύξηση των εσόδων των ταμείων, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Κυριακάτικο Τύπο....
1 Η βασική σύνταξη των 360 ευρώ που θα χορηγεί το Δημόσιο σε όσους βγουν στη σύνταξη από το 2018 και μετά θα δίνεται ατομικά στον δικαιούχο (φυσικό πρόσωπο) και δεν θα είναι ενσωματωμένη εντός της συνταξιοδοτικής παροχής του ταμείου όπως γίνεται σήμερα. Αρα δεν υπάρχει περιθώριο για δεύτερη κοινωνική παροχή (σημ. σήμερα 484 ευρώ, ενώ με βάση τα ένσημα αναλογεί σύνταξη 200 ευρώ) και..."
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ "ΠΕΡΑ", ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, "ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ"!!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ... ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΥΠΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ... "ΡΙΞΕΙ";;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου