Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Παρασκευή, Μαρτίου 05, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η/Υ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΑΡΧΑΙΟΜΕΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!!!



 -- Θα ενθαρρύνει τις ηλεκτρονικές εργασίες και τα διαγωνίσματα.
 -- Θα πιστοποιεί τη γνώση ξένων γλωσσών και πληροφορικής. (ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,  Η ΕΜΠΟΡΙΑ "ΧΑΡΤΙΩΝ")
 -- «Πρώτα ο μαθητής». (ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ "ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ", ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕ, "ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ"!!!)
 -- Νέα αναλυτικά προγράμματα,
 -- Ψηφιακή τάξη (με ψηφιοποίηση όλων των βιβλίων) και 
 -- μείωση ύλης και μαθημάτων. 
 -- Έμφαση δίνεται στη διδασκαλία των ελληνικών, των μαθηματικών, της ξένης γλώσσας και της πληροφορικής. (ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΑΝ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΘΑ ΛΥΓΙΣΕΙ Ή ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ (ΘΕΟΛΟΓΟΙ, ΦΥΣΙΚΟΙ, ΒΙΟΛΟΓΟΙ κ.α)
 -- Αύξηση του αριθμού των Ολοήμερων Σχολείων. (ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΛΟΗΜΕΡΑ).
 -- Αναμόρφωση της Τεχνικής Εκπαίδευσης. ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ. 
(ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΘΑΨΙΜΟ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ. 
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.
Η ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ, ΘΕΟΛΟΓΟΙ, ΦΥΣΙΚΟΙ κ.α), ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 20%, ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ (ΕΠΑΛ), ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 1).
 -- Αναμόρφωση της Ειδικής Αγωγής.
 -- Πρόγραμμα επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών
 -- Δημιουργία Ζωνών Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας για την αντιμετώπιση των εκπαιδευτικών ανισοτήτων μεταξύ διαφόρων περιοχών, αλλά και κοινωνικών ομάδων.
 -- Δημιουργία τράπεζας ερωτήσεων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις (από το 2013) και η ανακοίνωση ότι τα ΑΕΙ θα αποκτήσουν λόγο στην εισαγωγή των φοιτητών τους.
Τα σχετικά νομοσχέδια θα κατατεθούν εντός του Μαρτίου.
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: "Το νέο σχολείο θα είναι ένα σχολείο... χωρίς τοίχους", δηλ. ανοικτό στην κοινωνία και στις ιδέες.
ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ!!! 
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ. ΟΧΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!
ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ "ΚΑΚΟ" ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΟΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ 60% ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Ή ΤΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ!!!
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ... ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!! ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ... ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου