Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Δευτέρα, Μαρτίου 15, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΙ ... ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΑΝΕ!!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ "ΨΕΥΤΙΕΣ"ΣΥΝΝΕΦΟ!!! ὉΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ", ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟ!!!


Τη δραστική περικοπή της ύλης των μαθημάτων των σχολείων της Τεχνικής Εκπαίδευσης του νομού της Σάμου ζήτησε η ΕΛΜΕ του νομού. 

Με διδαγμένη μόνο τη μισή εξεταστέα ύλη οδηγούνται οι μαθητές των σχολείων Τεχνικής Εκπαίδευσης του νομού της Σάμου στις πανελλαδικές εξετάσεις.
Υπάρχουν αρκετά μαθήματα ειδικότητας που ξεκίνησαν να διδάσκονται λίγες μέρες μετά τα Χριστούγεννα.
Η χρονιά χάθηκε. 
Με ευθύνη του υπουργείου πρέπει να παρθούν μέτρα για τους μαθητές που θα κληθούν να συμμετέχουν σε πανελλαδικές εξετάσεις από δυσχερή θέση, τονίζετε.
ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ... ΜΙΖΑ ΤΩΝ 570 ΕΚΑΤ. € ΓΙΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ. 
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ... ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ.
5 ΜΗΝΕΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ;;;
ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΑΝ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!!!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ 1000€ ΜΕΧΡΙ 1500€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.
ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ... ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ... ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!
ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ, ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ, ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ, "ΠΡΩΤΑ ΟΜΑΘΗΤΗΣ".
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ... ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ... ΔΙΑΛΥΣΗΣ.
ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Η ΕΥΘΥΝΗ, ΑΝΝΟΥΛΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου