Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τετάρτη, Μαρτίου 03, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΣΤΗΝ USA ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!! ΠΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΩΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ, ΠΩΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ-ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ... "ΧΡΗΜΑ"!!!


Την παράταση της χορήγησης των επιδομάτων ανεργίας απόφάσισε μετά από πολυήμερη διαμάχης για το θέμα, η αμερικανική γερουσία, με 78 ψήφους υπέρ και 19 κατά
Τα σχετικά προγράμματα είχαν λήξει την προηγούμενη Κυριακή, με 400.000 άνεργοι να βρίσκονταιο αντιμέτωποι με τον κίνδυνο απώλειας των εβδομαδιαίων επιδομάτων που τους βοηθούν να καλύψουν τις άμεσες ανάγκες τους.Ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Jim Bunning απέτρεψε την ανανέωσή τους, υποστηρίζοντας ότι θα επιβάρυναν το χρέος της χώρας, που ανέρχεται σε 12,4 τρις δολάρια. Ο ΔΕΞΙΟΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΧΡΗΜΑ!!!
Δημοκρατικοί πολιτικοί από την άλλη, κατηγόρησαν τον Bunning και τους Ρεπουμπλικάνους ότι παρατράβηξαν την αντίθεσή τους στις πρωτοβουλίες των Δημοκρατικών. ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΟΝΙΣΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ... "ΧΡΗΜΑ".
Αρκετοί Ρεπουμπλικάνοι συμφώνησαν με τη θέση του Jim Bunning σχετικά με τις δημόσιες δαπάνες αλλά όχι απαραίτητα με τις μεθόδους του, και ελάχιστοι τον υπερασπίστηκαν όταν δέχθηκε μαζικά φραστικά πυρά από τους Δημοκρατικούς.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!!!
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ... "ΟΣΑΜΑΚΙ", ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου