Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Σάββατο, Φεβρουαρίου 13, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΔΡΙΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΝΔ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΕ.
ΝΔ: «εγκληματική η πολιτική της, εναντίον της χώρας μας».
Ισχυροί Ευρωζώνης: «προσπάθεια να κρύψουν ευθύνες τους πίσω από την Ελλάδα κάνοντας την πειραματόζωο στη μάχη της Ευρωζώνης με τις αγορές
»

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΕΙΠΕ:«εγκληματικής πολιτικής του πρόσφατου παρελθόντος»
«βρεθήκαμε ξεκρέμαστοι μπροστά στις διεθνείς αγορές, τις ορέξεις τους, τις δικές του αντιλήψεις και προκαταλήψεις».
«Τα όσα αντιπολιτευτικά λέγαμε τα τελευταία χρόνια ωχριούν μπροστά στην πραγματικότητα που ο καθένας μας βρήκε στον ανάλογο τομέα ευθύνης του» 
«σπατάλη, διαφθορά, πελατειακή διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, πολιτικές υπέρ των ισχυρών και ενάντια στο γενικό συμφέρον της χώρας, ξεχαρβάλωμα της δημόσιας διοίκησης λόγω κομματικών και αναξιοκρατικών παρεμβάσεων».
«Υπάρχουν ιστορικές ευθύνες γι' αυτό τον κατήφορο και καλά θα κάνουν οι υπαίτιοι να είναι πιο σοβαροί και μετρημένοι στα λόγια τους. Να μην προκαλούν τους Έλληνες, που σήμερα στριμώχνονται, γιατί αυτοί είχαν επιλέξει να περνούν καλά στις πλάτες τους, επί τόσα χρόνια.»
«Λεηλατούσαν μέχρι και το "παρά πέντε", χωρίς καμιά ντροπή απέναντι στον ελληνικό λαό, που σήμερα άναυδος παρακολουθεί τη χώρα μας να διασύρεται διεθνώς, λόγω των επιλογών τους» δήλωσε ο κ. Παπανδρέου.»
«όσοι από μικροκομματική βλέψη τόσα χρόνια χάιδεψαν αυτήν την αντίληψη εξουσίας».
«υπήρξε ένας κατήφορος χωρίς προηγούμενο»
«η Ελλάδα είναι η πρώτη παγκόσμια αρνητική είδηση».
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕ ΕΙΠΕ:
«στη μάχη απέναντι στην ψυχολογία της αγοράς υπήρξε το λιγότερο άτολμη».
«Τους τελευταίους μήνες αυτής της κρίσης η ΕΕ έδωσε την πολιτική της στήριξη. Υπήρξε και θεσμική στήριξη του προγράμματός μας. Όμως στην μάχη απέναντι στις εντυπώσεις και την ψυχολογία της αγοράς υπήρξε το λιγότερο άτολμη.
Για το τι μέλλει γενέσθαι απέναντι στην κρίση υπήρξε, τους προηγούμενους μήνες στην ΕΕ, πολυφωνία, διάφορες και διαφοροποιημένες δηλώσεις. 
Εικασίες για την χώρα μας που δημιουργούσαν ψυχολογία επικείμενης κατάρρευσης. Προφητείες που έτειναν να γίνουν αυτοεπιβεβαιούμενες. 
Υπήρξε έλλειψη συντονισμού μεταξύ των διαφόρων οργάνων της Ένωσης, της Επιτροπής, τα Κράτη Μέλη, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Ακόμα και διχογνωμία εντός των οργάνων αυτών».
«Θα προσθέσω και κάτι ακόμα, σημαντικό: υπήρξε και μια αρκετά μεγάλη προσπάθεια στην Ευρωπαϊκή Ένωση, να κρύψουν τις ευθύνες τους πίσω από την Ελλάδα. Την ευθύνη της Ένωσης, της Επιτροπής, ακόμη και της Eurostat, να είναι σε εγρήγορση, αλλά και να επισημάνουν στην προηγούμενη Κυβέρνηση, τον ολισθηρό δρόμο που έπαιρνε.
Κάτι που έβλεπε, κάτι που ήξερε, παρά τη σκόπιμη παραποίηση των δεδομένων - μια πραγματικά σκόπιμη παραποίηση από τη Νέα Δημοκρατία. 
Ίσως θεωρούσαν ότι οι δικές μας παρατηρήσεις ήταν απλώς αντιπολιτευτικές. 
Τελικά, ήταν οι πιο υπεύθυνες. 
Αυτό όμως είχε υπονομεύσει και έχει υπονομεύσει το κύρος ακόμη και των ευρωπαϊκών θεσμών στη διεθνή αγορά» «Μπροστά σε ένα πρωτόγνωρο για την Ευρωζώνη φαινόμενο, γίναμε εν πολλοίς και πειραματόζωα σε μια μάχη μεταξύ της Ευρώπης και των διεθνών αγορών».
«Σε παρόμοιες περιπτώσεις, όπου γίνεται συστηματική κερδοσκοπία, όπου δημιουργείται πιστωτική ασφυξία, ή ακόμη και υψηλότατο κόστος δανεισμού, η χώρα μας θα αναγκαζόταν να προσφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. 
Όμως, είμαστε μέλος της Ευρωζώνης και ήταν αναγκαίο να αποφασίσει η Ευρώπη τι θέλει».
ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
1ον. ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ... ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ).
2ον. ΝΑ "ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΦΤΩΧΟΥΣ" ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ (ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ). 

ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΓΚΑΣ.
ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.
ΑΠΛΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ -ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ- ΛΑΘΗ ΑΛΛΩΝ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ.
ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ... ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
ΤΩΡΑ "ΚΕΛΑΗΔΑΣ".
ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ, ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΤΑΤΑ!!!

/moutsatsos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου