Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ. ΤΟΥΣ ΧΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ, ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ.


"Είτε βραδιάζει είτε φέγγει μένει λευκό το γιασεμί"


Γ. Σεφέρης: «Το γιασεμί»
Ημερολόγιο καταστρώματος, Α΄, 1940. Ποιήματα. Ίκαρος, 1974. 176.

Με το παραπάνω στίχο, ο πολύ καλός σύντροφος Βαγγέλης Μυτιληναίος ζήτησε τη διαγραφή του από το κόμμα ΠΑΣΟΚ.

Επειδή γνωρίζω τους αγώνες του νεαρού συντρόφου συμπάσχω μαζί του, αλλά και από την άλλη, ΔΕΝ επικροτώ την απόφασή του να αποχωρήσει από το κίνημα (για μένα είναι κίνημα και ΟΧΙ κόμμα) ΠΑΣΟΚ.

Πολλοί σύντροφοι στο ΠΑΣΟΚ, αισθάνονται ότι το κίνημα ξέφυγε από το ιδεολογικό του υπόβαθρο και τραβάει έναν αρχηγικό δρόμο ,που θα "πετάξει έξω" όλους όσους πίστεψαν σε αρχές και προγράμματα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το αποδεχθούμε αμαχητί...θα παλέψουμε, όπως τόνισε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής κ. Απόστολος Κακλαμάνης στην εκδήλωση μνήμης του ΙΣΤΑΜΕ για τον Ανδρέα Παπανδρέου:

"...σ’ εμάς, τους συνεχιστές της πορείας του δικού του δημιουργήματος, του ΠΑ.ΣΟ.Κ, ο Ανδρέας δείχνει το δρόμο της ενότητας και της προσφοράς, με τη ζωή και το παράδειγμά του. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ., που «δεν δωρίζεται, δεν τεμαχίζεται, δεν κληρονομείται», όπως είπε, πουδεν έχει όμως και καμιά σχέση με προσωπικές και ηττοπαθείς στρατηγικές συνεχίζει τη δημιουργική πορεία του, την πορεία προσφοράς στο λαό και την πατρίδα, πάνω στις αρχές και τις υποθήκες του Ανδρέα Παπανδρέου. Αρχές και υποθήκες διαχρονικές και πάντοτε επίκαιρες».
Τους λόγους που αναλύει στην ιστοσελίδα του πρέπει να μας βάλει πολλούς σε σκεψεις. (ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ)

Αυτό τελικά είναι το ΠΑΣΟΚ που υποστηρίζουμε ή ,,,

Νάσος

ΥΣ: Διαβάστε το ιστολογιό του καλύτερα...:  Εκκλησία του Δήμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου