Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 18, 2010

Hey MOYTSATSOS -> Η ΠΟΝΗΡΗ ... γαλλιΔΟΥΛΑ (ΣΑΡΚΟΖΙ) ΠΡΟΩΘΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

Ο Σαρκοζί δηλώνει ότι με το νόμο αυτό θα βελτιωθεί η ασφάλεια των κοινών πολιτών.
Οι ακτιβιστές των πολιτικών δικαιωμάτων προειδοποιούν ότι πρόκειται για ένα «νέο επίπεδο» λογοκρισίας και παρακολούθησης.
Σε περίπτωση που το νομοσχέδιο εγκριθεί, πιθανόν είναι το να τεθεί σε ισχύ από το φετινό καλοκαίρι.
Η νομοθεσία αυτή θα έχει δυο μακροχρόνιες συνέπειες: 
το «Loppsi 2» περιέχει ρυθμίσεις το οποίο θα καταστήσουν τη Γαλλία ως την ευρωπαϊκή χώρα με την περισσότερη λογοκρισία, ρύθμιση, έλεγχο και παρακολούθηση του διαδικτύου. ΚΑΗΜΕΝΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
 -- μπορεί στο μέλλον να αναγκάσει τους παρόχους διαδικτύου (ISP) να αποκλείσουν την πρόσβαση σε απαγορευμένες ιστοσελίδες, αν τους δοθεί τέτοια επίσημη οδηγία. 
 -- ο νόμος «κάνει ευθύνη του κάθε πάροχου Υπηρεσιών Διαδικτύου να διασφαλίσει ότι οι χρήστες του δεν έχουν πρόσβαση σε ακατάλληλο περιεχόμενο». ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ;;;
 -- Η λίστα απαγορευμένων ιστοσελίδων θα συνταχθεί από το υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας. 
 -- Η Αστυνομία και οι Υπηρεσίες Ασφαλείας θα μπορούν να χρησιμοποιούν παράνομα εγκατεστημένο λογισμικό, γνωστό στην αργκό του διαδικτύου ως «Trojan horse», προκειμένου να κατασκοπεύσουν ιδιωτικούς υπολογιστές.
 --  Η πρόσβαση σε υπολογιστές πολιτών θα γίνεται εφικτή υπό την επιτήρηση δικαστή.
Πολιτικά κίνητρα
Για την ακρίβεια, το Loppsi 2 περιλαμβάνει περισσότερα από τα μέτρα για τον έλεγχο του διαδικτύου. Τα διάφορα άρθρα του περιλαμβάνουν πλήθος ζητημάτων ασφαλείας που ανέπτυξε ο υπουργός Εσωτερικών Brice Hortefeux, ο στενός σύμμαχος του Sarkozy, ο οποίος προώθησε την πρώτη εκδοχή των νόμων για θέματα ασφαλείας το 2002.
Η Le Monde, το περιέγραψε, «ντουλάπι με πολλά συρτάρια».
 -- Περιέχεται επίσης και μια διάταξη η οποία ζητά τον τριπλασιασμό των καμερών παρακολούθησης στη Γαλλία – από τις 20.000 στις 60.000 – μέχρι το 2011. 
Η διάταξη περιγράφεται αθώα ως «βίντεο-προστασία». 
 -- Το πακέτο περιέχει σκληρότερες ποινές για τις διαρρήξεις, τις επιθέσεις, την οδήγηση υπό επήρεια μέθης ενώ προβλέπεται και η απαγόρευση κυκλοφορίας των ανηλίκων.
Οι ακτιβιστές των πολιτικών δικαιωμάτων είναι εξοργισμένοι. 
«Βλέπουμε μια ολόκληρη σειρά σφαλμάτων και περιορισμών των δικαιωμάτων» λέει ο πρόεδρος της Γαλλικής Λίγκας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Jean-Pierre Dubois. 
Η Sandrine Béllier, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το Κόμμα των Πρασίνων, λέει ότι το νομοσχέδιο αποτελεί «μια σοβαρή απειλή» για την ουδετερότητα στο διαδίκτυο. 
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΖΟΥΜΙ". 
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ. 
ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΟΥΝ.
ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ "ΜΑΓΙΑ" ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ "ΜΑΖΩΝ"!!!/moutsatsos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου