Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 10, 2010

Hey MOYTSATSOS -> Τα μέλη της Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων Αυστραλίας διαφωνούν με την αναψηλάφηση της «Δίκης των Έξι».


Σε ψήφισμά τους αναφέρουν: 
"Η επιχειρούμενη αναψηλάφηση αυτής της δίκης είναι άτοπη και προσβλητική, για τους απογόνους των θυμάτων της πολιτικής των 'Εξ', που ασκήθηκε από το Νοέμβριο του 1920 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 1922 και εμείς οι Πόντιοι θρηνήσαμε 353.000 αθώα θύματα της καταστροφικής πολιτικής τους.
Οποιαδήποτε προσπάθεια 'αθώωσης' των υπαίτιων της μικρασιατικής τραγωδίας, μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και δηλώνουμε ότι, θα προστατέψουμε τη μνήμη των προγόνων μας με κάθε νόμιμο μέσο. 
Κάνουμε έκκληση στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, να απορρίψει κάθε εισήγηση για αναψηλάφηση, αφήνοντας την όποια απόφαση στην αδέκαστη κρίση της ιστορίας.
Το έγκλημα της γενοκτονίας δεν πρέπει να παραγράφεται, και να λογοδοτούν αυτοί που το διαπράττουν. 
Γι΄ αυτό το λόγο, μετά από την πρώτη στον κόσμο επιτυχία μας, στις 20 Απριλίου 2009, της πρώτης στον κόσμο κοινοβουλευτικής αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνών του Πόντου, από τη Βουλή της Νότιας Αυστραλίας, ζητούμε, από όλους τους οργανωμένους φορείς ολόκληρης της Ελληνικής παροικίας της Αυστραλίας, συστράτευση στον ιερό αυτό αγώνα μας, με μεγαλύτερη ένταση, προς κάθε κατεύθυνση, να στηρίξουν αυτό τον αγώνα μας, μέχρι να πετύχουμε τον τελικό στόχο, την αναγνώρισή της από όλα τα κοινοβούλια του κόσμου.
Από την Ελληνική κυβέρνηση ζητούμε:

α) Το θέμα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων να είναι προϋπόθεση, για οποιαδήποτε διμερή συνομιλία και για οποιοδήποτε θέμα στη διαδικασία στήριξης της ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
β) Την προώθηση της αναγνώρισης της Ποντιακής Γενοκτονίας, από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και όλες τις κυβερνήσεις των Ευρωπαίων εταίρων μας.
γ) Να σταματήσει η κατάθεση στεφάνων και το "προσκύνημα" των Ελλήνων επισήμων στο Μαυσωλείο του Μουσταφά Κεμάλ (Ατατούρκ), που σχεδίασε, οργάνωσε, εκτέλεσε και ολοκλήρωσε την πρώτη Γενοκτονία του 20ου αιώνα, με τη σφαγή των εκατομμυρίων των χριστιανικών πληθυσμών".
Η Ελληνική πολιτεία, άμεσα μάλιστα, για να τιμήσει τη μνήμη των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων θυμάτων Γενοκτονιών, θα πρέπει να ανεγείρει ένα Εθνικό Μνημείο Γενοκτονιών, στην Αθήνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου