Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Τρίτη, Φεβρουαρίου 09, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΟΡΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ!!! ΣΤΑ 63 ΑΝΤΙ 61 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΕΞΙΣΩΝΟΝΤΑΙ (ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΑ) ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!! (ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΙΣ "ΑΝΕΒΑΖΕ" ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ)!!! ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ....


ΛΟΒΕΡΔΟΣ: «Θέτουμε στόχο να αυξηθεί ο μέσος όρος ηλικίας συνταξιοδότησης κατά τουλάχιστον 2 έτη έως το 2015». 

-- Εξάλειψη όλων των κινήτρων για πρόωρη συνταξιοδότηση και ενίσχυση των κινήτρων για παραμονή στην εργασία.  -- Διαχωρίζονται οι προνοιακές από τις ασφαλιστικές παροχές, θεσμοθετείται η βασική σύνταξη ως κοινή αφετηρία για όλες τις κύριες συντάξεις.
 -- Προτείνεται η καθιέρωση τις ανταποδοτικής σχέσης της σύνταξης με το χρόνο εργασίας και τις καταβληθείσες προσφορές.  -- Ο λογιστικός διαχωρισμός των προνοιακών από τις ασφαλιστικές εισφορές είναι θεμελιώδης δομική αλλαγή στο ασφαλιστικό σύστημα.
 -- Υπαγωγή τις διαχείρισης των διαθέσιμων ταμείων καθώς και των διαθεσίμων του ταμείου αλληλεγγύης των γενεών σε ένα Ενιαίο και Θωρακισμένο Θεσμικά Φορέα. -- Καθιέρωση παγίου συστήματος ρύθμισης των οφειλών των επιχειρήσεων προς τα ταμεία, ενός σταθερού δηλαδή συστήματος που θα λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια και ενιαίους κανόνες, αποκλείοντας τις πελατειακές παρεμβάσεις των πλειοψηφιών της βουλής, των πολιτικών και εν γένει του πολιτικού συστήματος που αναπαράγουν της αδικία την διαφθορά και εμπεδώνουν την παραβίαση των κανόνων του υγιούς ανταγωνισμού.
 -- Ενοποίηση των ταμείων σε βάθος δεκαετίας και τη δημιουργία τριών για την κύρια σύνταξη μισθωτών, αυτοπασχολούμενων και αγροτών. -- Διαχωρισμός του συνταξιοδοτικού συστήματος από τον κλάδο υγείας.
Η σημερινή διάσπαση των υπηρεσιών υγείας επιφέρει αυξημένο κόστος στις υπηρεσίες υγείας και ποιοτική υποβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών.
Εξίσωση των ορίων συνταξιοδότησης ανδρών – γυναικών στο δημόσιο. 

Η εφαρμογή θα γίνεται σταδιακά αρχής γενομένης από το 2013.
Ο κοινωνικός διάλογος για το ασφαλιστικό ΔΕΝ αφορά σε καμία περίπτωση τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.
ΕΤΣΙ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ, ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΑ. 
ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΣΜΗ ΜΕΤΡΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η "ΜΠΑΛΑ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
/moutsatsos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου