Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Σάββατο, Ιανουαρίου 30, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ Η ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ. ΜΕ ΝΕΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΝ ΑΕΚΤΖΗ ΜΗΝΑ ΓΚΕΚΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ. ΑΣ ΧΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ;;; ΙΔΩΜΕΝ.

"Η συσπείρωση κάνει θαύματα", τόνισε ο Μηνάς Γκέκος στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ με αφορμή τον αγώνα της ΑΕΚ στα Τρίκαλα, όπου ο "κιτρινόμαυρος" τεχνικός θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.
"Είμαι έξι ημέρες στην ΑΕΚ και μπορώ να πω μετά βεβαιότητος ότι είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μου. 
Ήταν συνεπείς στα ωράριά τους και δούλεψαν με υψηλούς ρυθμούς, προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι και ανταγωνιστικοί στο εκτός έδρας ματς με ταΤρίκαλα. 
Θεωρώ ότι έχουν συνειδητοποιήσει όλοι την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και χωρίς άγχος, θα αγωνιστούμε εναντίον μιας ομάδας που χρειάζεται τους βαθμούς της νίκης. 
Είμαι πεπεισμένος ότι οι παίκτες θα αγωνιστούν ανάλογα με τις πραγματικές αγωνιστικές τους δυνατότητες και θα ακολουθήσουν τα όσα είπαμε στις προπονήσεις. 
Επιτακτική ανάγκη αποτελεί η συσπείρωση της μεγάλης κιτρινόμαυρηςοικογένειας που έχει αποδείξει στο βάθος του χρόνου ότι όταν το πετυχαίνει κάνει θαύματα», δήλωσε ο κ. Γκέκος.
moutsatsos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου